Kurde no!!!! Ja własnie od polowy ciąży amstafa szukam gdzies niedaleko i za rozsadną cene... mam 7letnią sukę mixa pregowaną i nigdy szczeniaków nie miała żadnemu psu się nie dała moj czysty ascior
[*].... kurde no chce asta i już zaden inny pies nie da rady tej rasie i tyle i kto jak to ty chyba wiesz ze z agresja maja niewiele wspolnego jak sa dobrze prowadzone;-)
Znalazlam ogloszenie i zdwonie, koles ma rudzielce. Mam nadzieje ze się uda bo w miocie tez tylko jeden piechol a suczy nie chce bo sterylka tez troche kosztuje;/
Ewusia Witaj;-)
Ewusia heja.
Snoopy, nasz Borys byl łagodny jak baranek dla nas.nie balam sie Filipa w wozku zostawić pod sklepem jak pies był obok. no nikt nie podszedł. na podworko nikt nie wszedł oprocz nas i moich rodziców. inni sie nie odwazyli. Chyba ze Ł lub ja stalismy obok psa.
Tylko ile on zarł. maaaaaaaaaaaaaaaaaaaatko. taniej mnie ubrac bylo niz go wykarmić.
a co do agresywnosci. kazdy pies jak dobrze prowadzony to nie grozny jest. z kundla mozesz bestie zrobić.Fakt u amstafa, pitbulla pysk odstarasza niektorych.. ale mi sie one podobają