reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Happy to fakt.. jakis czas temu jeszcze taki kochaniutki byl, do potulenia sie.. a teraz to taki diabel.. bo on robi naprawde wszystko czego jego dusza zapragnie.. ja rozumiem bo dziecko to dziecko, ale sa tez pewne granice.. jak ja jestem np, w kuchni i on lobuzuje to mu nie pozwalam na to poprostu i on sie zaraz denerwuje i placze a ta mowi chodz do mamusi, nie dobra ciocia krzyczy na niunie tak.. sory ale bez jaj..

reklama
23may mi chyba tez ale pewnie drogo będzie kosztować przesyłka do UK

IMG_0129.jpgIMG_0139.jpg Ja i mój śpioch :)

Dziewczyny gdzie wy się znowu chowacie??

boy.jpgAktualne, dzisiaj robione:)

Załączniki

• big boy.jpg
    big boy.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
dobrywieczor kochane :)

Widzialam pare postow tej pam ale szczerze to nie podejrzewalam jej o cos takiego.

Happy sliczna masz figure:) Jesli brzuch mi sam nie zejdzie do marca, ide na fitness. Musze jakos wygladac w bikini we wakacje :))
Papitka ja przed urodzeniem Nikoli dostalam ubranka. Jesli oczywiscie to mozna nazwac ubrankami. W jakims porozwalanym worze (ktory wygladal jakby go szczury pozarly) , w srodku siano razem w tymi brudnymi ubraniami :wściekła/y: odrazu wyrzucilam. Mi by bylo wstyd cos takiego dac.

Ja bylam dzis w kancelarii parafialnej po zaswiadczenie o chrzcie, komunii i bierzmowaniu bo Nikole chrzcimy w parafii mojego A.. Ksiadz sie troszke oburzyl dlaczego nie chrzcimy u mnie no ale po co przeciez wiadomo ze Niki tam bedzie miala wszystkie sakramenty bo sie nie dlugo przeprowadzamy a po co sie pieprzyc potem z przenoszeniem papierow.. :tak: No ale ksiedza nie przegadasz, zaswiadczenia nie wydal. Jedynie "pozwolenie" na chrzest w tamtej parafii

Happy ten ktos od aukcji z kojcem ma napisane ze zgadza sie na wysylke za granice, wiec napisz i spytaj ile sobie zażyczy;))
Sliczna z ciebie kobitka i taka zgrabniutka, kto by powiedzial ze dziecko urodzilas;D
Paulina noo masakra z takim obdarowaniem kogos.. wstydzilabym sie za darmo takie rzeczy oddac..;/;/ A co do ksiezy to chyba zalezy od ich humorkow..;/

Moja mama ma koleżanke i jej córka ma znajomych i oni chcieli oddać no to ta córka pomyślała o mnie ja sie głupia ucieszyłam bo podobno prawie nie używany a tu o matko świeta jeździć się nie da. Wide ze na forum dużo sie dzieje a ja nie mam kiedy nadrabiać. No szok. Trudno kiedyś znowu wpadne wreszcei i odpisze kazdej z osobna haha. Jak wejde na czerwcówki 2012 to one tam produkują że hoho wy to nic w porównaniu do tamtej ekipy wiec tam już w ogóle nie [pisze bo nie mam kiedy. Jak one mają czas na to przy tych ruchliwych maluszkach przecież są tam takie co już przy mebelkach chodzą :szok:

A to mój malutki przy zabawie.
Zobacz załącznik 533780Zobacz załącznik 533781

magda- szybko wróciłam do formy po ciąży, narazie tylko planuje zakup łóżeczka turystycznego bo mam dwa drewniane w domu i P. sie na trzecie nie zgadza:/
papitka- Kubuś jest cudny oglądałam zdjęcia na fb i sie napatrzeć nie mogłam :)

Ostatnia edycja:
reklama
Happy chrzcimy 16 lutego :) w piatek jade do ksiedza ustalic o ktorej msza itp bo moj dopiero 2 lutego przylatuje a tam kancelaria czynna tylko w piatki, wiec wole miec wszystko zalatwione wczesniej
Magda no wlasnie a te humorki zazwyczaj sa zle ;/
Papitka jak z A.? Sytuacja naprawiona??? :)

Do góry