reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam się :)
nie udało mi sie od rana zajrze i teraz musze nadrobic :)
dziekujemy wszytskim za miłe słowa zaraz porozsyłam link :)
Wczoraj pochwaliłam Oksara i co od 1 do 3 nie spał :confused2::angry:

ja znowu walcze z ogórkami :/ i jeszce dzisiaj mus z brzoskwiń

co do kolejnych dzieci my bysmy chcieli ale musze znalezc prace zeby ans bylo stac :sorry:
dorotar może jak dopisze pogoda to jakas łąka na niej jakies duze biale plutno i farbki :) na rodzinne zdjecia super sprawa :)

reklama
Kasiek, Dorotar- tutaj to masakra jakas.. Oni do 3 msc ciazy nie uznaja. A lekarz rodzinny pytal sie mojej kuzynki czy napewno chce tego dziecka i zeby przyszla za tydzien mu powiedziec i jak nie to dostanie tabletke i po wszystkim bedzie, masakra..

Wreszcie pierogi polepione;) Ja juz zjadlam i czekam na T;-))

magda no właśnie słyszałm ze tam tak jest do ciazy i porodu podchodzą jakoś na lajcie i nie wiem czy tak ejst zawsze ale kobiety rodzą ze znieczuleniem:eek:
aleksandra ale ci dobrze mi teściowa co najwyżej słoiki naszykuje resztę robię sama. Gdzieś sie wybierasz czy tak poprostu taka fryzurka?
milena nie spieszy sie córa na świat :)
Renata heheh uśmiałam się z tego Twojego chłopa :) widać ze mu zależy :)

soksy - wyslalam zapr . , jade do tesciow (wiem znowu :D ) jest odpust a ze jutro masa pielgrzymeku mnie to wybywam na ten dzien:> wiec trzeba ladnie wygladac

dzieki odebrałam :) swoją drogą niezła laska z Ciebie :) a synek przeuroczy :)
to widze ze z tesciami dobrze zyjesz :) ja mieskzma z tesciami :no: ale mam nadzieje e to sie zmieni w przeciagu dwóch lat :)

Ostatnia edycja:
ALEKSANDRA - naucz mnie takich fryzur :-p Ninie bym robiła a nie córa takie długie włosy ma a ja ledwo co warkocza robię :-D:-D :-)
...Ja też zawsze do ciemnych włosów wracam :-p

SOKSY - mniam mus brzoskwiniowy :szok: zjadła bym wszystko zamiast w słoik pakować :-D

ja już w pracy siedzę ;-) mama ma niedługo do mnie z pierogami przyjechać mmmm z jagodami :-)

femme - na necie sa rozne kursy :) ja wirtualnie nie potrafie:> ale teraz i tak siostra zrobi mi aby dluzej sie trzymal mocniej sciagnie a ja sama moge luzno .
soksy - dobrze nie dobrze ale jade:D

ALEKSANDRA - naucz mnie takich fryzur :-p Ninie bym robiła a nie córa takie długie włosy ma a ja ledwo co warkocza robię :-D:-D :-)
...Ja też zawsze do ciemnych włosów wracam :-p

SOKSY - mniam mus brzoskwiniowy :szok: zjadła bym wszystko zamiast w słoik pakować :-D

ja już w pracy siedzę ;-) mama ma niedługo do mnie z pierogami przyjechać mmmm z jagodami :-)

no ja polowe juz wsunelam i zastanawiams ie czy to co zsoatło wkladac do słoików:laugh2:
podziel sie tymi pierogami bao ja dzis tylko an zupce kalafiorowej :eek:

reklama
lece do sklepu bo jutro siweto i bedą pozamykane a chleba nie ma i jakies ciasto trzeba zrobic ale jeszce nie wiem jakie....:confused:
zajrzę do was pod wieczór bo S ma drugą zmiane i bede pewnie przy kompie siedzieć miłego popołudnia

Do góry