reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam kochane:) Chciałabym się przyłączyć do Was.

W lutym wskoczy mi 21 lat , mieszkam w Olsztynie. Jeszcze na 100 % nie wiem czy jestem w ciąży, mam taką nadzieje ;) Wczoraj robiłam test ciążowy i wyszedł niedokładnie, tzn. jedna krecha mocna i druga tez się pokazała lecz słabiutka.Za 3/4 dni powinnam dostać miesiączkę- czekam i powtórzę test jeżeli nie dostanę.

Pozdrawiam wszystkie mamcie ;))

Jak widać pisałam.. Ale nie chcę się tu kłócić. Zaraz zmykam na wizytę :-):-)

reklama
Gosia to nie przejdzie, probowalam budzic, wstaje z takim placzem ze kladzie sie gdzie popadnie i spi nawet na podlodze, zajac sie go niczym nie da bo placze i nawet w zabawkach sie potrafi polozyc. Tym bardziej ze wstaje zazwyczaj o 6 i bez spania nie wytrzyma calego dnia z taka krotka drzemka:dry:

Witam nowe mamusie:) Gratuluje dzidziusiów
Boziu jak ja tu dawno nic nie pisałam , czytam was sobie troche ale na odpisywanie nie ma bata nie znajde 5 min jak młody kima ja ide z nim albo gotowanie , sprzatnie no coz .
Teraz M. był chory zapalenie oskrzeli a mam zamiar iść do przychodni na kontrole małego po szpitalu , ale nie wiem czy to konieczne jakos bardzo .
Jak znajde czas bede sobie was czytala namietnie.
Pzdrawiam

A i planuje chrzest w święta :-) , musze iść się dowiedzieć co i jak , bo ksiądz zawsze '' co łaska '' a jak położysz za mało to się upomni o więcej :-D:-D ;D

bo to jest co łaska + VAT

o vacie pewnie zapomniałaś to się upomniał

byłam u gin i z Jasiem na szczepieniu. troszke popłakał przy kłuciu teraz troszke niespokojny jest nawet przez sen piszczy mam czopki viburcol wrazie co dala mi 3 pielegniarka i amma pol dac jak cos bedzie. podobno tez na kolke pomagaja te czopki co o nich sądzicie

malenstwo nie znam tych czopkow, ja mojej podawalam panadol w czopkach jak miala goraczke po szczepieniu, ale nie wiem czy to nie od 3miesiaca dopiero mozna... a na co Jas byl szczepiony?

aleksandra wspolczuje choroby malego...

gosia
to super mala Ci spala. moja nadal ma jedna drzemka, dopiero niedawno wyszla z dwoch

Anula
mojej nie ma sensu budzic, bo jak piszesz pozniej marudzi i placze... tylko moja spi dlugo. wstaje okolo 9.00, idzie spac okolo 13.00, spi do przed 15.00 i buszuje do 21.30 okolo... a u was jak to wyglada?

Maleństwo Dobrze piszesz :-D:-D Przykro mi ale mnie nie stać żeby mu jakieś kokosy dawać :-p jak nie to inne kościoły sa ;-) Ja im na fury dawać nie będę ;-) Moja po szczepionkach tylko z kupką miała problem i dawałam jej Lakcid .

Ale śpiący dzień. Nawet Natalka śpi , tylko na cyca wstaje .. i pewnie nocka będzie na nogach ;/

Ostatnia edycja:
Hej wam coś ciekawego mnie ominęło ? ;-) prawie tydzień wolnego to mam zaległości :-p
W między czasie miałam imprezkę z okazji urodzin Niny bardzo udana ale powiem wam że dobrze że takie kinderbale są tylko raz na jakiś czas bo mimo że były tylko 4 dziewczynki to i tak szał był :-D :-p ale ogólnie fajnie wszystko :-)
Od wczoraj mam czterolatkę w domu :-) ależ ten czas leci masakra :-)

MALENSTWO - "bo to jest co łaska + VAT" :-D:-D:-D hahaha leżę :-p :-D

OLCIA - szkoda że USG nie miałaś i jeszcze płci nie znasz ale czas pędzi :-) to Tobie się śnił chłopiec prawda czy już coś pomyliłam ?! :-p :-D

sembonzakura - matko skąd ten nick musiałam skopiować bo nie spamiętam :-D a tak poza tym to witam ;-) o i zazdroszczę domku ależ ja marzę o swoim chociaż mieszkanku :-p

HERBATA - gratuluje córeczki :-)

MILENAAA - czekam na zdjęcie to to nowej fryzury ? jeszcze nie dałaś ? :-p :-p coś chorowita ta twoja kruszynka

ZUZANNA - gratuluje ! :-)

Aleksandra No trzeba dać i dam .

Femmka Dodałam zdjęcie i nikt go nie może zobaczyć - a czemu :confused::confused: Wrzucę dziś :-) Ok . Idę teraz do mamy . i wrzuce bo nie dacie mi spokoju ;P

reklama
Obowiazkowe szczepienie w 2 miesiącu życia. Dwie igły w nogę jedna w rękę . W grudniu następne. Czopka musiałam dać strasznie krzyczał nie mogłam go uspokoić w żaden sposób.

Do góry