reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

PAPITKA - no ja też bez żadnego znieczulenia rodziłam :-p jak się zielona zrobiłam to mi tylko tlen dali który K miał trzymać ale przysypiał :dry: :-p :-D
Ty chociaż mogłaś mieć przy sobie kogoś a ja buba sama i jeszcze za ścianą kobita druga rodzi. Śmiesznie ta porodówka wygląda taka duża sala na środku stolik przy którym se siedzą położne i obserwują wszystkie pacjentki na raz i lekarz i takie trzy boksy oddzielone ścianą od siebie.

soksy zaproszenie wysłane.

reklama
SOKSY dzięki.

Fotelik od 9-36kg będzie dla Amelki która waży 13kg i ma prawie 3.5 roku.

Opis fotelika
Fotelik samochodowy Starmax charakteryzuje się możliwością przekształcenia go w podstawkę dla starszego dziecka. Dzięki temu będzie mógł być wykorzystywany znacznie dłużej. Wykonany z wysokiej jakości materiałów gwarantuje dziecku bezpieczną i wygodną podróż samochodem. Wyposażony w:

• Zagłówek przytrzymujący głowę dziecka,
  • Boczną osłonę chroniącą dziecko przed uderzeniem z boku,
  • 5-punktowe pasy bezpieczeństwa z centralną regulacją,
  • Nakładki na pas poprawiające komfort dziecka,
  • Mechanizm płynnej regulacji położenia fotela.

Grupa I, II, III 9-36 kg

Dostępne kolory: szary (darky), czerwony (reddy)

Nr art.: 5416

Homologowany wg normy ECE44-04

[h=3]Dane techniczne:[/h]

PAPITKA - u nas też była taka sama sala dosłownie :-D też 3 babki rodziły razem ze mną :-p takimi ala ściankami byłyśmy odgrodzone :-p :-) no K mimo że przysypiający to cieszę się że był nie chciała bym sama rodzić :no: :-p

dorota calkiem spoko jak za te pieniadze mysle ze to dobry zakup :)

mi nie było dane rodzić sn musilałam miec cesarke ale nie chcialabym zeby S był przy mnie lepiej sie czulam jak wiedziałam ze stoi za drzwiami :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
PAPITKA - u nas też była taka sama sala dosłownie :-D też 3 babki rodziły razem ze mną :-p takimi ala ściankami byłyśmy odgrodzone :-p :-) no K mimo że przysypiający to cieszę się że był nie chciała bym sama rodzić :no: :-p

Papitka a dlaczego?? U mnie też była ściana i słyszałam drugą dziewczynę mimo to był ze mną C i moja mama
To nie dlatego ze ktoś rodził obok po prostu u nas nie można nie wiem dlaczego. Do szpitala przyjechała za mną od razu mama chłopak siostra przyszły chrzestny małego bo on załatwił im transport i teściowa i zamknęli im drzwi przed nosem oddali tylko moje ciuchy i tyle. Teściowa na chwileczke mogła wejść bo tam pracowała ale to tylko na chwile. Jakoś przeżyłam sama i chyba nie wyobrażam sobie mieć kogoś przy sobie bo tak to musiałam sie skupic i zmobilizować. Chociaż i tak nie czułam tego braku kogoś bo położna była niesamowicie miła i ciągle ze mną gadała i pocieszła ze już niedługo że to tylko te skurcze są takie niemiłe i że za chwilke przejdzie i chwaliła i nawet krzyczeć pozwoliły haha bo inne to karzą morde zamknąć a tu same kazały krzyczeć co tylko chcemy aby nam ulżyło :-D Ta obok przy partych nieźle oberwała bo nie umiała przeć całe szczęście ja tylko ze trzy razy parłam i wyskoczył.

reklama
Do góry