Flaurka
Fanka BB :)
Wikasik na moderatora!!! Nie ma bardziej odpowiedniej osoby - może sama postrzegasz się jak osobe wybuchową, ale tu na forum jestes ostoja spokoju, normalności i rozsądku. Od Ciebie dostać OPR to będzie jak lody malinowe))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mysle ze sama mozesz to ocenisc;-)Suzi staram sie. Jakos zawsze zakladam brak zlej woli i umiejetnosc wzniesienia sie ponad emocje. I sama staram sie tez tak robic - bez zlosliwosci i chlodno, przynajmniej na forum, bo z zyciu... no coz... slowo pisane jest bardziej wywazone. Co nie znaczy, ze zawsze latwo, bo gdybym musiala zajac stanowisko w konflikcie, to widze miesjce dla siebie "we frakcji Flaurki".
I przyznam, ze troche mi przykro, ze tym razem chyba sie pomylilam, Pieszczoszka sie obrazila, zabrala zabawki i zniknela. No coz, juz raz tak bylo.
Mozesz mi napisac na pw, czy duzo jest tej moderatorskiej pracy na naszym forum? bo wydaje mi sie, ze nie, ale moze sie myle. Jesli uznam, ze jestem w stanie sie zaangazowac, to mozna wystawic moja kandydature pod dyskusje.
Mam nadzieje, ze nie pozaluje ostatniego zdania, bo jeszcze 2 dni temu nie bralam w ogole pod uwage zmiany formy swojego uczestnictwa na forum...