reklama
she_84
Fanka BB :)
i ja popoieram kandydature wikasik ale moze rzeczywiscie jeszcze by sie ktos przydal skoro suzi rezygnuje...
moze Katasza sie jednak zdecydujesz?
moze Katasza sie jednak zdecydujesz?
She powiem tak- mogę swoją kandydaturę zaproponować ale chciałabym żeby wybór dokonał się poprzez sondę. Może jeszcze któraś z dziewczyn się zdecyduje? Zaczekajmy może do końca tygodnia, zbierzmy kandydatury a potem kilka dni na głosowanie i zobaczymy jaki będzie efekt. Wydaje mi się, że to nie głupia propozycja.
to sonda na moda rozwiąże problem i wszyscy będą zadowoleni, kandydaci niech się zgłaszają
i oby więcej konfliktów nie było bo po przeczytaniu paru postów włos mi się zjeżył na głowie mam tak mało czasu pewnie jak niejedna z Was i chciałoby się zastać tu raczej miłą atmosferę.....
Ach te baby......
i oby więcej konfliktów nie było bo po przeczytaniu paru postów włos mi się zjeżył na głowie mam tak mało czasu pewnie jak niejedna z Was i chciałoby się zastać tu raczej miłą atmosferę.....
Ach te baby......
suzi1
Kocham Cię synuś
Jak chcecie, mnie jest obojętne Zostaje jeszcze As wiec stąd sonda odnośnie Wikasika(tylko i wyłącznie)Suzi ale skoro Ty chcesz zrezygnować to może lepiej z sondą zaczekać aż będzie jeszcze jakaś kandydatura. Poza tym Wikasik jeszcze się nie zgodziła (chociaż mam nadzieję, że się zgodzi)
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Wikasik jak najbardziej na moderatora. Katasza .. nie sądze.. Ponieważ nie umie zachować odpowiedniego dystansu i w konflikcie sama brała udział i nie odpuszczała.