reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Cześć dziewczyny, nazywam się Paulina, w styczniu skończę 20 lat.
Mam cudownego synka Szymka, który w maju skończy 4 latka ;)
Kiedyś już udzielałam sie na tym forum ( może nie zbyt intensywnie), ale z wielu przyczyn musiałam zaprzestać, jednakże chęć rozmowy z młodymi mamusiami, przezwyciężyła i oto jestem ;D

Msz witaj:) Pod jakim nickiem się udzielałaś??
Uczysz się pracujesz bardzo młodo mamusią zostałaś jak sobie radzisz?? Jak z tatą Szymonka??

Paulina.oo ;)
Uczę się, wlaśnie jestem w 4 klasie technikum, wiec w tym roku maturka ;)
Z Tatą Szymcia, jesteśmy razem od prawie 5 lat, jak to w związku raz lepiej, raz gorzej ;)
Na razie mieszkamy w niewielkim miasteczku, ale na szczęście na swoim. PO maturce mamy zamiar się przenieść do Trójmiasta ;)

Witam nowe mamuśki.
Normalnie zakręcenie z poplątaniem w domu. Kubuś robi się starszy wszystko go interesuje nauczył sie pluć i ciągle pluje haha. Ciągle uśmiechnięty nie mam co narzekać zęby mu na dole chyba idą i od jakiegoś czasu smaruje mu żelem dziąsła na dole bo tak go denerwują że ostatnio nawet mój nos złapał i próbował gryźć. Jak dopadnie gryzaka to tylko patrze czy woda nie wypłynie z niego:-D. Na święta chrzciny będą pierwsza imprezka Kubusia haha. Sorcia nawet nie chce mi sie czytać co piszecie tylko wchodzę i piszę co u mnie jestem samolubna wiem przepraszam za to. :zawstydzona/y:

Ewi Gratuluje synka oby szybko mu przeszło i żebyście byli już niedługo razem w domku :*

Ostatnia edycja:
Witam nową mamusie:)

PAPITKA
mój P też tak pcha łapki do buzi ze jak by mógł to całą na raz by włożył:)
RenataT i ookatkaoo1993 jak ja wam zazdroszczę że już na swoim ja już się nie moge
doczekać kiedy u nas mężuś skończy remonty w domku.

Anulk@...Ja do dziś pamiętam jak ryczałam jak głupia jak moj K przychodził po pracy o 4 i szedł robic na mieszkanie zapierdzielał jak głupi wiem, cierpiałam na tym ja i Naduska po mało czassu spędzaliśmy razem ale naprawde warto było, od listopada 2011 do pazdziernika br remontował... od a do z począwszy od nowej instalacji, ciągnięciu ogrzewania z piwnicy, tzn rurek na 2 piętro bo piec kupilismy nowy i wstawilismy z boilerem do piwnicy. kupa pieniedzy, mnustwo czasu do tego jeszcze w tym roku we wrzesiu sie bronił, w międzyczasie jak robił remont w wolnych chwilach pisał prace licencjacką. Obronił sie na 4! Ja zdałam prawo jazdy na które poszło 4000zł zdałam za 9 razem.... ale wazne ze juz jest... nawet auto sprzedalismy zeby było łatwiej a jezdzimy tescia jak jest potrzebne.

Mój K własnie poszedł do pracy, dzis wypłata liczył ze w tym miesiącu wyjdzie ładna, ok 4 tysięcy.. ale nie dziwie sie połowe początek pazdziernika był w delegacji a tam są ładne pieniązki.. znow zacznie sie zezon budowlany od przyszłego roku jak sie ciepło zacznie robic i bedzie wyjeżdzał na tydzien dwa, ale wiem ze to wszystko robi dla nas... Naduska jest jego oczkiem w głowie mimo ze bylismy ze sobą pół roku czasu jak zaszłam w ciąze cieszył sie jak głupi, dobrze ze mam takiego Kamila bo nie wiem co bym zrobiła, znam przypadki od nas ze zachodzą dziewczyny w ciąze a chlopaki większośc czasu siedzą pod parasolami z kolegami, dobrze ze moj K nie pije, dzięki niemu skonczyłam szkołe bo znając zycie jak bym sie trzymała tego towarzystwa co kiedys nie wiem jak bym skonczyła...naprawde. Skonczylam liceum dla dorosłych ze względu na ciąze, mature zdałam tylko z polskiego w przyszłym roku podchodze do matematyki i niemieckiego. Teraz zapisałam sie na studium 2 letnie Technik Administracji, jak dobrze pójdzie w przyszłym roku dam mojego potworka do przedszkola a ja poszukam jakiejs pracy, Kiedy tylko jest możliwośc dorabiam dobie na targach albo degustacjach jako hostessa zawsze to jakis grosz:)

I konczy mi sie kawka, Nadusia spi a ja surfuje po necie^^

A o to pare naszych fotek bo nie wiem czy kiedys wstawiałam:) 306037_350550958329531_181278764_n.jpg306037_350550968329530_1496671700_n.jpg311666_412390045478955_1427232527_n.jpg317955_406747756043184_1171103702_n.jpg419767_322897701094857_1512869075_n.jpg526783_399069070144386_350973956_n.jpg527487_445965382121421_690990067_n.jpg535967_355763671141593_254104066_n.jpg552529_412389915478968_1944667852_n.jpg

Załączniki

• 548800_406747699376523_322428301_n.jpg
    548800_406747699376523_322428301_n.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
heja :)
ookatkaoo piekne zdiecia. śliczne z was dziewuchy :)

Anulak u nas z tym swoim domkiem to tez lekko nie bylo.w maju dostalam rudere od siostry ciotecznej. po tym jak sie dowiedzialam ze do konca pazdiernika musze opuscic mieszkanie w ktorym wtedy mieszkalam. A mielismyb w planach budowac dom. plany byly gotowe, czekalismy tylko na pozwolenie. no ale w 4 m-ce nie postawilibysmy nowego domu.z wykonczeniem w srodku rzecz jasna. No i zaczelismy odnawiac rudere. wyniesione wszystko. nawet sciany wewnetrzne. musielismy zakladac wode, odplywy, nową instalacje, ogrzewane ( nowy piec ), wymiana okien.Stawiac nowe sciany.ile kasy w to poszlo.. maaaaaaaaaaaaaaaaaatko.. ale przynajmniej wiem ze to moje. Tylko teraz kolejny problem. chcą tu u nas lotnisko budowac regionalne. i wtedy np ja do wysiedlenia.no ale te lotnisko to najmniej za 3 lata zaczną tworzyc o ile faktycznie tu bedzie.

jade zaraz do rodziców. rocznice slubu mają. 29-ą.

i Ł mnie wpienił. no chyba mu wkoncu coś zrobie, bo ile mozna???

Do góry