reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ją jestem :) tak sobie pomyślałam lena kolację zrobię sobie pastel jajeczną że szczypiorkiem i członkiem.... :rofl2: zachcianki jak kobieta w ciąży :)

Jestem mamą Krzysia który urodził się 7 września to moje pierwsze dziecko :laugh2: Z mężem jesteśmy razem 2 lata a od kwietnia 2012 małżeństwem. Mieszkam od 8 lat w Warszawie a pochodzę z Podlasia gdzie często jeździmy do rodziny. Ogólnie lubimy dużo podróżować po polsce i mamy swoje pierwsze wyprawy z Krzysiem mama nadzieję ze nadal będzie lubił tak jeździć i zwiedzać :tak: Teraz rozszerzamy dietę duzo o tym czytam i interesuje sie do tej pory był na piersi - warzy 8600 :-D Jest bardzo pogodnym i spokojnym dzieckiem. Ja straciłam pracę z dniem porodu prezesowa nie chce zatrudniać matek :baffled: teraz powoli szukam pracy bo kończy mi sie macierzyński - ale zobaczymy jak to wszystko wyjdzie.
Dziś mieliśmy ostatnie szczepienie 5w1 i pneumokoki - maluszek cały dzień jest nie swój płacze :-(nawet przez sen stęka na chwile sie budzi - płacze i pada stękając dalej spać. Na razie nie daje paracetamolu itp bo gorączki nie ma :-(

M.ka-prosimy o wasze zdjęcie:)
Z tego co wiem to paracetamol jest nie tylko przeciw goraczkowy ale też przeciwbólowy więc jeśli Krzyś bardzo się męczy to warto dac na noc.
powodzenia w szukaniu pracy:) mnie niedługo czeka powrót do pracy :/

Dennis wcina ogórka kiszonego:) i super mu smakuje

Zobacz załącznik 538482 DSC03876.jpgDSC03967.jpg

W domu mamy dwa koty (mieszkamy z teściami) znaczy oni to nie koty ale mają na swojej części domu koty :-p ja choć uwielbiam te zwierzaki jestem na nie uczulona, na podwórku mamy jeszcze suczkę mieszańca wilczura z kaukaskim :tak:

dziewczyny a jaki termometr nadaje sie dla dziecka do pupki i ile to trzeba mierzyć czasu bo Krzyś to wiercipięta i nie wiem ile on tak wytrzyma a rtęciowych to sie tak boję, mam taki elektroniczny do czoła ale nie zawsze mu ufam jakoś

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry