reklama
M.ka Śliczna dziewczyna jesteś . A synek uroczy ;-) Kilka dni młodszy od Mojej Natalii . Powodzenia w szukaniu pracy && . Jak synek z ząbkami , ma już coś czy pusto ?
23may Ta twoja Lola musi być słodka , wyobraziłam sobie jak ''miauczy'' po miaucz z nią
Happy zjadła bym paste jajeczną mniaam ..
edit .
Ja mam ten na czoło termometr ale jakoś szczególnej okazji nie miałam żeby wypróbować ..
Moja Natalia leży jak żaba )
23may Ta twoja Lola musi być słodka , wyobraziłam sobie jak ''miauczy'' po miaucz z nią
Happy zjadła bym paste jajeczną mniaam ..
edit .
Ja mam ten na czoło termometr ale jakoś szczególnej okazji nie miałam żeby wypróbować ..
Moja Natalia leży jak żaba )
Ostatnia edycja:
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Anula1989
Fanka BB :)
Asik, ja danonkow nie dawalam, w wiekszosci to cukier. Dawalam nestle, mozna jogurt naturalny z owocami;-)teraz daje zwykle serki ale nadal danokow nie.
M.ka, ja mam zwykly elektorniczny, mierze pod pacha;-)
Harbata, sliczne imie, jak ten czas leci zaraz bedzie kolejna dzidzia;-)
M.ka, ja mam zwykly elektorniczny, mierze pod pacha;-)
Harbata, sliczne imie, jak ten czas leci zaraz bedzie kolejna dzidzia;-)
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
23may-Dennis uwielbia wodę, piane też a najbardziej lubi chodzić na basen
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
mój mały tez juz spi od 15 min a ja zajadam kolacyjke
reklama
Przy was to można sie dowartościować dziękuję za komplementy !
happymum20 super zabawa pewnie krzyk jest jak trzeba wyjść z wanny hihihi
Jejku dziewczyny jak wam zazdroszczę ze dzieciaczki tak szybko wam chodzą spać u nas walka ... ciągła walka z nocnym usypianiem najczęściej zasypia 23-24 a od 2 dni o 1 !!! dziś już podejmowałam 2 próby usypiania a mimo to po 30 minutach budzi sie i w tym momencie jest taki rozbudzony - zbawiony ze wylądował w huśtawce
happymum20 super zabawa pewnie krzyk jest jak trzeba wyjść z wanny hihihi
Jejku dziewczyny jak wam zazdroszczę ze dzieciaczki tak szybko wam chodzą spać u nas walka ... ciągła walka z nocnym usypianiem najczęściej zasypia 23-24 a od 2 dni o 1 !!! dziś już podejmowałam 2 próby usypiania a mimo to po 30 minutach budzi sie i w tym momencie jest taki rozbudzony - zbawiony ze wylądował w huśtawce