reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mój pierwszy raz...

U nas wczoraj była ...uwaga..pierwsza "wspinaczka po schodach":szok:..Weszła na drugi stopień!(oczywiście ja za nia..zabezpieczenie zupełne;-))
A moja mama nie mogła uwierzyć!:-D:-D ..ale też to widziała:tak:
No i raczkowanie na całego po całym domu.(prawie..).... i sama wstaje (albo próbuje) łapiąc się czego tylko może.:baffled::-D:-D

reklama
Wczoraj stała przytrzymując się jedną ręką, a dziś ćwiczyła stanie bez trzymanki. Na razie rekord to jakieś 5 sekund, no może ciut dłużej. Na razie efektem dodatkowym nowej umiejętności jest mega guz na czole.

Tymon dokładnie w ostatni dzień 6 miesiąca w końcu zaczął sam siedzieć! :-) Z dnia na dzień coraz stabilniej ale jeszcze mama siedzi blisko, co by potylicą gdzieś nie przyhaczył ;-)

No a wczoraj był dzień rozpusty i jadł pasztet mojego ojca, groszek z sałatki i szynkę swojską :-) Wiem, że wiele z Was daje już dawno takie rzeczy i pewnie przy drugim dziecku też będę trochę wcześniej dawać no ale teraz to się tak trzymałam za bardzo książkowo :sorry2: - no ale jak zobaczyłam jak mu to smakuje!!!! :-)
ps - zębów dalej brak ale dzielnie rozgniata wszystko dziąsłami ;-)

Tymon dokładnie w ostatni dzień 6 miesiąca w końcu zaczął sam siedzieć! :-) Z dnia na dzień coraz stabilniej ale jeszcze mama siedzi blisko, co by potylicą gdzieś nie przyhaczył ;-)

Oj leci ten czas, leci... ale kochana to już 7 miesiączek stuknął Tymkowi:-D:-D:-D
No chyba, że cały miesiąc ukrywałaś przed nami ten fakt:)

reklama
Dzisiaj był najstraszniejszy dla nas pierwszy raz. Mam nadzieję, że i ostatni - Tymon spadł z łóżka :no::no::no::no::no::no::no:
Posadziłam go na środku łóżka 160 cm szerokiego i tylko się odwróciłam a on stracił równowagę , zrobił fikołka i spadł :sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad: A niby miał metr do krawędzi... Boshe jaka ja jestem głupia....

Lekka śliwa nad brwią.

Do góry