reklama
kra
Zadomowiona(y)
Brawo Emilko! Grunt to dobrze określić priorytety;-);-);-)Od soboty Emilka mówi: ja, ja, ja, ja, czasem robi się z tego: da, da.
Skaba ja to prawie wcale nie wpisuję, bo mi umyka, albo brak czasu. No ale jak już tu jestem to się pochwalę, że Jeremi od dwóch dni nosi buty do CHODZENIA a nie tylko do noszenia
Ostatnia edycja:
ja tez zaniedbałam i niewpisuej nic:-zawstydzona/y:Brawo Emilko! Grunt to dobrze określić priorytety;-);-);-)
Skaba ja to prawie wcale nie wpisuję, bo mi umyka, albo brak czasu. No ale jak już tu jestem to się pochwalę, że Jeremi od dwóch dni nosi buty do CHODZENIA a nie tylko do noszenia
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Mrsf -gratuluje zebolka
Kayucha od 2 dni sama siada i przy tym z siedzenia i lezenia na plecach przekreca sie na brzuch lezac juz w przeciwnym kierunku
No i od kilku dni jest nie do wytrzymaniamam na mysli samo usypianie bo jak juz w koncu padnie to luz
Gratulujemy wszystkim dzieciaczka wspanialych osiagniec:-):-):-):-)
Kayucha od 2 dni sama siada i przy tym z siedzenia i lezenia na plecach przekreca sie na brzuch lezac juz w przeciwnym kierunku
No i od kilku dni jest nie do wytrzymaniamam na mysli samo usypianie bo jak juz w koncu padnie to luz
Gratulujemy wszystkim dzieciaczka wspanialych osiagniec:-):-):-):-)
Marcel upadł dziś na samo dno...lózeczkaobnizylismy poziom na sam dół bo sie młody specjalizuje we wstawaniu o wszystko (nawet o ścianę dziś wstał) i w łożeczku na środkowym poziomie już wisiał przez poręcz....poza tym siadanie w ciagu tygodnia obrył na perfekt i coraz odważniej zadziera pupe do raczkowania, nadal jednak ląduje ostatecznie na brzuchu
anetkadg
Marzec 2008
Chcialam pochwalic mojego synka Filipka :-) Ma juz dwa zabki na dole, wczoraj pierwszy raz wstal na nozki podciagajac sie za szczebelki lozka, sam siada od tygodnia. Jesli chodzi o raczkowanie to widac ze wie o co chodzi ale nie potrefi sie jeszcze skoordynowac :-) wiec cwiczy to namietnie po czym zawsze mu sie nozki plataja i potem konsternacja co dalej zrobic :-) Jeszcze ma czas :-)
Ps. Ja i maż oczekujemy dnia kiedy sie wyspimy !!!! bo nie moge narzekac bo jak zje o 20 to dotrwa do 3 lub 4 . no ale mimo wszystko moglby pospac do 7 :-) (moje marzenie)
Ps. Ja i maż oczekujemy dnia kiedy sie wyspimy !!!! bo nie moge narzekac bo jak zje o 20 to dotrwa do 3 lub 4 . no ale mimo wszystko moglby pospac do 7 :-) (moje marzenie)
Ostatnia edycja:
reklama
Dzisiaj Zuzia pierwszy raz spadła z łóżka ale zrobiła to tak cudacznie że upadła na pupę i tak siedziała, nawet specjalnie nie płakała ale za chwile okazało sie dlaczego..próbowała dorwać moje okulary - obiekt jej namiętnych westchnień
Podziel się: