U nas nocka znowu kiepska jak przez dobre ostatnie 3 tygodnie, nie wiem co z tym moim synem się dzieje, już tak pięknie sypiał, budził się góra 3 razy, pojadł cyca i spał pięknie dalej a teraz nawet nie liczę już tych nocnych pobudek, stęka, jęczy, już siły nie mam, ledwo na oczy patrzę a w ciągu dnia muszę funkcjonować, tym bardziej, że pracuję.
Dziś pobudka o 6.30. Odwożąc Mele do przedszkola, mama z małym dziś też z nami pojechała bo do banku musiała skoczyć, odwizłam ich potem do domku, zjadłam śniadanko i do pracy.
Wczoraj miałam robić wielkie sprzątanie w salonie ale nie chciało mi się, zrobiłam to dziś po otwarciu salonu, 2 godziny intensywnego sprzątania, salon lśni, czekam na klientów.
ANULA wyrazy współczucia.
GOSIA gratki dla Amelci.
MALEŃSWO oby wszystko dobrze się zakończyło i dzidzia zdrowa była.
SNOOPY dla mnie też to nienormalne, że zaprasza się kogoś na chrzciny z kim się nie widuje, tym bardziej na tydzień przed uroczystością.
EWUSIA witaj.
A oczywiście dzięki wrodzonym pamiętaniu o wszystkim u mojej mamy w końcu zaczełam działać w sprawie rodzinnego. Wchodzimy dziś do gminy (mamy tam też bank), i wychodzi moja kuzynka z papierami a moja mama załapała, że to wrzesień i że mam o rodzinne składać (także która pobiera i zapomniała-mamy czas do końca września), poszłam do pokoju GOPSu po wnioski do wypełnienia, a tam zmiany, zmiany, z roku na rok coraz więcej papierków do wypełnienia-BIUROKRACJA. Jutro ruszam na podbój US i ZUSu (tak tak ZUSu od tego roku porzebują do rodzinnego też zaświadczenia o składkach chorobowych) i to tyle latania dla 68zł, ach przepraszam dla mnie to aż 136zł, bo dwójka dzieci. A UWAGA UWAGA państwo zlitowało się nad ludźmi i od listopada podwyższają zasiłek rodzinny aż o 9zł, będziemy dostawać całe 77zł na jedno dziecko-normalnie majątek już nie wiem na co to przeznaczę, tyle kasy-HA HA HA