reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

moja dzidzia juz ma - chwalimy sie co już mamy lub co kupiliśmy

mirelka są właśnie z IKEI prostokątne, kosztują na Allegro 30 zł szt., nie wiem ile w samym sklepie. Trochę drogawe, ale jak innych nie znajdę, kupię kilka tych.

reklama
Kurcze, kurcze, kurcze - niech mi ktoś zablokuje to Allegro! Wygrałam dziś dwie aukcje u jednego sprzedawcy, kompletując "pyćki" zestawik na sam początek jak Zosia się urodzi, bo rozmiar 56... Mam tylko nadzieję, że pogoda dopisze i będziemy mogły wybrać się razem w zestawiku na spacerek.
1111111111111111.jpg222222222222.jpg

Anek82 rozmiar kombinezona to 62-68 na jesień-zima i też się zastanawiam czy na początek nie będzie za duży mam w planach zakupić jeszcze jeden ten kupowałam z myślą o chrzcinach :-)
Angun ja właśnie wybieram się do IKEA to sobie pooglądam 30zł za szt.to sporo ocenie na miejscu i coś wybiorę ;-)

Anek82 fajniutkie,słodziutkie ciuszki czy ten sprzedawca to anabellaa1, Allegro uzależnia ja już stopuję nie ma co za wiele kupować takich malutkich rozmiarów ;-)

Anek82 mam ją w zakładce ulubione ktoś kiedyś polecał gdzieś tego sprzedawce czasem wchodzę na jej licytacje fajne ma te ciuszki:-)

mirelka1 ten kombinezon jest śliczny, kurcze sama szukam jakieś fajnego :-)

Winki widzę, że już się wziełaś za "grube" zakupy ;-) huśtawka słodka!

Ja przeżyłam rozczarowanie... zakupiłam na Allegro dwa staniki do karmienienia w rozmiarze D wczoraj przyszły.... D to to nie jest nawet C wątpliwe !!!
Może dla kobiety co przed ciążą miała miseczkę B byłby w sam raz a najgorsze jest to że większych nie ma :-( więc nie mam szans na wymianę

reklama
Do góry