reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Każdy mówi że mały :tak: , ale czy ja wiem , i tak mi ciężko ;-);-);-);-)

Femme spostrzegawcza jesteś . Nie jestem po ślubie , ale obrączka to jest ;-) Mój P Jakiś czas po zaręczynach kupił dwie obrączki żeby też miał . ( on jest inny ) uważa że teraz widać że zajęta jestem :-D:-D:-D:-D:-D Aha rozstępy , mam na udach i pupie ;//

reklama
Każdy mówi że mały :tak: , ale czy ja wiem , i tak mi ciężko ;-);-);-);-)

Femme spostrzegawcza jesteś . Nie jestem po ślubie , ale obrączka to jest ;-) Mój P Jakiś czas po zaręczynach kupił dwie obrączki żeby też miał . ( on jest inny ) uważa że teraz widać że zajęta jestem :-D:-D:-D:-D:-D Aha rozstępy , mam na udach i pupie ;//

mi tez każdy mówi że mały brzuszek a mi się inaczej wydaje.

to fajnie że kupił obrączki by pokazać by inni do Ciebie nie świrowali. przyjaciółka B jak mu powiedziała że powinien mi kupić to powiedział w swoim czasie. a poza tym teraz brzuszek pokazuje że jestem zajęta. ale swoja drogą chciałabym już się zaręczyć. ;D

malenstwo Pokaż brzuszek , bo chyba nie widziałam .. ;-) No jak z brzuszkiem to widać , ale obrączkę noszę już jakiś czas .. Macie czas , bez zaręczyn tez jest dobrzę , choć my dziewczyny to jakoś z niecierpliwieniem tego oczekujemy :) Ale ze ślubem się nie śpieszę !!

MILENAAA - o proszę fajny gest z jego strony ;-) jej ale mi się marzy taki brzuszek ... :zawstydzona/y: :-p o proszę to bardziej Ci w tyłek niż w brzuch poszło hehe :-p :-p no malutki masz a wyobraź sobie jak się męczą co mają naprawdę pokaźne brzuchy :-p moja koleżanka w 7 miesiącu już miała taki jak ja na końcówce :szok: ta to miała przechlapane :-p:-p

Mileena - ale masz uroczy brzusio :) co do obraczek my mielismy srebrne przed zareczynami kupione . Ale milo z jego strony ze tak cie juz obdazyl obraczką :> Tez na udach mam rozstępy ;/
No chwalcie sie brzuszkami chwalcie :> a macie zdjęcia pamiatki mamusie juz po :)
Femme - a ty chcesz mieć kolejny brzuszek ? :) hi rozmumiem ze masz na mysli kształt :>
malenstwo - nono pokazuj brzucholek !

Dziewczyny umieram od @ jest mi jakos niedobrze , brzuch boli ehhh straszne oby młody poszedł spać szybko bo padam i głowa pobolewa;/

MILENAAA - o proszę fajny gest z jego strony ;-) jej ale mi się marzy taki brzuszek ... :zawstydzona/y: :-p o proszę to bardziej Ci w tyłek niż w brzuch poszło hehe :-p :-p no malutki masz a wyobraź sobie jak się męczą co mają naprawdę pokaźne brzuchy :-p moja koleżanka w 7 miesiącu już miała taki jak ja na końcówce :szok: ta to miała przechlapane :-p:-p
Moja siostra też miała dużo większy już gdzieś w 6 miesiącu :-p Skoro Ci się marzy taki to staraj się i urośnie :-p:-p:-p:-p Może i poszło więcej w pupę :-D Ale mówią że gdyby nie brzuch to w ogóle nie przytyłam .;D może aż tak nie widać ..

Mileena - ale masz uroczy brzusio :) co do obraczek my mielismy srebrne przed zareczynami kupione . Ale milo z jego strony ze tak cie juz obdazyl obraczką :> Tez na udach mam rozstępy ;/

Dziewczyny umieram od @ jest mi jakos niedobrze , brzuch boli ehhh straszne oby młody poszedł spać szybko bo padam i głowa pobolewa;/
A no fajnie jak obie osoby noszą , a nie tylko zaręczynowy dziewczyna :tak: Też nosimy srebrne ... Obrączki są tak oo... bo ślubu jak na razie nie chcemy , żeby ludzie nie mówili że dziecko to ślub ... A no ja myślałam ze będę bez rozstępów , ale pod koniec 7 miesiaca dopiero zaczełam tyć i to sporo w krótkim czasie , i chyba od tego . Ale cóż , P nie przeszkadzają , więc sie nie przejmuje ...

Współczuje @ , ja już nie pamiętam jak to jest :-D:-D:-D:-D

Uciekam pod prysznic , i może P wymęczę pod pretekstem przyśpieszenia porodu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Miłej nockii ..

na watku wrzesien i pazdziernik dodałam a tu zapomnialam przepraszam. oto i on. ;D

P1180691.jpg
5.08 - najświeższe

e272abbfc2.jpg
9.07

2012-06-21 10.40.40.jpg
21.06

wszystko zależy od ujęcia aparatem oraz pory dnia.

ALEKSANDRA - a no mógłby mi już urosnąć hehe :-p ale boje się niby chce ale nie chce i sama nie wiem :-p :-D

MALEŃSTWO - no też masz całkiem mały :-) ale przed Tobą jeszcze miesiąc ponad ;-)

MILENAAA - no to męcz męcz jak coś dawaj znać :-p :-)

reklama
Do góry