reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Happy to fakt.. jakis czas temu jeszcze taki kochaniutki byl, do potulenia sie.. a teraz to taki diabel.. bo on robi naprawde wszystko czego jego dusza zapragnie.. ja rozumiem bo dziecko to dziecko, ale sa tez pewne granice.. jak ja jestem np, w kuchni i on lobuzuje to mu nie pozwalam na to poprostu i on sie zaraz denerwuje i placze a ta mowi chodz do mamusi, nie dobra ciocia krzyczy na niunie tak.. sory ale bez jaj..

reklama
23may mi chyba tez ale pewnie drogo będzie kosztować przesyłka do UK

IMG_0129.jpgIMG_0139.jpg Ja i mój śpioch :)

Dziewczyny gdzie wy się znowu chowacie??

boy.jpgAktualne, dzisiaj robione:)

Załączniki

• big boy.jpg
    big boy.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
dobrywieczor kochane :)

Widzialam pare postow tej pam ale szczerze to nie podejrzewalam jej o cos takiego.

Happy sliczna masz figure:) Jesli brzuch mi sam nie zejdzie do marca, ide na fitness. Musze jakos wygladac w bikini we wakacje :))
Papitka ja przed urodzeniem Nikoli dostalam ubranka. Jesli oczywiscie to mozna nazwac ubrankami. W jakims porozwalanym worze (ktory wygladal jakby go szczury pozarly) , w srodku siano razem w tymi brudnymi ubraniami :wściekła/y: odrazu wyrzucilam. Mi by bylo wstyd cos takiego dac.

Ja bylam dzis w kancelarii parafialnej po zaswiadczenie o chrzcie, komunii i bierzmowaniu bo Nikole chrzcimy w parafii mojego A.. Ksiadz sie troszke oburzyl dlaczego nie chrzcimy u mnie no ale po co przeciez wiadomo ze Niki tam bedzie miala wszystkie sakramenty bo sie nie dlugo przeprowadzamy a po co sie pieprzyc potem z przenoszeniem papierow.. :tak: No ale ksiedza nie przegadasz, zaswiadczenia nie wydal. Jedynie "pozwolenie" na chrzest w tamtej parafii

Happy ten ktos od aukcji z kojcem ma napisane ze zgadza sie na wysylke za granice, wiec napisz i spytaj ile sobie zażyczy;))
Sliczna z ciebie kobitka i taka zgrabniutka, kto by powiedzial ze dziecko urodzilas;D
Paulina noo masakra z takim obdarowaniem kogos.. wstydzilabym sie za darmo takie rzeczy oddac..;/;/ A co do ksiezy to chyba zalezy od ich humorkow..;/

Moja mama ma koleżanke i jej córka ma znajomych i oni chcieli oddać no to ta córka pomyślała o mnie ja sie głupia ucieszyłam bo podobno prawie nie używany a tu o matko świeta jeździć się nie da. Wide ze na forum dużo sie dzieje a ja nie mam kiedy nadrabiać. No szok. Trudno kiedyś znowu wpadne wreszcei i odpisze kazdej z osobna haha. Jak wejde na czerwcówki 2012 to one tam produkują że hoho wy to nic w porównaniu do tamtej ekipy wiec tam już w ogóle nie [pisze bo nie mam kiedy. Jak one mają czas na to przy tych ruchliwych maluszkach przecież są tam takie co już przy mebelkach chodzą :szok:

A to mój malutki przy zabawie.
Zobacz załącznik 533780Zobacz załącznik 533781

magda- szybko wróciłam do formy po ciąży, narazie tylko planuje zakup łóżeczka turystycznego bo mam dwa drewniane w domu i P. sie na trzecie nie zgadza:/
papitka- Kubuś jest cudny oglądałam zdjęcia na fb i sie napatrzeć nie mogłam :)

Ostatnia edycja:
reklama
Happy chrzcimy 16 lutego :) w piatek jade do ksiedza ustalic o ktorej msza itp bo moj dopiero 2 lutego przylatuje a tam kancelaria czynna tylko w piatki, wiec wole miec wszystko zalatwione wczesniej
Magda no wlasnie a te humorki zazwyczaj sa zle ;/
Papitka jak z A.? Sytuacja naprawiona??? :)

Do góry