reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MILENAAA - ale zdjęcie dałaś nie dość że koloru nie widać bo B&W to jeszcze Ciebie nie widać bo głowa gdzieś w dół :-p :-p więc nie powiem czy ładnie bo nie widzę nawet :-D:-p ty ładna babeczka a się wstydzisz pokazać :-p za to Natalka słodziutka jej ja chce takiego bąbla ! :-p :-D
ładna babaczka - to jakis żart ?? Zrób sobie ;;)

Milena, mala ma juz niezle pucki:-D
Oj tak juz bedzie ponad 5kg ,, będzie mały pączuś ...tez taka byłam do ok 3lat ;P

u mnie na klatce cos robią , i mala nie spi od rana i do tego ma zapalenie dróg moczowych .;/ czekam na P i ide do gin ..

edit. padla mi na rekach ;P

No to kolejna edycja :):) Niby godzina minęła ale niech jest tak :) Mama pojechała , i wróci dopiero jutro . Zaczynam już się stresować tą operacją mamy ;/ Tym bardziej że w zasadzie nie wiadomo czy jej ją zrobią , bo ma złe wyniki tarczycy .. Do gin nie poszłam ;/ Cóż pójdę za tydzień .. odkładam i odkładam aż w końcu nie pójdę ehh ..

Pustkami tu śmierdzi : )) jesteście dziewuchy ??

Ostatnia edycja:
reklama
Hellołł, dobry wieczór, co tak pusto?
Mały ciągle kopie i kopie z dnia na dzień coraz mocniej, hm w pon wizyta u gin, a we wtorek prawdopodobnie wyjazd do Austrii na 2 tyg. do pracy jak wszystko pójdzie ok. Mam nadzieje że do połowy bądź do końca lutego bd mogła pracować na wyjazdach. Praca lekka - inwentaryzacje w Rossmannie, Obi, Castorama itp.itd. Zakwaterowanie, wyżywienie za darmo.

Milenaaaa Twoja mama ma nadczynność czy niedoczynność tarczycy? Moja ma nadczynność była ostatnio u endokrynologa dostała skierowanie na biopsje, ma guzy większe niż 1cm.. Cholernie się martwię tym wszystkim..

heja/ ale pizga u nas. tak dudni w domu ze az uszy bolą ;/
oby w poludnie tak nie wialo bo nie wroce z chlopcami z przystanku ;/

Milena , Inka moja mama miala usuwane guzy i calą tarczyce. teraz non stop hormonu musi brac, bo bez nich ... oj zle bez nich jest, ale dzieki bogu wyniki ok ma. 12 lat temu miala pierwszy zabieg ( operacje ).

Witam po przerwie.
Bartus kest juz z nami, a dokladnie urodzil sie we wtorek o 1.35 w nocy, wazyl 3.900 i na 60 cm dlugi.

Niestety czeka nas dluzszy pobyt w szpitalu w pierwszej dobie dostal ostrej żoltaczki i przetransportowli go karetką specjalną do Łomży a ja za nim samochodem z S. I tutj teraz sobie lezymy na oddzielnych salach, nie moge go karmic poki co wiec tylko odciagam pokarm i jest karmiony przez sttrzykawkę przez pielegniarki.

Ja obecnie pisze z telefonu

RENATAT No w Grajewie rodzilam. W ogole to w pobiedzialek gin skierowal mnie n oddzial jako ze po terminie juz bylam. I nic sie nie zapowiadalo ze vede eidzic vo wszystko wysoko bylo. Ale o 17 zaczely mi odchodzic wody a skurcze pojawily sie ok 19.30

Hej dziewczyny
ostatnio coś mi internet szwankuje i nie mogłam dodać żadnego wpisu, może teraz się uda

sembonzakura witam się serdecznie, ja mam 27 lat

RenataT dreny w uszkach aż mnie ciarki przeszły

zuzanna jeszcze raz gratuluję ciąży

femme fatale wszystkiego najlepszego dla córci

Milena fajne zdjęcia

Ewi gratuluję synka i oby wszystko było dobrze i szybko wrócicie do domku

u nas dzisiaj pogodna okropna muszę wypić kawę bo usnę, tym bardziej że w domu cisza
miłego dnia dziewczyny

Ewi Gratuluje !!!!!! -Szybkiego powrotu do domciu i zdrówka przede wszystkim !!!

Inka , Renata Moja mama ma raka piersi ;// operacje na tarczce miała mieć rok temu jakoś , ale coś było nie tak i odwołali .. teraz jeśli wyniki z tarczycy będą złe nie zrobią tej operacji . najgorsze jest to że z Natalia nie pojadę nawet do szpitala ;//

Nawet nie ma co poczytać .. .Kochane no piszcie :))
Miłego dzionka kochane ..

Ostatnia edycja:
Ewi-Gratulacje Milena-jestes ladna i coreczke tezmasz fajna Famme -najlepszego dla coreczki Ah dziewczyny moj maly ostatni chyba nie w humorze jakis taki marudny ale spi normalnie , czasem az sie zastanawiam czy to normalne ze dziecko w jego wieku tyle spi. Dzsiaj jade na zakupy jutro mam urodziny ale pewnie znow nik nie bedzie pamietal:( wiec dzis sama kupie sobie prezet

reklama
Ewi wielkie gratulacje!!!!

Inka no to fajnie że udało Ci się pracę złapać:)

Happy no dziecko w tym wieku jeszcze trochę śpi:) Ciesz się:p

Milena moja teściowe jest po raku piersi i lewostronnej mastektomii;/

Ja byłam u okulisty przedwczoraj i okazało się że moje oko nie jest stworzone do soczewek więc jestem skazana na okulary których nie cieprie ale cóż muszę się z tym pogodzić:p:p

Do góry