reklama
młoda1994
Fanka BB :)
GratulacjeHej hej. Tu Patrycja. Ja w 2012r dołączyłam do młodych mam. I urodził się wtedy Kuba. Mam inny nik bo nie mogłam się zalogować na stary. Liza cb pamiętam jeszcze z tamtego forum. Obecnie lat 25 i spodziewam sie drugiego maluszka. Wczoraj się dowiedziałam.![]()
Angela_Andzia
Hej, jestem Angela. I wieku 20 lat pierwszy raz zostanę mamą, aktualnie 21+3, w poniedziałek mam połówkowe, więc dowiem się kto mieszka w brzuszku
)
Liza
Patuśkaa
Dzisiaj się dowiedziałam, że mam włączyć oszczędny tryb życia. Bo jest dopiero 33tc A szyjka już szaleje z długością i jest miękka, brzuch się stawia więc jestem na dropach zwanych nospą. I muszę wytrzymać jeszcze miesiąc do 12listopada. Taki termin mi dał gin. Do tego cukrzyca ciążowa bleh.
Liza
Oj no to końcówka ciężka, ale może będzie ok, byle do 37tc potem z gorki poleciDzisiaj się dowiedziałam, że mam włączyć oszczędny tryb życia. Bo jest dopiero 33tc A szyjka już szaleje z długością i jest miękka, brzuch się stawia więc jestem na dropach zwanych nospą. I muszę wytrzymać jeszcze miesiąc do 12listopada. Taki termin mi dał gin. Do tego cukrzyca ciążowa bleh.
Patuśkaa
To nic tylko trzymać kciuki za szybkie i bezbolesne rozwiązanieOj no to końcówka ciężka, ale może będzie ok, byle do 37tc potem z gorki poleciniecały miesiąc więc jeszcze? Współczuję cukrzycy, mnie ominęła i w tej ciąży. U mnie dziś 39+0
Liza
Nie dziękuję, ja jutro mam mieć cc że względu na ułożenie pośladkowe synkaTo nic tylko trzymać kciuki za szybkie i bezbolesne rozwiązanie.
reklama
Patuśkaa
I jak tam?Nie dziękuję, ja jutro mam mieć cc że względu na ułożenie pośladkowe synka![]()