reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
MALENSTWO - ty też widzę as jesteś nie wstydziłaś się tak w majtkach i staniku wyskoczyć ? :-p

ALEKSANDRA - no właśnie nie chce się starać boje się tak jakoś nie zabezpieczamy się specjalnie i tyle :-p ;-)

HENLEYS - witamy ;-) długo już się o maluszka staracie ? :-)

femme fatal- dopiero jakieś 1,5 miesiąca i to też bardziej polega na tym,że nie zabezpieczamy się specjalnie ;) nie biegam za nim z kalendarzykiem ;p

aleksandra87 -mam 21 lat,mieszkam w pod Łodzią, studiowałam pedagogike,ale niestety z powodów rodzinnych musiałam przerwać,ale od października wracam na studia, pracuje w sklepie :)

Milena, Malenstwo piękne brzuszki. ja z O mam kilka doslownie, z F tylko jedno. zawsze to ja robilam zdiecia. szkoda troche.. ale no.. bylam tak wielka ze sie w kadr nie miescilam :p hahahahaha

Henley czeeeeeeeeeeeeeeeesc.

HENLEYS - no nie dziwie się Tobie tym bardziej że zazwyczaj jak się czegoś chce o czymś myśli to tego nagle pełno dookoła :-p :-) a mieszkasz ze swoim już ?

reklama
Do góry