reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
SOKSY - a powiem Ci że nie były takie dobre wcale chętnie bym się wymieniła na ten Twój mus
ALEKSANDRA - e tam i tak się pewnie nie nauczę mam koleżankę fryzjerkę to może następnym razem jak wpadnie to ją poproszę
ALEKSANDRA - e tam i tak się pewnie nie nauczę mam koleżankę fryzjerkę to może następnym razem jak wpadnie to ją poproszę
dorotar110
Fanka BB :)
KASIEK braciszka???? Czyżbyś była w ciąży??? To i ja coś przeoczyłam???
O mieszkaniu pisałam już nie raz, mamy w planach robić dół domu u mnie ale to hmm lata świetlne, na razie kasy brak.
A wrzucam jeszcze raz link a propo fotelika bo w tamtym otwiera się strona całego sklepu.
http://www.okazje.info.pl/okazja/inne/patti-fotelik-star-max-9-36kg.html
O mieszkaniu pisałam już nie raz, mamy w planach robić dół domu u mnie ale to hmm lata świetlne, na razie kasy brak.
A wrzucam jeszcze raz link a propo fotelika bo w tamtym otwiera się strona całego sklepu.
http://www.okazje.info.pl/okazja/inne/patti-fotelik-star-max-9-36kg.html
Ostatnia edycja:
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
dzień doobry ;-)
Hej dziewczyny
ale u nas okropna pogoda, cały dzień leje
byłam zapłacić dzisiaj P mandat niby tylko 100 zł ale mogłam za to coś innego kupić.
soksy witaj
dorotar dobrze że z mężem lepiej
nadrobiłam ale nie pamiętam co komu miałam jeszcze odpisać, przez tą pogodę okropnie się czuję
zajrzę wieczorkiem jak mąż da :-)
ale u nas okropna pogoda, cały dzień leje
byłam zapłacić dzisiaj P mandat niby tylko 100 zł ale mogłam za to coś innego kupić.
soksy witaj
dorotar dobrze że z mężem lepiej
nadrobiłam ale nie pamiętam co komu miałam jeszcze odpisać, przez tą pogodę okropnie się czuję
zajrzę wieczorkiem jak mąż da :-)
pam_x_pam
czesc dziewczyny. dawno nie pisalam bo mi laptop padl... teraz sie do Ds dorwalam.bylam na USG dzis. sa dwa zrosty jeden maly drugi troche wiekszy. dali mi tabletki mam brac i za tydzien znowu na USG... mowili ze po takiej traumie jest bardzo dobrze.mam tez rozpulchniona macice jest wielkosci macicy w 12tyg ciazy... dlatego podobno bardziej krwawie ba @ i wogole.... nie wiem co o tym myslec....witam sie z nowymi mamami
dorotar110
KASIEK myślałam, że może jakaś niespodzianka.
Pewnie przegapiłam jak to pisałaś, ale kuzyn to nie to samo co osobiste rodzeństwo, trzeba do roboty sie zabrać.
A wogóle planujecie drugie dziecko???
Pewnie przegapiłam jak to pisałaś, ale kuzyn to nie to samo co osobiste rodzeństwo, trzeba do roboty sie zabrać.
A wogóle planujecie drugie dziecko???
Anula1989
Wykonczona jestem maly zasnal dopiero po 14o 11 wyszlam na miasto caly czas padalo, zrobilam podstawowe zakupy w biedronce i 100zl poszlo
Renata nie sadze ze nam sie odmieni, jeszcze niedawno myslama o 2 dziecku ale nie szybciej niz za 6-8 lat ale Ł nie chce slyszec a poza tym nie chce kolejnej ciazy przelezec
Kasiek widzialam zdjecie, sliczne;-)
Femme wyszlalam zaproszenie na fb
Jakby ktos chcial namiary na fb pisac na pw, uciekam do malego bo rozrabia
Renata nie sadze ze nam sie odmieni, jeszcze niedawno myslama o 2 dziecku ale nie szybciej niz za 6-8 lat ale Ł nie chce slyszec a poza tym nie chce kolejnej ciazy przelezec
Kasiek widzialam zdjecie, sliczne;-)
Femme wyszlalam zaproszenie na fb
Jakby ktos chcial namiary na fb pisac na pw, uciekam do malego bo rozrabia
reklama
Soksy tutaj robisz plan porodu i sobie piszesz czy chcesz znieczulenie czy nie. Kuzynka nie chciala tego w kregoslup, bo jak pokazywali jej na szkole rodzenia jak to wbijaja to jej sie odechcialo A tak to wziela gaz i paracetamol i rodzila w wodzie:-))
Rodzila malego i on ciagle sie chowal i polozna powiedziala jej ze bedzie musiala jej pomoc i wyciagnela ta ssawke do glowki, kleszcze i jak ona to zobaczyla to raz sie zaparla i maly wyskoczyl
Rodzila malego i on ciagle sie chowal i polozna powiedziala jej ze bedzie musiala jej pomoc i wyciagnela ta ssawke do glowki, kleszcze i jak ona to zobaczyla to raz sie zaparla i maly wyskoczyl