reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MILENAAA - ale zdjęcie dałaś nie dość że koloru nie widać bo B&W to jeszcze Ciebie nie widać bo głowa gdzieś w dół :-p :-p więc nie powiem czy ładnie bo nie widzę nawet :-D:-p ty ładna babeczka a się wstydzisz pokazać :-p za to Natalka słodziutka jej ja chce takiego bąbla ! :-p :-D
ładna babaczka - to jakis żart ?? Zrób sobie ;;)

Milena, mala ma juz niezle pucki:-D
Oj tak juz bedzie ponad 5kg ,, będzie mały pączuś ...tez taka byłam do ok 3lat ;P

u mnie na klatce cos robią , i mala nie spi od rana i do tego ma zapalenie dróg moczowych .;/ czekam na P i ide do gin ..

edit. padla mi na rekach ;P

No to kolejna edycja :):) Niby godzina minęła ale niech jest tak :) Mama pojechała , i wróci dopiero jutro . Zaczynam już się stresować tą operacją mamy ;/ Tym bardziej że w zasadzie nie wiadomo czy jej ją zrobią , bo ma złe wyniki tarczycy .. Do gin nie poszłam ;/ Cóż pójdę za tydzień .. odkładam i odkładam aż w końcu nie pójdę ehh ..

Pustkami tu śmierdzi : )) jesteście dziewuchy ??

Ostatnia edycja:
reklama
Hellołł, dobry wieczór, co tak pusto?
Mały ciągle kopie i kopie z dnia na dzień coraz mocniej, hm w pon wizyta u gin, a we wtorek prawdopodobnie wyjazd do Austrii na 2 tyg. do pracy jak wszystko pójdzie ok. Mam nadzieje że do połowy bądź do końca lutego bd mogła pracować na wyjazdach. Praca lekka - inwentaryzacje w Rossmannie, Obi, Castorama itp.itd. Zakwaterowanie, wyżywienie za darmo.

Milenaaaa Twoja mama ma nadczynność czy niedoczynność tarczycy? Moja ma nadczynność była ostatnio u endokrynologa dostała skierowanie na biopsje, ma guzy większe niż 1cm.. Cholernie się martwię tym wszystkim..

heja/ ale pizga u nas. tak dudni w domu ze az uszy bolą ;/
oby w poludnie tak nie wialo bo nie wroce z chlopcami z przystanku ;/

Milena , Inka moja mama miala usuwane guzy i calą tarczyce. teraz non stop hormonu musi brac, bo bez nich ... oj zle bez nich jest, ale dzieki bogu wyniki ok ma. 12 lat temu miala pierwszy zabieg ( operacje ).

Witam po przerwie.
Bartus kest juz z nami, a dokladnie urodzil sie we wtorek o 1.35 w nocy, wazyl 3.900 i na 60 cm dlugi.

Niestety czeka nas dluzszy pobyt w szpitalu w pierwszej dobie dostal ostrej żoltaczki i przetransportowli go karetką specjalną do Łomży a ja za nim samochodem z S. I tutj teraz sobie lezymy na oddzielnych salach, nie moge go karmic poki co wiec tylko odciagam pokarm i jest karmiony przez sttrzykawkę przez pielegniarki.

Ja obecnie pisze z telefonu

RENATAT No w Grajewie rodzilam. W ogole to w pobiedzialek gin skierowal mnie n oddzial jako ze po terminie juz bylam. I nic sie nie zapowiadalo ze vede eidzic vo wszystko wysoko bylo. Ale o 17 zaczely mi odchodzic wody a skurcze pojawily sie ok 19.30

Hej dziewczyny
ostatnio coś mi internet szwankuje i nie mogłam dodać żadnego wpisu, może teraz się uda

sembonzakura witam się serdecznie, ja mam 27 lat

RenataT dreny w uszkach aż mnie ciarki przeszły

zuzanna jeszcze raz gratuluję ciąży

femme fatale wszystkiego najlepszego dla córci

Milena fajne zdjęcia

Ewi gratuluję synka i oby wszystko było dobrze i szybko wrócicie do domku

u nas dzisiaj pogodna okropna muszę wypić kawę bo usnę, tym bardziej że w domu cisza
miłego dnia dziewczyny

Ewi Gratuluje !!!!!! -Szybkiego powrotu do domciu i zdrówka przede wszystkim !!!

Inka , Renata Moja mama ma raka piersi ;// operacje na tarczce miała mieć rok temu jakoś , ale coś było nie tak i odwołali .. teraz jeśli wyniki z tarczycy będą złe nie zrobią tej operacji . najgorsze jest to że z Natalia nie pojadę nawet do szpitala ;//

Nawet nie ma co poczytać .. .Kochane no piszcie :))
Miłego dzionka kochane ..

Ostatnia edycja:
Ewi-Gratulacje Milena-jestes ladna i coreczke tezmasz fajna Famme -najlepszego dla coreczki Ah dziewczyny moj maly ostatni chyba nie w humorze jakis taki marudny ale spi normalnie , czasem az sie zastanawiam czy to normalne ze dziecko w jego wieku tyle spi. Dzsiaj jade na zakupy jutro mam urodziny ale pewnie znow nik nie bedzie pamietal:( wiec dzis sama kupie sobie prezet

reklama
Ewi wielkie gratulacje!!!!

Inka no to fajnie że udało Ci się pracę złapać:)

Happy no dziecko w tym wieku jeszcze trochę śpi:) Ciesz się:p

Milena moja teściowe jest po raku piersi i lewostronnej mastektomii;/

Ja byłam u okulisty przedwczoraj i okazało się że moje oko nie jest stworzone do soczewek więc jestem skazana na okulary których nie cieprie ale cóż muszę się z tym pogodzić:p:p

Do góry