reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

olciaa, papitka jak ojciec nie płaci to do komornika wniosek o bezskutecznosci egzekucji i do urzedu miasta badz gminy o fundusz alimentacyjny. jesli jest zasadzone 500 i wiecej to z funduszu 500 dostaniecie. ale pod warunkiem ze nie otrzymacie od ojca ze on nie placi. szkola zaoczna kazda, najwazniejsze miec status ucznia.
Jakieś pytania odnośnie alimentów itp piszcie. co nie co wiem w tej kwesti. zalatwialam ostatnio bym mogla sam odbierac juz nie poprzez mame.

ja dzis po wizycie. wyniki bardzo dobre. zelazo wzroslo idealnie. w przyszłym tyg mam miec USG.

Olciaa
z tego co wiem jak składki płaci to możesz L4 mieć ale dopytam. w UP i w inspektoriacie pracy sa bezplatne konsultacje prawnicze moze zobacz czy u Was też.
Mój ojciec Państwu jest winny kupe kasy. i szukają go bez skutku. mam prawie 21lat a płaci od 9 roku życia. napoczątku marne 125zł na osobę (było nas 6) potem starsze rodzenstwo sie usamodzielnilo a od 2007 mamy po 500 na os. do tego oszta komornicze które musi on płacić. to do śmierci się nie wypłaci państwu. pomyśl nad funduszem alimentacyjnym. pewne pieniądze jak komornik bezskutecznie sciąga od Twojego ojca.
I to że będziesz matka nie zwalnia go z płacenia Tobie alimentów. mnie straszył brat ojca że ojciec może nas (dzieci o alimenty posądzic) ale się mylił. jesli ojciec porzucił, zostawił dzieci to nie dostanie od nich alimentów. a wyrok sadowy o zawieszenie alimentów by mógł se załatwić tylko wtedy gdyby udowodnił że jestes w stanie sama siebie utrzymać lub jak się nie uczysz. a to nie możliwe zwłaszcza z dzieckiem. I mam zamiar się uczyć jak najdłużej. chyba do 24 roku życia można pobierać. ale jak kończysz 24 lata i w tym samym czasie zaczynasz pierwszy rok gdzies to nie dostaniesz usisz być przynajmniej na drugim.

reklama
Hej wam ja jakoś weny dziisaj na pisanie nie mam :-p kończę własnie oglądać film A więc wojna super :-p :-) ale klienci teraz zaczęli chodzić to wpadłam coś skrobnąć i podczytać ;-)

KASIEK - :-D:-D beka z tymi gejami musieli się świetnie poczuć :-D

MILENAAA - ja o zdjęcia prosiłam :-p może dzisiaj Natalka wyjdzie co ? :-p ...a ja o te chińskie to tablety pytałam nie telefony :-p :-)

ALEKSANDRA - a ja właśnie jak mam @ to więcej poweru mam :-p najgorzej jest przed :dry: wtedy puchnę i mam zły humor :-p :-p

Dorotar Ładny ten park . Jak tylko pogoda będzie ładna to pomysł fajny ;-) U nas to nie ma w ogóle gdzie wyjść ... ;)

femme a no widzisz nie doczytałam , albo coś mi się porobiło :-) Z tabletem z chin nie pomogę , jak nie zaryzykujesz to nie zobaczysz :-) Ale z tego co ludzie piszą zależy jak się trafi , jeden będzie śmigał , a drugi szybko padnie .. Zdjęcie wrzucę jak P wróci . Choć identyczne zdjęcie jak ostatnie , brzuch ten sam :) , nawet w tych samych podomkach , jedynie papucie inne:-D:-D:-D:-D Na razie cichutko Mała ruchliwa , ale nic się nie dzieje ..

dokładnie bardzo fajny ten park :)
Ja parkow badz a'la parków to mam jakos bardzo duzo u mnie :)
a jesli chodzi o sesje zdjęciowa fajne sa wlasnie parki , lasy , place zabaw , jakies jeziorka

reklama
Do góry