reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Moderrrratorniaaa:)

Wikasik nie daj się prosić. Sama bym się zgłosiła, ale poniekąd to ja ten skandal wywołałam więc raczej odpuszczę ;-)

reklama
She powiem tak- mogę swoją kandydaturę zaproponować ale chciałabym żeby wybór dokonał się poprzez sondę. Może jeszcze któraś z dziewczyn się zdecyduje? Zaczekajmy może do końca tygodnia, zbierzmy kandydatury a potem kilka dni na głosowanie i zobaczymy jaki będzie efekt. Wydaje mi się, że to nie głupia propozycja.

to sonda na moda rozwiąże problem i wszyscy będą zadowoleni, kandydaci niech się zgłaszają:tak::tak::tak:
i oby więcej konfliktów nie było bo po przeczytaniu paru postów włos mi się zjeżył na głowie:shocked2: mam tak mało czasu pewnie jak niejedna z Was i chciałoby się zastać tu raczej miłą atmosferę.....
Ach te baby......:cool2:

Suzi ale skoro Ty chcesz zrezygnować to może lepiej z sondą zaczekać aż będzie jeszcze jakaś kandydatura. Poza tym Wikasik jeszcze się nie zgodziła (chociaż mam nadzieję, że się zgodzi)

Suzi ale skoro Ty chcesz zrezygnować to może lepiej z sondą zaczekać aż będzie jeszcze jakaś kandydatura. Poza tym Wikasik jeszcze się nie zgodziła (chociaż mam nadzieję, że się zgodzi)
Jak chcecie, mnie jest obojętne :tak: Zostaje jeszcze As wiec stąd sonda odnośnie Wikasika(tylko i wyłącznie)

reklama
Do góry