reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
M.ka Śliczna dziewczyna jesteś . A synek uroczy ;-) Kilka dni młodszy od Mojej Natalii . Powodzenia w szukaniu pracy && . Jak synek z ząbkami , ma już coś czy pusto ?
23may Ta twoja Lola musi być słodka , wyobraziłam sobie jak ''miauczy'' po miaucz z nią :-D:-D
Happy zjadła bym paste jajeczną mniaam ..

edit .
Ja mam ten na czoło termometr ale jakoś szczególnej okazji nie miałam żeby wypróbować ..

Moja Natalia leży jak żaba :))

Ostatnia edycja:
milena-zapraszam
Dennis właśnie bierze kąpiel
wanna.jpg

Asik, ja danonkow nie dawalam, w wiekszosci to cukier. Dawalam nestle, mozna jogurt naturalny z owocami;-)teraz daje zwykle serki ale nadal danokow nie.
M.ka, ja mam zwykly elektorniczny, mierze pod pacha;-)
Harbata, sliczne imie, jak ten czas leci zaraz bedzie kolejna dzidzia;-)

reklama
Przy was to można sie dowartościować :-D dziękuję za komplementy !
happymum20 super zabawa :tak: pewnie krzyk jest jak trzeba wyjść z wanny hihihi

Jejku dziewczyny jak wam zazdroszczę ze dzieciaczki tak szybko wam chodzą spać u nas walka ... ciągła walka z nocnym usypianiem najczęściej zasypia 23-24 a od 2 dni o 1 !!! :szok: dziś już podejmowałam 2 próby usypiania a mimo to po 30 minutach budzi sie i w tym momencie jest taki rozbudzony - zbawiony ze wylądował w huśtawce

Do góry