reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

pam - trzymaj sie , ach bedzie dobrze ! Zdroweczka daj znać jak się dowiesz co lekarze stwierdzili.
snoopy - tak patrze i jak ten czas leci , że Oliwia ma już 2,5 miesiaca :)
kasiek - mniam też bym zjadla pizze :)

myślałam , że w końcu się poprawi pogoda a tu lipa , pochmurno dziwne , że jeszcze nie pada .
Mlody juz wstał , zjadł mleko i buszuje , ale jakis złosliwy jest .

reklama
Niestety ale ja dalej z Wami w 2paku :confused2:
Już mam dość tego oczekiwania na poród ... Oby zleciało do wtorku , pójdę do mojego lekarza , żeby wysłał mnie na USG ... Zauważyłam ze P też już się złości , że dalej Cisza ( po ostatnim razie był tak zestresowany , myślał że już urodzę:-D ) a teraz tylko coś mnie zaboli , a już się pyta czy się zaczyna ...
Papitka
Wstawiaj zdjęcie Brzuszka !!!;-)

na watku wrzesien i pazdziernik dodałam a tu zapomnialam przepraszam. oto i on. ;D

Zobacz załącznik 491698
5.08 - najświeższe

Zobacz załącznik 491699
9.07

Zobacz załącznik 491700
21.06

wszystko zależy od ujęcia aparatem oraz pory dnia.
Śliczny brzuszek :tak::tak::tak::tak:

MILENAAA - no to męcz męcz jak coś dawaj znać :-p :-)
Będę dawać znać, jak tylko będzie potrzeba , bo jak na razie to Mała uparta ..

Cześć dziewczyny:)

jestem tutaj nowa,mam nadzieje że mogę dołączyć?:)
Witam się i ja ..

Milena ale masz uroczy brzucholek:) Ale idź już na porodówkę;P
Kochana dziękuje .. Już bym chciała iść :confused2:

Czesc dziewczyny

Pisze do was ze szpitala.... we wtorek w nocy moj V mnie budzil... ledwo mnie dobudzil , otwieram oczy i sie pytam co chce... a on mi mowi ze mam wstawac bo zaraz karetka bedzie... ja juz takie WTF na twarzy... kaze mi spojrzec w dol... patrze a tam cale lozko we krwi... normlanie jakby ktos zabil cos... sciagam koldre patrze a tam jeszce wiecej... i to wszystko ze mnie... powiedzial ze probowal mnie obudzic ale nie mogl to zadzwonil do szpitala i kazali dalej probowac i zaraz wysla karetke... i teraz tak leze... lekarze nie wiedza co sie stalo dalej szukaja a ja lerze plackiem... moge tylko do toalety i tyle... kroplowki witaminy i zelazo... duzo krwi poszlo ale transfuzja mnie szczesliwie ominela... poki co bede tu jeszcze troszke... a od 10 wrzesnia mam wracac na studia... jak nie noga to cos...eh... ale lekarz mowil po USG ze zmiejszyl sie jeden ze zrostow...i ptali sie cz aby napewno nie bylam w wczesnej ciazy...

sama sie zastanawiam co sie dzieje i dlaczego... w ciazy nie blam bo dopiero co mialam @... owulacje mialam w poniedzialek... eh nie wiem co sie dzieje ale w tym cyklu dzidzi raczej nie bedzie... a moze?
Trzymaj się . Musi być dobrze . I daj znać jak będziesz wiedzieć coś więcej ..
myślałam , że w końcu się poprawi pogoda a tu lipa , pochmurno dziwne , że jeszcze nie pada .
pogoda jest prze okropna ..

Idę zrobić tosta , bo głodna jestem :-)

Czesc dziewczyny

Pisze do was ze szpitala.... we wtorek w nocy moj V mnie budzil... ledwo mnie dobudzil , otwieram oczy i sie pytam co chce... a on mi mowi ze mam wstawac bo zaraz karetka bedzie... ja juz takie WTF na twarzy... kaze mi spojrzec w dol... patrze a tam cale lozko we krwi... normlanie jakby ktos zabil cos... sciagam koldre patrze a tam jeszce wiecej... i to wszystko ze mnie... powiedzial ze probowal mnie obudzic ale nie mogl to zadzwonil do szpitala i kazali dalej probowac i zaraz wysla karetke... i teraz tak leze... lekarze nie wiedza co sie stalo dalej szukaja a ja lerze plackiem... moge tylko do toalety i tyle... kroplowki witaminy i zelazo... duzo krwi poszlo ale transfuzja mnie szczesliwie ominela... poki co bede tu jeszcze troszke... a od 10 wrzesnia mam wracac na studia... jak nie noga to cos...eh... ale lekarz mowil po USG ze zmiejszyl sie jeden ze zrostow...i ptali sie cz aby napewno nie bylam w wczesnej ciazy...

sama sie zastanawiam co sie dzieje i dlaczego... w ciazy nie blam bo dopiero co mialam @... owulacje mialam w poniedzialek... eh nie wiem co sie dzieje ale w tym cyklu dzidzi raczej nie bedzie... a moze?
Wracaj do zdrowia szybko i dawaj znać co i jak :tak:

Papitka jak odgruzuje zdiecia z przed tylu lat to wstawie tu :) ale nie obiecuje..

a co do tekstu ze dziecko nie meczące jest. noooo ja bym chyba ubila..Ł kiedyś palnął ze siedzenie w domu z dziecmi to tyllko siedzenie. co to bylo odkurzyc, ugotowac, zając sie, jak maly dziec to przebrac, przeciez dzieci nie placzą, nie chcą calymi dniami na rece, nie jeczą ze im sie nudzi, nie mają zlych humorów, nie wspinają sie na szafki wtedy kiedy ty np na kibelku siedzisz. jak zostawal z chlopcami to oczywiscie wtedy bylo ciezko, ale jak ja to juz wymyslalam i czepialam sie kij wie czego.

co do twego ojca.. matko co za czlowiek. toż to chodzi o ciebie i twoje dziecko.o pieniądze na zycie , nie nowe ciuszki czy kolejny lakier do paznokci.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. a ja narzekalam na moich rodziców..

brzuch mi boli..;/ i znowu wstalam o 6 ;/
No napisał ze jak jestem na tyle dorosła aby mieć dziecko to mogę sie sama utrzymywać jego to nie obchodzi z czego. Ja odkąd zaszłam w ciaze kupiłam dla siebie tylko 2 pary spodki i to z przeceny bo na brzucho musiało coś sie zmieścić i do tej pory nic więc o lakierach i innych pierdołach nie ma mowy ;p. A w dodatku on nie ma pojecia ile w ogóle ksiażki do sql kosztują i uważa że moja mama bierze wszystkie te pieniadze i wydaje na siebie. a on nie ma za co nawet na wakacje wyjechać:wściekła/y: Raz w życiu byłam na wakacjach a on dwa razy w roku jak nie góry to morze albo zagranica i on mi powie ze pieniedzy nie ma.
A co do zdjecia to pomyśle i może sie odważę wstawić te moje rozstępy z końca ciąży niech dziewuchy wiedza że nie wszystkie miały taki mały ładny brzuszek hihi:-D

Kuba zrobił pobudkę na jedzenie o 2:45 potem 6:20 i teraz śpi a ja jem wafle z dżemem mniam. :-p

Snoopy no z dzieciaczkami Twoimi:):) Ja wiem że Ty czujesz się jak nastolatka ale o dzieci pytałam:p:p Oliśce nie przeszkadza jak się ostrego najesz w mleczku??

Pam o matko... A widzisz Ty się lepiej wylecz porządnie żebyś donosiła dzieciatko bo ciąża to jednak duże obciążenie dla kobiety. Zdawaj relacje co u Ciebie.

Ola dobra była;)

Milena oooo matko dobiłaś do 40 tygodnia:p ja urodziłam 40/41 tydzień nie wiem dokładnie bo byłam tak zajęta wygannianiem jej na świat że nie wiem:p

C pojechał o 6 do Lublina bo coś tam kierowcy się stało;/ Domka dopiero wstała ale za silkę (chwilkę ) bedzie jadła:p

Milena oooo matko dobiłaś do 40 tygodnia:p ja urodziłam 40/41 tydzień nie wiem dokładnie bo byłam tak zajęta wygannianiem jej na świat że nie wiem:p
Milena - ha 40 stuknęła :D ja bym miała cc za 2 dni hihi
A no dobiłam 40tc i wydaję mi sie ze na 40 się nie skończy ... teraz to się zastanawiam czy potrzebnie mała sie obracala , juz tydzien temu miala bym CC i mała ze soba , a tak to czeeekam :angry::angry::angry::angry:

czesc dziewczyny :)

dorator110 no np za samo strzyzenie bez modelowania i bez mycia 30zl ;| to strasznie duzo bo sama do takiego salonubym nie przyszla :) a wynagrodzenie mam ustalone

kasiek no pomoc to bede miala :-D

malenstwo no tez mi sie tak wydawalo ale ona jest niezbyt poinformowana ... a co do ojca to ja to wszystko wiem tylko ze komornik nie sciaga od niego bo moj ojciec taki biedny i poszkodowany przez zycie ;/ zreszta ten komornik tez jest lewy bo jak ojciec remontowal ZOZ to dostal kupe kasy za to ale komornik nie zdazyl z konta mu zabrac ;/ popieprzone to wszystko

milenaa malenstwo ale macie suuuper brzuszki :tak:

a co do mnie to o wiele lepiej sie czuje :-D tylko kregoslup mnie dzisiaj boli ale nie wiem czy toprzez ciaze czy przez to ze juz wczesniej mialam problemy z kregoslupem ... wczorajszy wieczor przeplakalam a to dlatego ze zaczelam sie bac nie wiem czemu ale ze strace malenstwo ;/:( dziewczyny od ktorego tyg/ miesiaca stosowalyscie jakies kremy przeciw powstawania rozstepow ? i co stosowalyscie ?:)

reklama
Do góry