reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
ją jestem tak sobie pomyślałam lena kolację zrobię sobie pastel jajeczną że szczypiorkiem i członkiem.... zachcianki jak kobieta w ciąży
Jestem mamą Krzysia który urodził się 7 września to moje pierwsze dziecko Z mężem jesteśmy razem 2 lata a od kwietnia 2012 małżeństwem. Mieszkam od 8 lat w Warszawie a pochodzę z Podlasia gdzie często jeździmy do rodziny. Ogólnie lubimy dużo podróżować po polsce i mamy swoje pierwsze wyprawy z Krzysiem mama nadzieję ze nadal będzie lubił tak jeździć i zwiedzać Teraz rozszerzamy dietę duzo o tym czytam i interesuje sie do tej pory był na piersi - warzy 8600 Jest bardzo pogodnym i spokojnym dzieckiem. Ja straciłam pracę z dniem porodu prezesowa nie chce zatrudniać matek teraz powoli szukam pracy bo kończy mi sie macierzyński - ale zobaczymy jak to wszystko wyjdzie.
Dziś mieliśmy ostatnie szczepienie 5w1 i pneumokoki - maluszek cały dzień jest nie swój płacze :-(nawet przez sen stęka na chwile sie budzi - płacze i pada stękając dalej spać. Na razie nie daje paracetamolu itp bo gorączki nie ma :-(
Dziś mieliśmy ostatnie szczepienie 5w1 i pneumokoki - maluszek cały dzień jest nie swój płacze :-(nawet przez sen stęka na chwile sie budzi - płacze i pada stękając dalej spać. Na razie nie daje paracetamolu itp bo gorączki nie ma :-(
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
M.ka-prosimy o wasze zdjęcie
Z tego co wiem to paracetamol jest nie tylko przeciw goraczkowy ale też przeciwbólowy więc jeśli Krzyś bardzo się męczy to warto dac na noc.
powodzenia w szukaniu pracy mnie niedługo czeka powrót do pracy :/
Dennis wcina ogórka kiszonego i super mu smakuje
Z tego co wiem to paracetamol jest nie tylko przeciw goraczkowy ale też przeciwbólowy więc jeśli Krzyś bardzo się męczy to warto dac na noc.
powodzenia w szukaniu pracy mnie niedługo czeka powrót do pracy :/
Dennis wcina ogórka kiszonego i super mu smakuje
W domu mamy dwa koty (mieszkamy z teściami) znaczy oni to nie koty ale mają na swojej części domu koty ja choć uwielbiam te zwierzaki jestem na nie uczulona, na podwórku mamy jeszcze suczkę mieszańca wilczura z kaukaskim
dziewczyny a jaki termometr nadaje sie dla dziecka do pupki i ile to trzeba mierzyć czasu bo Krzyś to wiercipięta i nie wiem ile on tak wytrzyma a rtęciowych to sie tak boję, mam taki elektroniczny do czoła ale nie zawsze mu ufam jakoś
dziewczyny a jaki termometr nadaje sie dla dziecka do pupki i ile to trzeba mierzyć czasu bo Krzyś to wiercipięta i nie wiem ile on tak wytrzyma a rtęciowych to sie tak boję, mam taki elektroniczny do czoła ale nie zawsze mu ufam jakoś
Ostatnia edycja:
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
23may-do pasty mam wierzy polski chlebek i ogórki kiszone
M. ka-fajna z ciebie dziewczyna a maluch slodziak
M. ka-fajna z ciebie dziewczyna a maluch slodziak