reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Happy Firgurka świetna .
Papitka Ale Kubunio uroczy :-) Dobrze ze nie mieszkamy bliżej bo Natka by mu żyć nie dała :-D:-D To tak samo jak laski na w ''sierpień 2012'' nie ma bata żebym weszła i przeczytała :p

A u mnie po staremu . Dziś siostra P wpada na herbatke :-)

Kuuurdę , zawsze jak Natkę PIĘKNIE ubiorę , na różowo ...to musi mi przepełnić pampersa ;P

Ostatnia edycja:
Milenaaa skąd ja to znam hehe , zawsze jak ma ktos przyjsc mała juz gotowa to musi sie czyms ubrudzic! ;/

śliczne te Wasze dzieci ;-)

Papitka - tak jak happy mówi niekiedy na allegro mozna trafic na praktycznie nowy wózek za 100 zl

Happy Firgurka świetna .
Papitka Ale Kubunio uroczy :-) Dobrze ze nie mieszkamy bliżej bo Natka by mu żyć nie dała :-D:-D To tak samo jak laski na w ''sierpień 2012'' nie ma bata żebym weszła i przeczytała :p

A u mnie po staremu . Dziś siostra P wpada na herbatke :-)

Kuuurdę , zawsze jak Natkę PIĘKNIE ubiorę , na różowo ...to musi mi przepełnić pampersa ;P

Oskar zawsze osrakal sie po paszki jak mialam bialą spodnice i bralam go na rece. Nie bylo zmiluj, mamy kieca byla w zolto zielone plamy.

a tak wogole to czesc :)
jade zaraz do lekarza. Rano znowu mnie ganialo ;/ juz mam dosc ;/co ranek romans z wc ;/

Oskar zawsze osrakal sie po paszki jak mialam bialą spodnice i bralam go na rece. Nie bylo zmiluj, mamy kieca byla w zolto zielone plamy.
/

To się chyba nazywa prawo Murfiego. Czyli po prostu złoscliwosc losu :) A co do zorganizowania to kwestia wprawy. mI tez trochę zajęło zanim zaczęłam ogarniać sie przy mojej dwójce. Ale byłam z siebie dumna jak zaczęło mi wychodzić. Z czasem zyskałam czas nie tylko na ogarniecie domu ale i siebie a nawet na prace. To wszystko kwestia organizacji. A moze po prostu nie mialam innego wyboru. Wiem jedno, kobieta jak chce to sobie poradzi. Mam kolezanke ktora nie ma dzieci a nigdy nie ma czasu posprzątać:no: mieszkania. Ja z kolei jestem pedantka i dzieci musza sprzatac po sobie także . Ucze ich czystosci od malego bo jak jest brudno to nie moge sie na niczym skupić a pracuje w domu przecież. Dzieci wlasnie uladają garaż z klocków a ja pije kawe i siadam do swojej pracy. Milego dnia forumowiczki.

Ps. Czy któraś z was uzywała orzechów piorących do prania dziecięcych ubrań.? One nie uczulają ale czy są skuteczne? Znalazłam takie cudo w internecie i waham sie czy kupić? Wczesniej dzieciece ciuszki prałam w proszku Biały Jeleń i Dalli i pranie bylo bez zastrzerzeń. Dzieki za rady.

olant ja na poczatku prałam w Loveli ale od miesiąca piorę w Bryzie
Milena, Papitka za to na październikówkach prawie cisza :D

Moja malutka wstala o 8:40 i od 20min juz śpi :)) troche posprzatam, dzis na obiad leczo.

papitka- mam nadzieję że znajdziesz coś dla Kubusia :)
olant-ją pedantyczna nie jestem ale lubię mieć porządek, a co do nauki sprzątania już teraz daje w rączki Dennis grzechotki i pokazuje gdzie ma wrzucić
milena-mój mały też jak tylko go ładnie ubioru np. w koszule to się pobudzić

reklama
Do góry