reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
MILENAAA - ale zdjęcie dałaś nie dość że koloru nie widać bo B&W to jeszcze Ciebie nie widać bo głowa gdzieś w dół :-p :-p więc nie powiem czy ładnie bo nie widzę nawet :-D:-p ty ładna babeczka a się wstydzisz pokazać :-p za to Natalka słodziutka jej ja chce takiego bąbla ! :-p :-D

aleksandra wiem, ale byl ;-)

femme dziekuje. i wszystkiego naj dla Twojej corki bo widze ze wczoraj skonczyla 4 lata!

Milena corke masz piekna. malutka dziewczynka :-D

Milena, mala ma juz niezle pucki:-D
Malentwo nie pomoge, my zczepilimy platnymi, pod koniec mies mamy ostatnie szczepienie, musze wyczarowac 170 zl, u nas po szczepianiach wszystko ok
Herbata, wstaje zwykle okolo 6, zasypia czesto o 12 a wstaje 13.30 rzadko spi dluzej, na noc zasypia 20-21

Milena a czemu tak sie chowasz>???? :) facjata do zdiecia ma byc podniesiona :D NO!!
a Natalka przecudna :) taki rozkoszny bąbel..

jeeeej jak mi glowa boli ;/ w dodatku w drzwi uderzylam reką ( nadgarstkiem ) i tak boli ze mam ochote krzyczec!

Hej dziewczyny nie bylo mnie tu przez jakis czas, ale juz wrocilam maly zlapal jakiegod virusa: biegunka itp. Prawie wogole nie spie a kekarz jak zwykka ze samo przejdzie, angielscy lekarze sa do kitu

Maly znowu nie spi...

Sembonzakura, trudny nick;-)ja tak samo mialam mega grube krechy az rece mi ie trzesly a jak plakalam pozniej musialam isc na cwiczenia, mialam akurat je prowadzic i prawie zemdlalam az wykladowca pytal sie czy mam cos do ukrycia i ze moge sie z grupa podzielic:-D

No ja akurat byłam w pracy, a było to tydzień przed urodzinami małżonka. Toteż pognałam szybko po torebeczkę urodzinową, wrzuciłam test do środka i zaraz po wręczyłam mu. Co najzabawniejsze dwa dni wcześniej przeczytałam w gazecie że jakaś aktorka tak zrobiła i postanowiłam że jak zajde w ciąże to zrobię M. to samo :D

Co do obwieszczania radosnej nowiny - u mnie wie tylko kilka osób no i w pracy wiadomo bo muszą wiedzieć jak się ze mną obchodzić. Na szersze obwieszczanie poczekamy jeszcze kilka tygodni.

Sembonzakura-Gratuluje rosnącego w tobie życia!!!naprawde świetny pomysł z tym testem:) niestety z mojej ciąży prawie nikt się nie cieszył, góra od dwóch osób usłyszałam gratulacje:( wiekszość mówiła tylko ''O boże tacy młodzi" mój synek nie był wpadką nie był też do końca planowany razem z partnerem uważaliśmy że jak mamy mieć dzidzie to będzie a i tak przez słuchanie że jestem za młoda na matke itp. na początku nie potrafiłam cieszyć się ciążą:(

Witam:) Z Moja Nadusia na szczescie juz lepiej.... dostała klacid i osłone, gardło ma straszne:( siedzimy narazie w domku. pogoda straszna na dworze wieje, pada:p

Ja dzis robie liste potrzebnych rzeczy i jutro jade z samiutkiego rana na zakupy do miasta a z Nadusia tesciowa zostanie, musze zrobic zakupy bo w sobote parapetówke robimy...

Co dobrego do jedzenia moge zrobic? alkoholem zajmie sie moj Kamil a do mnie i do tesciowej nalezy wyzerka:)
Pozdrawiam:)

reklama
Do góry