reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ale tu ciszaaaaaa

byłam z K. w mieście na zakupach ale nic ciekawego nie kupiłam. Zrobiliśmy większe zakupy spożywcze i tyle

Wiecie co? Tak się zastanawiam po co człowiekowi zęby??? Wychodzą- boli, psują się to też boli a na starość i tak wypadają...

23may łapiesz za słówka . Wakacje bo w szkole nie siedze . :-D
Asik ''Wiecie co? Tak się zastanawiam po co człowiekowi zęby??? Wychodzą- boli, psują się to też boli a na starość i tak wypadają...'' Masz temat do rozmyślania :-D:-D Ale kocham jabłka i jakoś nie wyobrażam sobie nie mieć zębów . :-D:-D Chociaż bez nich ludzie też sobie radzą.. ;P

boziuu ja zaraz zamarzne. mala chodzi z krotkim rekawem a ja w bluzie hah ;)

no z zebami co racji masz Asik ale jakbysmy byli bez zebów to jedlibysmy chyba sloiczki dla dzieci ;D

słoiczki dla dzieci .. bleee . Ja nie wiem jak to dzieci jedzą ...
23may wypij ciepła herbatkę z Cytrynką ;P

no moja je tylko deserki ze słoiczka, ale tylko te z jagodami, śliwkami itp byle by byly ciemne to zje. O zupce ze sloika nie ma mowy ;)

23may u nas Matylda bedzie, ale to nie na 100% jeszcze.

co do sloiczkow to moja do tej pory lubi zjesc jakis deserek, ale o obiadach nigdy nie bylo mowy. i fakt, sa okropne...;-)

reklama
Dennisn też nie je słoiczków jadł na początku przez tydzień a późniejtym pluł...deserki lubił ale od kiedy skończył 7 msc. nie tknie nic co jest papką :)

Do góry