reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dorotar hehhheh ale Amelka ma wyobraźnię;) Jeszcze trochę lepiej jak 4 miesiące i będzie miała braciszka;) A to nic nie pisałaś o mieszkaniu albo ja przeoczyłam:)

MAgda a daj spokój jakaś pantalonia...

reklama
SOKSY - a powiem Ci że nie były takie dobre wcale chętnie bym się wymieniła na ten Twój mus :-p :-p

ALEKSANDRA - e tam i tak się pewnie nie nauczę mam koleżankę fryzjerkę to może następnym razem jak wpadnie to ją poproszę :-p :-p

KASIEK braciszka???? Czyżbyś była w ciąży??? To i ja coś przeoczyłam???
O mieszkaniu pisałam już nie raz, mamy w planach robić dół domu u mnie ale to hmm lata świetlne, na razie kasy brak.

A wrzucam jeszcze raz link a propo fotelika bo w tamtym otwiera się strona całego sklepu.
http://www.okazje.info.pl/okazja/inne/patti-fotelik-star-max-9-36kg.html

Ostatnia edycja:
Dorotar no co Ty toż już byłabym w prawie 6 miesiącu:) I suwaczka bym nie miała:p Marysia jest C brata a jeszcze siostra C będzie miała na samiutkim początku stycznia drugiego chłopca pisałam:)P

Hej dziewczyny
ale u nas okropna pogoda, cały dzień leje
byłam zapłacić dzisiaj P mandat :wściekła/y:niby tylko 100 zł ale mogłam za to coś innego kupić.

soksy witaj

dorotar dobrze że z mężem lepiej

nadrobiłam ale nie pamiętam co komu miałam jeszcze odpisać, przez tą pogodę okropnie się czuję
zajrzę wieczorkiem jak mąż da :-)

czesc dziewczyny. dawno nie pisalam bo mi laptop padl... teraz sie do Ds dorwalam.bylam na USG dzis. sa dwa zrosty jeden maly drugi troche wiekszy. dali mi tabletki mam brac i za tydzien znowu na USG... mowili ze po takiej traumie jest bardzo dobrze.mam tez rozpulchniona macice jest wielkosci macicy w 12tyg ciazy... dlatego podobno bardziej krwawie ba @ i wogole.... nie wiem co o tym myslec....witam sie z nowymi mamami :)

KASIEK myślałam, że może jakaś niespodzianka.
Pewnie przegapiłam jak to pisałaś, ale kuzyn to nie to samo co osobiste rodzeństwo, trzeba do roboty sie zabrać:-D.
A wogóle planujecie drugie dziecko???

Wykonczona jestem maly zasnal dopiero po 14:sorry:o 11 wyszlam na miasto caly czas padalo, zrobilam podstawowe zakupy w biedronce i 100zl poszlo:confused2:
Renata nie sadze ze nam sie odmieni, jeszcze niedawno myslama o 2 dziecku ale nie szybciej niz za 6-8 lat ale Ł nie chce slyszec a poza tym nie chce kolejnej ciazy przelezec
Kasiek widzialam zdjecie, sliczne;-)
Femme wyszlalam zaproszenie na fb:tak:
Jakby ktos chcial namiary na fb pisac na pw, uciekam do malego bo rozrabia

reklama
Soksy tutaj robisz plan porodu i sobie piszesz czy chcesz znieczulenie czy nie. Kuzynka nie chciala tego w kregoslup, bo jak pokazywali jej na szkole rodzenia jak to wbijaja to jej sie odechcialo:p A tak to wziela gaz i paracetamol i rodzila w wodzie:-))
Rodzila malego i on ciagle sie chowal i polozna powiedziala jej ze bedzie musiala jej pomoc i wyciagnela ta ssawke do glowki, kleszcze i jak ona to zobaczyla to raz sie zaparla i maly wyskoczyl:-D

Do góry