MILENA no musiałam coś wymysleć o tym Piotrusiu Panu.
A powiem Ci jeszcze, że wogóle wyobraźnia mojej córki mnie przeraża, wczoraj też ze mną dyskutowała, zagoniłam ją do łózka a on do mnie mówi: MAMO OPOWIEDZ MI O SPARTAKUSIE, ja oczy jak 5zł zrobiłam i mówię, ale Kochanie ja nie znam spartakusa. a Amelka: NO MAMA JAK TO NIE ZNASZ, PRZECIEŻ ON BYŁ U NAS 2 TYGODNIE I TERAZ WYJECHAŁ, ja dalej twierdzę, że go nie znam a ta swoję: OJ MAMO NIE MÓW, TY SIĘ GO TYLKO TROCHĘ WSTYDZISZ I DLATEGO NIE CHCESZ O NIM MÓWIĆ A JA TAK ZA NIM TĘSKNIĘ, no rozwaliła mnie, że śmiechu myślałam, że padne.
Ale jesień mamy tego lata, zimno jak nie wiem ledwo 15 stopni, wieje.
He he śmiać mi się chciało, takiego klienta miałam, zagadywał, wypytywał, gdzie robiłam, gdzie mieszkam, ile dzieci, skąd mąż-no normalnie czułam się jak na wywiadzie, he he.
Laski co sądzicie o tym foteliku
http://dino.sklep.pl/nowy/fotelik-patti-star-max-936kg-p-9343.html???
Kacperek zaczyna gardzić moim cycem i już tylko w nocy sobie ciumka, a mi tak smutno z tego powodu.
A i dziewczyny w niedziele 19 mija nam równiutkie 5 lat jak jesteśmy razem, poprosiłam przyjaciółkę by znalazła właśnie w niedzielę wspólną sesję-tylko ja mam wymyśleć jakieś fajne miejsce na sesję (w zależności od pogody)-może macie pomysły jakieś na sesję, dodam, że chcę też by to była sesja z dziećmi i niektóre zdjęcia my sami. A potem może odstawimy na jakieś 2 godzinki dzieci do babci i sami gdzieś się wybierzemy.
Z moim K powiedzmy, że trochę lepiej, wczoraj "ochrzciliśmy" nasze przyszłe mieszkanie
.
PAPITKA to Ty szybki poród miałaś??!!!!
Co do pogody ma być cieplej, chyba biliżej weekendu ale wątpie by takie upały ponad 30 stopni jeszcze wróciły, w górach śnieg spadł przecież.
Co do mierzenia dzieci, u mnie tylko ważąś, jak im się zapomni to nie zmierzą i ciemniączko lekarz sprawdza.
OLA ładny Awatarek.
Tak jak FEMME też twierdzę, że nie masz jasnej karnacji.
SOKSY witaj, śliczną masz rodzinkę.
Poproszę o namiary na fb.
ANULA he he dobrze, że siebie tą kupą nie wymazał, ale agent z niego.
Dzieci mają wiele niespożytej energii co nam się czasem w głowie nie mieści.
RENATA ja też na starość, czyt. ok. 35 roku życia i jak zrobimy mieszkanie, chcę sobie zrobić 3 dziecko.
Chłopcy odchowani, do opieki jedno dziecię-no sorry ale rozwalił mnie ten tekst Twój, przecież opieke nad dzieckiem trzeba sprawować ciągle a nie tylko do jakiegoś tam wieku, powiedzmy 10 lat, póki dzieci nam nie "wyfruną z gniazda" to sprawujemy opiekę, mimo upływu lat może mniejszą ale jednak sprawujemy.
Widzę, że Twój mąż już chciałby 3 dziecko.
KASIEK widziałam tę fotke na fb, cudna, nic tylko rodzeństwo dla Domki robić, widać, że świetna starsza siostra by z niej była.
Ja jak widzę moja dwa szczęśliwe pyszczki jak się bawią to serce aż pęka z dumy.
MAGDA to trochę dziwnie tam u was z tymi ciężarnymi postępują.