reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mój pierwszy raz...

Dzisiaj Zuzia pierwszy raz spadła z łóżka:baffled: ale zrobiła to tak cudacznie że upadła na pupę i tak siedziała, nawet specjalnie nie płakała ale za chwile okazało sie dlaczego..próbowała dorwać moje okulary - obiekt jej namiętnych westchnień:rofl2:
Zuźka jest moją idolką:rofl2:;-):-D Emi też kocha okulary, bo każda kobieta w brylkach to babcia Marysia:-D

reklama
Kra na szczęście na co dzień nosze soczewki bo w innym razie musiałabym co chwile wymieniać oprawki:tak:, Zuzia jak już chwyci to nie puści..;-)

Jak Marcel chwyta moje okulary to ja go łapie za nadgarstek i o wtedy po jakimś czasie puszcza:tak:ale tez jak tylko dorwie to zaraz chce zrywac z nosa i obadac:sorry2:

Jak mnie tu dlugo nie bylo:sorry2: gratulki dla mniej i wiecej zdolniackich dzieciaczkow:-):-):-)
Domis ma wkocu konkretnego zebola tak od 1.5tyg, ladnie siedzi ale czasem sie zapomni:sorry2:, trzymany za raczki juz nie skacze a ladnie stoi ale takiej pozycji jest jak najmniej niech najpierw sam tylkiem ruszy:rofl2: i od 3 dni robi kosi kosi lapci raczkami i zaczyna robic nozkami ale jeszcze nie wychodzi:-D:-)

A moje dziecko sie wkoncu rozgadalo (a powiem wam po cichu, ze juz sie zastanawialam czy Zoska sylszy - taka cichutka byla) :-) Przesowa sie tez do tylu i tacza - mobilna bym jej jeszcze nie nazwala ale potrafi dostac sie do najciekawszychdla niej miejsc - szczegolnie upodobala sobie polke z plytami :-) Co do okularow to czasem probuje ale zasadniczo bardziej interesuja ja moje wlosy (niezbyt przyjemne doswiadczenie bo chwyt ma mocny;-)).

reklama
Cicha lacze sie w bólu czasem mi sie wydaje ze jak moje dziecko wyciaga do mnie raczki to tylko po to zeby mnie wytargac za kudly:-(
*Od 2dni panna zjechala na najnizszy poziom lózeczka,bo zaczela kucac i obgryzac porecz.
*byl tez 1szy serek malinowy
*mala zaczela sie przekrecac z brzuszka na plecy i odwrotnie teraz idzie jak burza a wczesniej to byl duzy problem.Teraz gania po calym lozeczku.

Do góry