reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Moderrrratorniaaa:)

Wikasik nie daj się prosić. Sama bym się zgłosiła, ale poniekąd to ja ten skandal wywołałam więc raczej odpuszczę ;-)

reklama
She powiem tak- mogę swoją kandydaturę zaproponować ale chciałabym żeby wybór dokonał się poprzez sondę. Może jeszcze któraś z dziewczyn się zdecyduje? Zaczekajmy może do końca tygodnia, zbierzmy kandydatury a potem kilka dni na głosowanie i zobaczymy jaki będzie efekt. Wydaje mi się, że to nie głupia propozycja.

to sonda na moda rozwiąże problem i wszyscy będą zadowoleni, kandydaci niech się zgłaszają:tak::tak::tak:
i oby więcej konfliktów nie było bo po przeczytaniu paru postów włos mi się zjeżył na głowie:shocked2: mam tak mało czasu pewnie jak niejedna z Was i chciałoby się zastać tu raczej miłą atmosferę.....
Ach te baby......:cool2:

Suzi ale skoro Ty chcesz zrezygnować to może lepiej z sondą zaczekać aż będzie jeszcze jakaś kandydatura. Poza tym Wikasik jeszcze się nie zgodziła (chociaż mam nadzieję, że się zgodzi)

Suzi ale skoro Ty chcesz zrezygnować to może lepiej z sondą zaczekać aż będzie jeszcze jakaś kandydatura. Poza tym Wikasik jeszcze się nie zgodziła (chociaż mam nadzieję, że się zgodzi)
Jak chcecie, mnie jest obojętne :tak: Zostaje jeszcze As wiec stąd sonda odnośnie Wikasika(tylko i wyłącznie)

reklama
Do góry