reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Moj maly spi ponad 4 godz. W dzien i od ok.21-8 rano na mleko budzi sie raz kolo 23. Ciesze sie z spi duzo mam wicej czasu na zajecie sie domem i Kevinem ale trzy drzemki? On to chyba spioch za mna jest:)

reklama
Wlasnie obudzil sie z pierwszej drzemki godzinnej, o 13 bedzie nastepna ok.2 godzin i o 17 znowu ponad godzina:) fakt to jest fajne mam czaz na zajecie sie domem i soba

przyszły dziś zamówione kropeki Sab Simplex. któraś dawkowała to dziecku jak tak to ile kropelek co ile??

właśnie zasnął. w nocy coś wczoraj i dziś budził się co 1,5 godziny a dwa razy nawet co godzinę.
ale mimo to nie jestem zmęczona.

Happy też tak chciałabym
Ewi gratuluję
Milena śliczne zdjęcia

Milena śliczne maleństwo:)
Happy naprawdę tylko pozazdrościć:)
Ewi gratuluje synka i życzę zdrówka znam szpital w Łomży tam są dobrzy lekarze
kasiek88kasiek wiem co to znaczy jeszcze przy dziecku które zaczyna ściągać je z oczu:)

Mój Pawełek jakoś ostatnio ma problemy z brzuszkiem i budzi się z okropnym a do tego jeszcze ząbki idą. natomiast Kubuś poraz drugi w ciągu miesiąca chory ...MASAKRA

W kwestii młodych mam (temat poruszany wyżej w tym temacie) ja wam powiem tak, ja jestem mężatką, lat 'nastu' też już nie mam, mieszkamy niezależnie, mamy obydwoje stałe prace itp itd czyli niby idealne warunki na dzieciątko, ale jak mam być szczera to nasza myszką nie była 'starana', mieliśmy ją owszem w planach ale na przyszły rok, a tu proszę Bóg pobłogosławił teraz. Nie ma znaczenia ile masz lat itp dopóki jesteś na tyle niezależna żeby nie obarczać opieką i wydatkami na dziecko innych (np rodziców) wtedy możesz z powodzeniem dzieciątko planować.

Ja zachodzac w ciaze mialam niecale 19 lat, jutro koncze 20 ale od ponad roku mialam skonczona szkole i moj P tez, obydwoje melismy w miare dobra prace, moj synek tez nie byl wystarany ale nie byl tez wpadka, poprostu w ktoryms momecie przstalismy sie zabezpieczać co prawda nie sadzilismy ze juz w pierwszym miesiacu zajde w ciążę ale dzis sadze ze te 2 czy 3 miesiace nie robia różnicy. Moze i jestesmy mlodzi ale uwazam ze jestem dobra mama, a Dennisek to oczko w głowie mojego P.

przyszły dziś zamówione kropeki Sab Simplex. któraś dawkowała to dziecku jak tak to ile kropelek co ile??

właśnie zasnął. w nocy coś wczoraj i dziś budził się co 1,5 godziny a dwa razy nawet co godzinę.
ale mimo to nie jestem zmęczona.

Happy też tak chciałabym
Ewi gratuluję
Milena śliczne zdjęcia

Malenstwo ja mojej Nadusi podawalam do każdej butelki z mlekiem 15 kropelek.
Wydaje sie duzo...heh tez tak myslałam ale działa...

Witam się porannie, ja juz tak od rana zalegam dopije kawke i biore sie za sprzątanie łazienki i kuchni dzis a reszta jutro bo nie wyrobie musze zrobi sałatkę z gurosa, jarzynową, śledzie, tesciowa piecze ciasta i takie tam jestem zadowolona bo tesciowie fundnęli nam jedzenie na parapetówke a my mamy zając sie alkoholem.. oczywiscie ja jutro świętuje parapetówe ale jestem niepijąca...;) heh wioze szwagra na półmetek i potem po niego jade no i musi jedno z nas byc trzezwe bo Nadusia w domu to tez nie wolno, niech facet sie rozerwie :)
Brat mój był wczoraj naduska dostała prosto z Uk piękny swetero-tunikę...Wielki kosz pełen owoców tak pięknie zapakowany z rózową kokarda... i Uwaga to z czego była najbardziej zadowolona super-auto-na-akumulator-audi-tt-na-pilota_0_b.jpgo takie własnie identyczne. Stoi w pokoju bo Nadia chora nawet jak wyjsc z nią nie ma ale nawet bajki ogląda siedząc w tym samochodzie:0
(głupio mówic sama bym sie takim pobawiła) hehe:)

A i mialam sie pochwalic moj facet na mikołajki troche wczesniejsze zamowił mi wczoraj zestaw do paznokci akrylowyc^^ ale Kasia bedzie sie bawic xd Kiedys mialam do zelowych ale jak urodziła sie Nadia nie miałam na to czasu to odsprzedałam:):) teraz bede sie uczyc nowej metody^^

ps:) zafarbowałam włosy^^ i tak dalej jestem ruda xd^^ hehe

reklama
heja :)

Happy najlepszego :)

Katka boska fura :) Dobrze ze Oskar nie widzi bo by zaraz chcial ;) Meza siostrzeniec takie ma i zawsze jak jestesmy to " ciociaaaa, moge Pawełka auto te duze?"

My parapetówe robimy chyba za tydzien w lykend. Jutro niemozemy bo moich rodziców rocznica slubu, za 2 tygodnie mojej mamy urodziny, wiec zostaje nastepna sobota. tym bardziej ze ja mam imieniny w poniedzialek, Ł urodziny za tydzien we wtorek, to mozna impreze wiekszą zrobić.

ide zaraz chyba do kuzynki. albo moze pobycze sie w domu ??

Do góry