reklama
Dziewczyny dzięki za odp. w sprawie jogurtów
Daje małemu danonki od jakichś 2 tyg a dzisiaj wyjadł Oliwce twarożek. I tak się zastanawiam czy jeśli nic mu nie jest, nie spróbować przejść na mleko krowie?
Happy Twój Dennis jest na krowim jak dobrze pamiętam? Ile miał mies jak przeszłaś? A Dennisek super wygląda z tą czapą z piany
M.ka witaj. Niezła laska z Ciebie a z Krzysia fajny chłopczyk
23may Twoja miauczy a moja dzisiaj szczekała bo Damianowi się podobało i śmiał się jak szalony.
Milena oj, grzeczną masz córcię...
Daje małemu danonki od jakichś 2 tyg a dzisiaj wyjadł Oliwce twarożek. I tak się zastanawiam czy jeśli nic mu nie jest, nie spróbować przejść na mleko krowie?
Happy Twój Dennis jest na krowim jak dobrze pamiętam? Ile miał mies jak przeszłaś? A Dennisek super wygląda z tą czapą z piany
M.ka witaj. Niezła laska z Ciebie a z Krzysia fajny chłopczyk
23may Twoja miauczy a moja dzisiaj szczekała bo Damianowi się podobało i śmiał się jak szalony.
Milena oj, grzeczną masz córcię...
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
M.ka- ja 8 nocy prawie nie spałam jak uczyłam małego zasypiać i spać w łóżeczku ale on miał wtedy ok3 msc.
raczej nie krzyczy bo jak go wyciagam z wanny to juz jest padnięty i chce spać
edit...
asik -zupelnie przesliśmy jak miał 8msc ale od 6 wprowadzałam, asik ja osobiście uważam że mleko krowie jest bardziej naturalne niz te w porszkach,bo cos co jest w proszku musi miec chemie, ja kupuje takie od2% ,3,2% albo 4% i zawsze rozcienczam z wodą
herbata- mój prysznic tez lubi jak leje mu na głowe to sie śmieje
raczej nie krzyczy bo jak go wyciagam z wanny to juz jest padnięty i chce spać
edit...
asik -zupelnie przesliśmy jak miał 8msc ale od 6 wprowadzałam, asik ja osobiście uważam że mleko krowie jest bardziej naturalne niz te w porszkach,bo cos co jest w proszku musi miec chemie, ja kupuje takie od2% ,3,2% albo 4% i zawsze rozcienczam z wodą
herbata- mój prysznic tez lubi jak leje mu na głowe to sie śmieje
Ostatnia edycja:
My dziś pierwsze :-) Witamy .
Asik Natalia jest grzeczna - jak chce .. Są dni kiedy uśpi się w łóżeczku , ale jak już jest zmęczona . A wczoraj bawiła się nogami , potem patrze leży jak żabka , a potem lulu padła jak kawka , bez wiercenia płaczu itd
Asik , 23may Wasze dzieciaki miauczą , szczekają , a moja ??? Kiedyś się do was dołączy i będzie Konia udawać
M.ka Tak późno chodzi spać ?? ale chyba już śpi do rana ? moja jak mniejsza była to spała od 20...a teraz ok 21-22...ale sa tez dni kiedy idzie spać o 20 czy 23
Asik Natalia jest grzeczna - jak chce .. Są dni kiedy uśpi się w łóżeczku , ale jak już jest zmęczona . A wczoraj bawiła się nogami , potem patrze leży jak żabka , a potem lulu padła jak kawka , bez wiercenia płaczu itd
Asik , 23may Wasze dzieciaki miauczą , szczekają , a moja ??? Kiedyś się do was dołączy i będzie Konia udawać
M.ka Tak późno chodzi spać ?? ale chyba już śpi do rana ? moja jak mniejsza była to spała od 20...a teraz ok 21-22...ale sa tez dni kiedy idzie spać o 20 czy 23
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
hej dziewczyny my dopiero się obudzilismy Dennis dał mi dziś po spać do 9:30.... obudził się tylko o 6 rano na kaszke, także nicka przyjemna
zaraz muszę wstać i posprzątać ale dziś mi się nie chce, na obiad mam pyzy z sosem mysliwskim, i razem że Sebastian dziś robimy tort.
Dennis właśnie pierwszy raz powiedział mama...jestem w niebie
zaraz muszę wstać i posprzątać ale dziś mi się nie chce, na obiad mam pyzy z sosem mysliwskim, i razem że Sebastian dziś robimy tort.
Dennis właśnie pierwszy raz powiedział mama...jestem w niebie
Hej
Mały uciął sobie drzemkę, Oliwia w p-lu a ja sobie odpoczywam- tylko nie wiem po czym?
M.ka a może Krzyś tak późno chodzi spać bo za dużo śpiocha w dzień? Spróbuj uciąć lub chociaż skrócić wieczorną drzemkę.
Happy kupujesz takie zwykłe mleko w kartonach? Zastanawiam się które lepsze bo mam też możliwość kupna od gospodarza świeżego mleczka prosto od krowy
Milena to chyba jak każde dziecię. Mój na ogół też jest grzeczny ale czasami też pokaże różki
Wampi cześć
Happy tort urodzinowy?
Mały uciął sobie drzemkę, Oliwia w p-lu a ja sobie odpoczywam- tylko nie wiem po czym?
M.ka a może Krzyś tak późno chodzi spać bo za dużo śpiocha w dzień? Spróbuj uciąć lub chociaż skrócić wieczorną drzemkę.
Happy kupujesz takie zwykłe mleko w kartonach? Zastanawiam się które lepsze bo mam też możliwość kupna od gospodarza świeżego mleczka prosto od krowy
Milena to chyba jak każde dziecię. Mój na ogół też jest grzeczny ale czasami też pokaże różki
Wampi cześć
Happy tort urodzinowy?
Ostatnia edycja:
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
asik-ją kupowałamok farmera, ale mam bardzo daleko, dlatego przeżyciami się ma kartoniki, wydaje mi się że te od farmer jest zdrowsze
Czesc dziewczyny..
Jestem na bieząco co u was, ale mamy małe zamieszanie w domu i nie mam weny tworczej zeby pisac ani nic... ehhh
Jak sie uspokoi wszystko i wyjasni do konca to wam opisze historie..(oczywiscie chodzi o współlokatorke naszą za******ą!!) ;//
Trzymajcie sie.
Jestem na bieząco co u was, ale mamy małe zamieszanie w domu i nie mam weny tworczej zeby pisac ani nic... ehhh
Jak sie uspokoi wszystko i wyjasni do konca to wam opisze historie..(oczywiscie chodzi o współlokatorke naszą za******ą!!) ;//
Trzymajcie sie.
reklama
Nisiula
Mama małej Klaudusi;**<33
No hej hej ja tutaj przez jakiś czas będę gościła co jakiś czas bo wiecie jak to jest przy małym dziecku hehe..chociaż babcie sie nią zajmują ja tylko karmie hehe.... poród był wsumie szybki bo zaczął się przed 12 chyba była 11.55 a o 12. 10 małą już była na moim brzuszku,... rodzilam SN chociaż ich prosiłam o znieczulenie o cesarke ale jak zobaczylam babke po cesarce to stwierdziłam że lepiej że rodziłam SN niestety szyli mnie no ale cóż zrobić..
Moje maleństwo Klaudusia<333 ...Zdjęcie robione dzień po urodzeniu :***
Moje maleństwo Klaudusia<333 ...Zdjęcie robione dzień po urodzeniu :***
Ostatnia edycja: