reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hahahaha Dorota takie coś zólte i ze skórką hahaha. niezle opisala :)
Oskar mi dziś opowiadal o robaku w reklamie. pytam jaki robak, a on mowi ze to ta reklama o Żabce i ta robak jest co ma takie inne coś i potem oczy. hahahaha. O slimaka mu chodziło. :)

Jade chyba dziś do tesciów. A jak nie dziś to jutro Ł z chlopcami pojedzie. A ja zostaje bo zebranie w szkole mam o 10.

reklama
hej dziewczynki wczoaj zaczęłam nadrabiać ale zasnełam :szok:
a dziś jadę do znajomych
więc tylko napiszę że maleństwo znów jest w szpitalu , napisała mi 2 wiasdomości:

Znów leze w szpitalu. Za mało rośnie. W ciągu 2 tygodni tylko 100g urósł. Pod obserwacje zostaje

Okazało sie dziś na obchodzie ze wgl nie urósł przez te 2 tyg. Jak nic sie nie zmieni będą szybciej kończyć ciaze.

Oby z Maleństwem Było wszystko ok . &&&&&&

Ja trochę w ogóle nie w temacie , ale ta moja słodka córeczka, pokazuję diabełka :) :-):-):-):-)

Dorotar Może i od tego . Bo doktorka nic nie stwierdziła ...

Dorotar, moja Zosia za bobaska w ogole nie płakała na szczepionkach. A teraz po pneumokokach jak przechodzimy koloprzychodni to ona tak pamięta, ze drze się jak opętana "mamu nie nie"... Co zrobić trzeba to przeżyc, robimy to dla ich dobra przecież.

Aleksandra, dzisiaj był chyba narodowy dzień darcia tapety. Zośka mojej mamie też zeskubała ze ściany jak ja byłam w pracy... Moje dziecie wchodzi powoli chyba w bunt 2 latka, o ile to możliwe bo ma dopiero 1,5 roku, Nic jej nie pasuje, ciagle krzyczy i wszystko jest nie. Czasem nie daje sobie rady z nią już ;P

Trzymam kciuki za maleństwo, zeby wszystko było OK!!!!!!

Olcia super fasolka ale może spróbuj jeszcze raz zrobić zdjęcie bo jak się powiększy to nic nie widać:) Gratulacje;)

Milena po prostu musisz jej częściej dawać bo może masz "mało tłuste" mleko i po prostu nie najada się za bardzo.

Gosdia Ty dalej tam pracujesz gdzie pracowałaś??

Ola heheh mogę Cię pocieszyć to się nie skończy zawsze coś przeskrobie:p

Dorotar
no moja się nie boi. A Ty po prostu musisz zagryźć zęby i pomóc Amelce przez to przejść.:)

Maleństwo
mam nadzieje że nic Wam nie będzie...

Nie mam za bardzo czasu bo mąż z trasy wrócił a i dzisiaj wracamy do domu a tam pewnie sajgon po szukaniu obrączki więc będę miała dużo roboty:p

heja :)
Wczora od tesciów wrocilismy po 23. ;/ Bogatsi o psiaka. Ł brat Filipowi podarował, bo im sie 6 urodzilo. Ja im sie odwdziecze kociakami :D

zaraz do kosciola pedze z chlopakami. Msza za dzieci ma być a potem wywiadówka. a chce mi sie isc jak psu kota lizac ;/
No ale musze. nie wysluze sie kuzynką bo ona gna na zebranie do cory i wiesci co u 1 klasy chce ode mnie znać ;/ ehh

Kasiek Tak też mi się wydaję . Ona zjada minimum 50ml , i to na prawdę minimum . i Śpi ok 3godz . ale potem właśnie bardzo jej się ulewa bo ma dużo tego mleka w brzuszku . nie wiem czy jej nie zaczne budzić częściej na jedzenie , i zeby po prostu częściej a mniej ...

RenataT Ja bym chciała psiaka. Może małej na urodzinki kiedyś yorka kupimy :-) Ale teraz mieszkamy u mamy a ona nie bardzo chcę .

Ładna pogoda się zapowiadała , i coś się chmurzy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: W ciąży chciałam Takiej pogody bo mi za gorąco było , a teraz kiedy chce ciepło to ... :angry::angry::angry: Chcę wyjść z mała na spacer :) Może się coś poprawi , bo dziś już takiego wiatru chociaż nie ma ..

Hej dawno mnie nie było nie mam kiedy pisać. Wczoraj i dzisiaj szkoła. W czwartek byłam z kubą na wazeniu i ważył 7690g i ma 65cm. Zdjęcie0513.jpgZdjęcie0510.jpgZdjęcie0511.jpgZdjęcie0512.jpg Oto Kubuś dnia 2.09.2012r jak skończył 3 miesiące.:-D

reklama
Papitka ładniutki ten twój Kubuś :) Kawał chłopa już z niego :-)

A tutaj cicho ostatnio : ) Nie ma nawet co poczytać :-(

Ja byłam na małym spacerku z Małą ... i śpi mi od 15 ... zaraz pewnie wstanie , i trzeba będzie kąpiel szykować ... :-)

Do góry