reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
magda-moim tacie z macosze ledwo na życie starcza, więc ich nie było
olant
Początkująca w BB
Happy a no to faktycznie.. to malego nie widzieli nawet?? pewnie ci ciezko co??
Magda to kwestia przyzwyczajenia i relacji z rodzicami. Ja mieszkam od swoich 30 km a w ogole sie z nimi nie widuje. Nie chce i nie potrzebuje z nimi kontaktu a tym bardziej moje dzieci nie chce zeby mialy kontakt. Nigdy nie miałam od nich pomocy i zwyczajnie jej nie potrzebowałam. Na szczescie pracuje przez komputer i moge zajmowac sie dziecmi. A skoro juz jestem przed komputerem wiekszosc dnia to tam robie takze zakupy spozywcze, pieluchy, kosmetyki i place rachunki. nie trace zbednego czasu na stanie w kolejkach. po 16 warte przy dzieciach przejmuje maz i wtedy ja mam wiecej czasu na podgonienie pracy. Ale ze wszystkim sami sobie radzimy bo rodzice meza mieszkaja 300 km od nas i tez nie mozemy na nich liczyc. Niedlugo jak puszcze dzieciaki do zlobka/ przedszkola to juz w ogole bedzie chulaj dusza piekla nie ma.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
magda za ojcem nie tesknie za moacochą tez nie ale w polsce są moi ukiochani bracia...mają niecałe 8 lat i strasznie za nimi tęsknie...no i zal mi ze muszą mieszkać tam i klepać biede:/
które ładniejsze?
http://allegro.pl/lozeczko-turystyczne-kojec-arti-deluxe-fresh-2012-i2951216542.html
http://www.ebay.co.uk/itm/Child-travel-bed-cot-Bassinet-Playpen-w-Entryway-baby-Portable-Multi-Colors-NEW-/230781687897?pt=UK_Baby_Nursery_Furniture_ET&var=530055053506&hash=item35bba91859
chce zielone
które ładniejsze?
http://allegro.pl/lozeczko-turystyczne-kojec-arti-deluxe-fresh-2012-i2951216542.html
http://www.ebay.co.uk/itm/Child-travel-bed-cot-Bassinet-Playpen-w-Entryway-baby-Portable-Multi-Colors-NEW-/230781687897?pt=UK_Baby_Nursery_Furniture_ET&var=530055053506&hash=item35bba91859
chce zielone
Ostatnia edycja:
Olant w sumie to tez racja, zalezy od stosunkow rodzinnych.. ja tam bardzo tesknie..
Happy to faktycznie ehh.. ja to zycie sie uklada.. mi brakuje spotkan z ludzmi bardzoooo.. z moja wspołlokatorka prawie wcale nie gadam, bo... nie mam o czym z nia gadac.. ciagle klamie, i denerwuje mnie jej podejscie do malego.. jak go krzywdzi swoim lenistwem, tym ze maly normalnie nie jada, tylko ciagle sloiki bardzo kromke suchego chleba.. ktorym zaraz sie krztusi i zabiera mu, zamiast zrobic normalna kanapeczke mu.. ona je jajecznice a on suchy chleb..;/ noo i tez ze maly bardzo wszystko demoluje bo ma na wszystko pozwalane.. daje mu wszystko zeby tylko cicho siedzial. Wczoraj dala mu sloik z jego kaszka i wbiegl do kuchni upadl, sloik sie stłukł a maly rekoma na to upadl.. dobrze sie nie zranil..;/
Takze wole siedziec u siebie w pokoju i nie widziec co oni robia.. ale brakuje mi jakies kolezanki na ploty.. fajnie ze to forum tutaj znazlam i sobie mozna tu pogadac, ponazekac itp..
Happy to faktycznie ehh.. ja to zycie sie uklada.. mi brakuje spotkan z ludzmi bardzoooo.. z moja wspołlokatorka prawie wcale nie gadam, bo... nie mam o czym z nia gadac.. ciagle klamie, i denerwuje mnie jej podejscie do malego.. jak go krzywdzi swoim lenistwem, tym ze maly normalnie nie jada, tylko ciagle sloiki bardzo kromke suchego chleba.. ktorym zaraz sie krztusi i zabiera mu, zamiast zrobic normalna kanapeczke mu.. ona je jajecznice a on suchy chleb..;/ noo i tez ze maly bardzo wszystko demoluje bo ma na wszystko pozwalane.. daje mu wszystko zeby tylko cicho siedzial. Wczoraj dala mu sloik z jego kaszka i wbiegl do kuchni upadl, sloik sie stłukł a maly rekoma na to upadl.. dobrze sie nie zranil..;/
Takze wole siedziec u siebie w pokoju i nie widziec co oni robia.. ale brakuje mi jakies kolezanki na ploty.. fajnie ze to forum tutaj znazlam i sobie mozna tu pogadac, ponazekac itp..
Czy wy nie macie co robić w tych domach? Dzieci, gotowanie, sprzatanie. Może drukarnie otworzycie haha.
Kubuś drzemie. Przynieśli mi dzisiaj stolik do karmienia i spacerówkę. Powiedzieli że nowa nie używana prawie. Cała poobcierana ramy z przodu brak w dodatku podłamane jest wejście na rame koła przetarte aż dziury są kurcze mole no a tak się cieszyłam no.
Kubuś drzemie. Przynieśli mi dzisiaj stolik do karmienia i spacerówkę. Powiedzieli że nowa nie używana prawie. Cała poobcierana ramy z przodu brak w dodatku podłamane jest wejście na rame koła przetarte aż dziury są kurcze mole no a tak się cieszyłam no.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
magda- mie tez brak kolezanki co by na kawke wpadła i pogadać, Jak czytam to co piszesz to żal mi tego małego aż sie płaksć chce
Papitka- kto ci taki ,,piękny,, prezęt sprawił? Jak by było bliżej to bym ci wysłała bo mam spacerówke nirpotrzebną...i mnustwo ciuszków po Dennisie prawie nie niszonych, ale przezyłka wózka kosztuje fortune
Papitka- kto ci taki ,,piękny,, prezęt sprawił? Jak by było bliżej to bym ci wysłała bo mam spacerówke nirpotrzebną...i mnustwo ciuszków po Dennisie prawie nie niszonych, ale przezyłka wózka kosztuje fortune
Ostatnia edycja:
Happy to fakt mi tez go zal.. ale jak ja jej cos podpowiadam czy cos to ona to olewa wiec sie nie odzywam.. tak samo z bucikami.. on juz chodzi i ma 1.5 roku a nie nosi usztywnianych bucikow..;/ takze jeszcze troche i bedzie miala kolejny problem do kolekcji..;/ do tego ma krzywa glowke, tzn plaska z jednej strony, poniewaz kladla go tylko na prawym boczku i tak mu sie glowka uformowala.. i strasznie tak to widac ze szzok.. kiedys poszla z nim na wazenie i dostala taka zrype od pielegniarki.. bo on majac 8msc jadl tylko kasze i nic poza tym.. i ma duza nadwage, nie bylo skali wagowej dla jego wzrostu i wieku.. i od tamtej pory juz nie poszla na wazenie z nim. We wrzesniu skonczyl roczek i 2 razy juz przychodzilo pismo od GP wezwanie na szczepienie i bilans chyba i do tej pory nie poszla..
Papitka niektorzy ludzie to juz mogliby sie wstydzic, dajac takie rzeczy.. naprawde..
Papitka niektorzy ludzie to juz mogliby sie wstydzic, dajac takie rzeczy.. naprawde..
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
magda- masakra poprostu,biedny chłop[iec