reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam kochane:) Chciałabym się przyłączyć do Was.

W lutym wskoczy mi 21 lat , mieszkam w Olsztynie. Jeszcze na 100 % nie wiem czy jestem w ciąży, mam taką nadzieje ;) Wczoraj robiłam test ciążowy i wyszedł niedokładnie, tzn. jedna krecha mocna i druga tez się pokazała lecz słabiutka.Za 3/4 dni powinnam dostać miesiączkę- czekam i powtórzę test jeżeli nie dostanę.

Pozdrawiam wszystkie mamcie ;))

Jak widać pisałam.. Ale nie chcę się tu kłócić. Zaraz zmykam na wizytę :-):-)

reklama
Gosia to nie przejdzie, probowalam budzic, wstaje z takim placzem ze kladzie sie gdzie popadnie i spi nawet na podlodze, zajac sie go niczym nie da bo placze i nawet w zabawkach sie potrafi polozyc. Tym bardziej ze wstaje zazwyczaj o 6 i bez spania nie wytrzyma calego dnia z taka krotka drzemka:dry:

Witam nowe mamusie:) Gratuluje dzidziusiów
Boziu jak ja tu dawno nic nie pisałam , czytam was sobie troche ale na odpisywanie nie ma bata nie znajde 5 min jak młody kima ja ide z nim albo gotowanie , sprzatnie no coz .
Teraz M. był chory zapalenie oskrzeli a mam zamiar iść do przychodni na kontrole małego po szpitalu , ale nie wiem czy to konieczne jakos bardzo .
Jak znajde czas bede sobie was czytala namietnie.
Pzdrawiam

A i planuje chrzest w święta :-) , musze iść się dowiedzieć co i jak , bo ksiądz zawsze '' co łaska '' a jak położysz za mało to się upomni o więcej :-D:-D ;D

bo to jest co łaska + VAT

o vacie pewnie zapomniałaś to się upomniał

byłam u gin i z Jasiem na szczepieniu. troszke popłakał przy kłuciu teraz troszke niespokojny jest nawet przez sen piszczy mam czopki viburcol wrazie co dala mi 3 pielegniarka i amma pol dac jak cos bedzie. podobno tez na kolke pomagaja te czopki co o nich sądzicie

malenstwo nie znam tych czopkow, ja mojej podawalam panadol w czopkach jak miala goraczke po szczepieniu, ale nie wiem czy to nie od 3miesiaca dopiero mozna... a na co Jas byl szczepiony?

aleksandra wspolczuje choroby malego...

gosia
to super mala Ci spala. moja nadal ma jedna drzemka, dopiero niedawno wyszla z dwoch

Anula
mojej nie ma sensu budzic, bo jak piszesz pozniej marudzi i placze... tylko moja spi dlugo. wstaje okolo 9.00, idzie spac okolo 13.00, spi do przed 15.00 i buszuje do 21.30 okolo... a u was jak to wyglada?

Maleństwo Dobrze piszesz :-D:-D Przykro mi ale mnie nie stać żeby mu jakieś kokosy dawać :-p jak nie to inne kościoły sa ;-) Ja im na fury dawać nie będę ;-) Moja po szczepionkach tylko z kupką miała problem i dawałam jej Lakcid .

Ale śpiący dzień. Nawet Natalka śpi , tylko na cyca wstaje .. i pewnie nocka będzie na nogach ;/

Ostatnia edycja:
Hej wam coś ciekawego mnie ominęło ? ;-) prawie tydzień wolnego to mam zaległości :-p
W między czasie miałam imprezkę z okazji urodzin Niny bardzo udana ale powiem wam że dobrze że takie kinderbale są tylko raz na jakiś czas bo mimo że były tylko 4 dziewczynki to i tak szał był :-D :-p ale ogólnie fajnie wszystko :-)
Od wczoraj mam czterolatkę w domu :-) ależ ten czas leci masakra :-)

MALENSTWO - "bo to jest co łaska + VAT" :-D:-D:-D hahaha leżę :-p :-D

OLCIA - szkoda że USG nie miałaś i jeszcze płci nie znasz ale czas pędzi :-) to Tobie się śnił chłopiec prawda czy już coś pomyliłam ?! :-p :-D

sembonzakura - matko skąd ten nick musiałam skopiować bo nie spamiętam :-D a tak poza tym to witam ;-) o i zazdroszczę domku ależ ja marzę o swoim chociaż mieszkanku :-p

HERBATA - gratuluje córeczki :-)

MILENAAA - czekam na zdjęcie to to nowej fryzury ? jeszcze nie dałaś ? :-p :-p coś chorowita ta twoja kruszynka

ZUZANNA - gratuluje ! :-)

Aleksandra No trzeba dać i dam .

Femmka Dodałam zdjęcie i nikt go nie może zobaczyć - a czemu :confused::confused: Wrzucę dziś :-) Ok . Idę teraz do mamy . i wrzuce bo nie dacie mi spokoju ;P

reklama
Obowiazkowe szczepienie w 2 miesiącu życia. Dwie igły w nogę jedna w rękę . W grudniu następne. Czopka musiałam dać strasznie krzyczał nie mogłam go uspokoić w żaden sposób.

Do góry