reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja mojej daje słoiczki bo takto z owocow tylko banany lubi , niekiedy jablka troche zje albo kiwi. Moze latem bedzie chciala wiecej jakis sezonowych owoców ;)

Patrzcie jaka mam kuchareczke ;)
2013-02-09-101.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
No siemka siemka mamusie:* wróciłam do was wreszcie ale nie sama hehe;P.... już myślałam że mnie nie wypuszcza z tego szpitala... dodam zdjęcie malutkiej niebawem... hehe... i zobaczycie moja gwiazdeczke kochana:*** a jak tam u was wasze pociechy....

Herbata Ładne imię :tak:
23may Ale ta twoja Lola urocza - po mamci ;-)

A moja Natalia wsuwa marchewkę ze słoiczka :-D:-D a żadnych deserków nie zje ;-)

edit
Nisiula
Witaj , WITAJCIE .. czekamy na zdjęcie. GRATULACJE . Jak poród ??

Milena poczekaj jak Natalka spróboje normalnej to pozegna słoiczki ;D

I Nisiula czekamy na zdj ;)

Ostatnia edycja:
Herbata ładne imię
23may Julcia śliczna, tylko fartuszka i czapki kucharskiej brakuje
Nisiula fajnie, że już w domku jesteście, czekamy na foto

Mamusie starszych maluszków, jakie jogurciki dawałyście dzieciom? Zwykłe typu Danonki czy te dla dzieci np. Nestle?

reklama
Do góry