reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kurde no!!!! Ja własnie od polowy ciąży amstafa szukam gdzies niedaleko i za rozsadną cene... mam 7letnią sukę mixa pregowaną i nigdy szczeniaków nie miała:-D żadnemu psu się nie dała:-D moj czysty ascior
[*].... kurde no chce asta:-D i już zaden inny pies nie da rady tej rasie i tyle:-D i kto jak to ty chyba wiesz ze z agresja maja niewiele wspolnego jak sa dobrze prowadzone;-)

Znalazlam ogloszenie i zdwonie, koles ma rudzielce. Mam nadzieje ze się uda bo w miocie tez tylko jeden piechol:sorry2: a suczy nie chce bo sterylka tez troche kosztuje;/

Ewusia Witaj;-)

Ewusia heja.

Snoopy, nasz Borys byl łagodny jak baranek dla nas.nie balam sie Filipa w wozku zostawić pod sklepem jak pies był obok. no nikt nie podszedł. na podworko nikt nie wszedł oprocz nas i moich rodziców. inni sie nie odwazyli. Chyba ze Ł lub ja stalismy obok psa.
Tylko ile on zarł. maaaaaaaaaaaaaaaaaaaatko. taniej mnie ubrac bylo niz go wykarmić.
a co do agresywnosci. kazdy pies jak dobrze prowadzony to nie grozny jest. z kundla mozesz bestie zrobić.Fakt u amstafa, pitbulla pysk odstarasza niektorych.. ale mi sie one podobają :)

reklama
Renata no to fajnie chłopaki będą mieli pupila:)

Papitka ale śliczny Kubuś:)

Milena
dawaj jej jak najczęściej żeby Ci się zastój i zapalenie nie zrobiło jak mi... W efekcie ponad rok jedną karmiłam;/

Magda
super że mdłości mijają:)

Ewusia
witaj i gratuluję teraz już nic nie zmienisz i myślę że powinnaś powiedzieć rodzicom... A jak z ojcem dzieci??

Domi dziś pierwszy raz w przedszkolu i beczała bo wracać nie chciałą:p

Witam,
Czytam Was na biezaco ale nie mam glowy odp, myslalam ze dzis bedzie pogrzeb chrzestnego ale niestety prokurator zarzadzil sekcje ktora najwczesniej bedzie jutro...nie mam do niczego glowy, ciagle w tej sytacji dochodza do mnie jakies "nowosci", brak slow..

hej ,
nie wiem czy ktos pisał Malenstwo napisała mi,że
ktg wykrywa skurcze i że on sama je odczuwa.Powiedzieli jej ze jak surcze beda male to beda wywoływac porod-napewno do terminu czekac nie beda.

ewusia, PIoMar i ja jestem w Waszym wieku:-p

Po prostu nie ma czasu na nic dzien mi sie tak szybko konczy ze nic nie zrobie i wieczor jest.
Amelka już ładnie robi siku i kupe juz pampers tylko na noc(ale i tak go nie chce zakładac)w samochodzie i na rowery tez bez pampka takze jestem super szczesliwa!:)

Ewusia heja.

Snoopy, nasz Borys byl łagodny jak baranek dla nas.nie balam sie Filipa w wozku zostawić pod sklepem jak pies był obok. no nikt nie podszedł. na podworko nikt nie wszedł oprocz nas i moich rodziców. inni sie nie odwazyli. Chyba ze Ł lub ja stalismy obok psa.
Tylko ile on zarł. maaaaaaaaaaaaaaaaaaaatko. taniej mnie ubrac bylo niz go wykarmić.
a co do agresywnosci. kazdy pies jak dobrze prowadzony to nie grozny jest. z kundla mozesz bestie zrobić.Fakt u amstafa, pitbulla pysk odstarasza niektorych.. ale mi sie one podobają :)

u nas było to samo:-D z tym że daglas byl takize dupek się lasil jak ktos blizej podszedl i koniec z pozorami:-D a z jedeniem fakt:-D moj raz sie tak nawpierdzielal ze wygladal jak sucz w ciazy:-D

kasiek widze mala charakterna:-D spac by mogla w p-lu:-D u mnie to samo jak Ale od kolezanek zabieram:-D

kurde juz planujemy kiedy co zabieramy i chrzciny nam u rodzinki M wypadly w niedz i popierdzielilo sie wszystko:dry: no rzesz w morde:-D czy to normalne ze zaprasza sie na chrzciny kogos z kim w ogole nie utrzymuje sie kontaktu i woduje u tesciowej na swieta? bo dla mnie nie...

Kasiek U mnie tak Flip z przedszkolem sie zegnał. ryk w niebogłosy bo on do domu musi isc. a rano ryczał bo on nie chcial bez mamy :)

Oskar nadal nie placze rano. i strasznie zdziwiony jest ze inne dzieci placzą. Dziś to mi nawet juz kazal isc do domu, a nie czekac na buziaka i ze on mi pomacha.

Snoopy jak ja dziś popatrzyulam ile Fikoł zre to matko i corko.. on wiecznie głodnuy jest. ledwie od gara odejdzie i juz piszcxzy po jeszcze mu mało. tak sie awtrynial dziś ze niedał rady biegac hahahaha.

Kulka go jak swego psiaka traktuje. a ona dziewica jest jeszcze. trzmamy ją dla jakiegoś dostojnego.. A i Fikoł wczoraj cycka u niej szukał. polizal po brzuchu.. i tyle z bliskosci :) na spacerze przy Filipa nodze musi być. jak F sie oddala to Fikoł piszczy. ja niewiem co ten dziec moj w sobie ma ze go nasze psy tak lubią.

F z plecaka tak zachwycony ze prawie mnie zacalował. Jasiek u nas był akurat to tak sie chwalił ze ten z ben10 to jego, ze on o takim marzyl i ze on wiedzial ze bedzie mial taki.. czuł w kosciach.
juz zapowiedzial ze jutro z nim chce isc.. ale wyprac musze.:) Ostatecznie powiedzial ze w takim razie bierze go do warszawy. hahahaha.. jakby tam kazdy podziwiał jego plecak hahaha

reklama
Dziękuje za odpowiedz i miłe powitanie.

No tak zapomniałam napisać o mężu:) Kochamy się bardzo, ślub chcieliśmy w sierpniu 2011 ale, że zaszłam w ciąże musieliśmy przełożyć na marzec 2011 (wtedy byłam już w 3 miesiącu):) Dzidziusia oboje pragnęliśmy,reakcje rodziców i znajomych na ciąże bardzo dobre:)

Mamy teraz kochanego rocznego synka Ignasia, mój mąż bardzo pragnął drugą dzidzie. I marzenie się powoli spełnia:) Pracuje, mówi że sobie poradzimy i cieszy się przeogromnie. Mówi że będzie córeczka;) W nim mam bardzo wielkie oparcie

Co prawda już jest ciężko bo Ignaś budzi się parę razy w nocy nie najedzenie tylko z przyzwyczajenia, trzeba go troszkę podnosić i więcej odpoczywać...

Do góry