reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Happy Firgurka świetna .
Papitka Ale Kubunio uroczy :-) Dobrze ze nie mieszkamy bliżej bo Natka by mu żyć nie dała :-D:-D To tak samo jak laski na w ''sierpień 2012'' nie ma bata żebym weszła i przeczytała :p

A u mnie po staremu . Dziś siostra P wpada na herbatke :-)

Kuuurdę , zawsze jak Natkę PIĘKNIE ubiorę , na różowo ...to musi mi przepełnić pampersa ;P

Ostatnia edycja:
Milenaaa skąd ja to znam hehe , zawsze jak ma ktos przyjsc mała juz gotowa to musi sie czyms ubrudzic! ;/

śliczne te Wasze dzieci ;-)

Papitka - tak jak happy mówi niekiedy na allegro mozna trafic na praktycznie nowy wózek za 100 zl

Happy Firgurka świetna .
Papitka Ale Kubunio uroczy :-) Dobrze ze nie mieszkamy bliżej bo Natka by mu żyć nie dała :-D:-D To tak samo jak laski na w ''sierpień 2012'' nie ma bata żebym weszła i przeczytała :p

A u mnie po staremu . Dziś siostra P wpada na herbatke :-)

Kuuurdę , zawsze jak Natkę PIĘKNIE ubiorę , na różowo ...to musi mi przepełnić pampersa ;P

Oskar zawsze osrakal sie po paszki jak mialam bialą spodnice i bralam go na rece. Nie bylo zmiluj, mamy kieca byla w zolto zielone plamy.

a tak wogole to czesc :)
jade zaraz do lekarza. Rano znowu mnie ganialo ;/ juz mam dosc ;/co ranek romans z wc ;/

Oskar zawsze osrakal sie po paszki jak mialam bialą spodnice i bralam go na rece. Nie bylo zmiluj, mamy kieca byla w zolto zielone plamy.
/

To się chyba nazywa prawo Murfiego. Czyli po prostu złoscliwosc losu :) A co do zorganizowania to kwestia wprawy. mI tez trochę zajęło zanim zaczęłam ogarniać sie przy mojej dwójce. Ale byłam z siebie dumna jak zaczęło mi wychodzić. Z czasem zyskałam czas nie tylko na ogarniecie domu ale i siebie a nawet na prace. To wszystko kwestia organizacji. A moze po prostu nie mialam innego wyboru. Wiem jedno, kobieta jak chce to sobie poradzi. Mam kolezanke ktora nie ma dzieci a nigdy nie ma czasu posprzątać:no: mieszkania. Ja z kolei jestem pedantka i dzieci musza sprzatac po sobie także . Ucze ich czystosci od malego bo jak jest brudno to nie moge sie na niczym skupić a pracuje w domu przecież. Dzieci wlasnie uladają garaż z klocków a ja pije kawe i siadam do swojej pracy. Milego dnia forumowiczki.

Ps. Czy któraś z was uzywała orzechów piorących do prania dziecięcych ubrań.? One nie uczulają ale czy są skuteczne? Znalazłam takie cudo w internecie i waham sie czy kupić? Wczesniej dzieciece ciuszki prałam w proszku Biały Jeleń i Dalli i pranie bylo bez zastrzerzeń. Dzieki za rady.

olant ja na poczatku prałam w Loveli ale od miesiąca piorę w Bryzie
Milena, Papitka za to na październikówkach prawie cisza :D

Moja malutka wstala o 8:40 i od 20min juz śpi :)) troche posprzatam, dzis na obiad leczo.

papitka- mam nadzieję że znajdziesz coś dla Kubusia :)
olant-ją pedantyczna nie jestem ale lubię mieć porządek, a co do nauki sprzątania już teraz daje w rączki Dennis grzechotki i pokazuje gdzie ma wrzucić
milena-mój mały też jak tylko go ładnie ubioru np. w koszule to się pobudzić

reklama
Do góry