reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

wampi, Renata-u mnie mię ma idealnego porządku ale zawsze jak ktoś niespodziewanie wpadnie to czysto jest :)

Dziś walczę z trójką dzieci :)

reklama
Nie mogę spać w nocy, kolejny tydzień ledwo "przespany" :( Ostatnio zaczęły łapać mnie bóle brzucha, nie trwają długo, nie są regularne, kręgosłupa to ja już nie czuję że tak to ujmę, masakrycznie pobolewa i gdy próbuję zasnąć czuję takie okropne mdłości o zgadze już nie wspomnę... Macie może jakieś sposoby na owe dolegliwości? :(

spróbuj spać na boku lub na plecach bez poduszki, na twardym lub na plecach ale nogi uniesione. poduszka pod stopy lub pod kolana. zdrówka

Kurdę Papitkaa ja 2 mc temu oddałam za darmo wózek głęboki ze spacerówką. Niestety TAKIEJ dziewczynie, że jak parę dni temu widziałam ten wózek to się przeżegnałam.Kubuś śliczny
RenataT zdrówka życzę
23may śliczne z Was dziewczyny
Magda0109
ja mam podobną ciotkę, wiecznie syf taki, że głowa mała a kiedyś przeszła samą siebie i podała mi herbatę w brudnej szklance:szok::wściekła/y::szok:

Ja jakoś specjalnie pedantyczna nie jestem ale porządek jakiś musi być. Oliwia jest już na tyle duża, że swój pokój sama sprząta no a Damian też od małego niech się uczy, że trzeba sprzątać po sobie

asik ja mam wózek ze spacerówką tyle ze ten wózek jest strasznie ciężki i dlatego czegoś szukam. Na razie kożystam z tej spacerówki no ale po schodach go tarmosić to masakra niby tylko 1 pietro ale plery bolą jakbym znowu w ciaży była haha.

Papitka weź sobie na allegro zobacz wózki koochi, ja małej kupiłam jak nie chciała jezdzic w wiekszej spacerówce , sa male i lekkie i fajnie sie prowadzi a przedewszystkim tanie, mozna trafic ze niekiedy sa po 100 zl a wygladaja jak nowe ;)

a co do sprzatnia to ... wrr nie lubie, ale jak trzeba to trzeba ;)

happy a co tak trojke dzis masz ? ;)

Happy skad trojke wytrzasnelas?? :D
Papitka no razem z Kubulkiem to napewno troche wazy :D:D:D ja mieszkam na 4 pietrze, co prawda winda jest ale i tak musze dzwigac po schodach tak jakbym na pierwszym mieszkala. No ale oby do maja, potem robie wypad na dzialke ;-)
23may ja tez nienawidze sprzatac, no ale jak mus to mus
malenstwo fakt dawno cie tu nie bylo!! Ja bym nie wydolila jakby mi mala juz po 5 wstawala. A ze ja spioch jestem to ledwo patrze na oczy jak o 9 wstaje hahaha :D
Asik jak zdrowko?? ( przepraszam jesli pisalas a ja nie doczytalam...)

Niki dzis nadzwyczaj grzeczna. No ale lepiej "nie chwalic dnia przed zachodem slonca...". Zaczynam ja uczyc spania na stale w lozeczku. Ostatnio juz spala ale narzeczony ja sobie przenosil bo stwierdzil ze po poltorej miesiaca napatrzec sie nie moze. Ale teraz juz nie dam, nie bede sie gniotla w trojke na jednym lozku, bo na mloda to strasznie uwazac trzeba.

no nie dziwie sie happy.
u mnie wczoraj była kolezanka z synkiem 4 miesiace młodszym od julki to takie wrzaski zee... a pozniej nawet dała mu buzi mała a on jej zrobil cacy :-D:-D

reklama
Do góry