reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
MALENSTWO - ty też widzę as jesteś nie wstydziłaś się tak w majtkach i staniku wyskoczyć ? :-p

ALEKSANDRA - no właśnie nie chce się starać boje się tak jakoś nie zabezpieczamy się specjalnie i tyle :-p ;-)

HENLEYS - witamy ;-) długo już się o maluszka staracie ? :-)

femme fatal- dopiero jakieś 1,5 miesiąca i to też bardziej polega na tym,że nie zabezpieczamy się specjalnie ;) nie biegam za nim z kalendarzykiem ;p

aleksandra87 -mam 21 lat,mieszkam w pod Łodzią, studiowałam pedagogike,ale niestety z powodów rodzinnych musiałam przerwać,ale od października wracam na studia, pracuje w sklepie :)

Milena, Malenstwo piękne brzuszki. ja z O mam kilka doslownie, z F tylko jedno. zawsze to ja robilam zdiecia. szkoda troche.. ale no.. bylam tak wielka ze sie w kadr nie miescilam :p hahahahaha

Henley czeeeeeeeeeeeeeeeesc.

HENLEYS - no nie dziwie się Tobie tym bardziej że zazwyczaj jak się czegoś chce o czymś myśli to tego nagle pełno dookoła :-p :-) a mieszkasz ze swoim już ?

reklama
Do góry