reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
MILENAAA - ale zdjęcie dałaś nie dość że koloru nie widać bo B&W to jeszcze Ciebie nie widać bo głowa gdzieś w dół :-p :-p więc nie powiem czy ładnie bo nie widzę nawet :-D:-p ty ładna babeczka a się wstydzisz pokazać :-p za to Natalka słodziutka jej ja chce takiego bąbla ! :-p :-D

aleksandra wiem, ale byl ;-)

femme dziekuje. i wszystkiego naj dla Twojej corki bo widze ze wczoraj skonczyla 4 lata!

Milena corke masz piekna. malutka dziewczynka :-D

Milena, mala ma juz niezle pucki:-D
Malentwo nie pomoge, my zczepilimy platnymi, pod koniec mies mamy ostatnie szczepienie, musze wyczarowac 170 zl, u nas po szczepianiach wszystko ok
Herbata, wstaje zwykle okolo 6, zasypia czesto o 12 a wstaje 13.30 rzadko spi dluzej, na noc zasypia 20-21

Milena a czemu tak sie chowasz>???? :) facjata do zdiecia ma byc podniesiona :D NO!!
a Natalka przecudna :) taki rozkoszny bąbel..

jeeeej jak mi glowa boli ;/ w dodatku w drzwi uderzylam reką ( nadgarstkiem ) i tak boli ze mam ochote krzyczec!

Hej dziewczyny nie bylo mnie tu przez jakis czas, ale juz wrocilam maly zlapal jakiegod virusa: biegunka itp. Prawie wogole nie spie a kekarz jak zwykka ze samo przejdzie, angielscy lekarze sa do kitu

Maly znowu nie spi...

Sembonzakura, trudny nick;-)ja tak samo mialam mega grube krechy az rece mi ie trzesly a jak plakalam pozniej musialam isc na cwiczenia, mialam akurat je prowadzic i prawie zemdlalam az wykladowca pytal sie czy mam cos do ukrycia i ze moge sie z grupa podzielic:-D

No ja akurat byłam w pracy, a było to tydzień przed urodzinami małżonka. Toteż pognałam szybko po torebeczkę urodzinową, wrzuciłam test do środka i zaraz po wręczyłam mu. Co najzabawniejsze dwa dni wcześniej przeczytałam w gazecie że jakaś aktorka tak zrobiła i postanowiłam że jak zajde w ciąże to zrobię M. to samo :D

Co do obwieszczania radosnej nowiny - u mnie wie tylko kilka osób no i w pracy wiadomo bo muszą wiedzieć jak się ze mną obchodzić. Na szersze obwieszczanie poczekamy jeszcze kilka tygodni.

Sembonzakura-Gratuluje rosnącego w tobie życia!!!naprawde świetny pomysł z tym testem:) niestety z mojej ciąży prawie nikt się nie cieszył, góra od dwóch osób usłyszałam gratulacje:( wiekszość mówiła tylko ''O boże tacy młodzi" mój synek nie był wpadką nie był też do końca planowany razem z partnerem uważaliśmy że jak mamy mieć dzidzie to będzie a i tak przez słuchanie że jestem za młoda na matke itp. na początku nie potrafiłam cieszyć się ciążą:(

Witam:) Z Moja Nadusia na szczescie juz lepiej.... dostała klacid i osłone, gardło ma straszne:( siedzimy narazie w domku. pogoda straszna na dworze wieje, pada:p

Ja dzis robie liste potrzebnych rzeczy i jutro jade z samiutkiego rana na zakupy do miasta a z Nadusia tesciowa zostanie, musze zrobic zakupy bo w sobote parapetówke robimy...

Co dobrego do jedzenia moge zrobic? alkoholem zajmie sie moj Kamil a do mnie i do tesciowej nalezy wyzerka:)
Pozdrawiam:)

reklama
Do góry