reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam się :)
nie udało mi sie od rana zajrze i teraz musze nadrobic :)
dziekujemy wszytskim za miłe słowa zaraz porozsyłam link :)
Wczoraj pochwaliłam Oksara i co od 1 do 3 nie spał :confused2::angry:

ja znowu walcze z ogórkami :/ i jeszce dzisiaj mus z brzoskwiń

co do kolejnych dzieci my bysmy chcieli ale musze znalezc prace zeby ans bylo stac :sorry:
dorotar może jak dopisze pogoda to jakas łąka na niej jakies duze biale plutno i farbki :) na rodzinne zdjecia super sprawa :)

reklama
Kasiek, Dorotar- tutaj to masakra jakas.. Oni do 3 msc ciazy nie uznaja. A lekarz rodzinny pytal sie mojej kuzynki czy napewno chce tego dziecka i zeby przyszla za tydzien mu powiedziec i jak nie to dostanie tabletke i po wszystkim bedzie, masakra..

Wreszcie pierogi polepione;) Ja juz zjadlam i czekam na T;-))

magda no właśnie słyszałm ze tam tak jest do ciazy i porodu podchodzą jakoś na lajcie i nie wiem czy tak ejst zawsze ale kobiety rodzą ze znieczuleniem:eek:
aleksandra ale ci dobrze mi teściowa co najwyżej słoiki naszykuje resztę robię sama. Gdzieś sie wybierasz czy tak poprostu taka fryzurka?
milena nie spieszy sie córa na świat :)
Renata heheh uśmiałam się z tego Twojego chłopa :) widać ze mu zależy :)

soksy - wyslalam zapr . , jade do tesciow (wiem znowu :D ) jest odpust a ze jutro masa pielgrzymeku mnie to wybywam na ten dzien:> wiec trzeba ladnie wygladac

dzieki odebrałam :) swoją drogą niezła laska z Ciebie :) a synek przeuroczy :)
to widze ze z tesciami dobrze zyjesz :) ja mieskzma z tesciami :no: ale mam nadzieje e to sie zmieni w przeciagu dwóch lat :)

Ostatnia edycja:
ALEKSANDRA - naucz mnie takich fryzur :-p Ninie bym robiła a nie córa takie długie włosy ma a ja ledwo co warkocza robię :-D:-D :-)
...Ja też zawsze do ciemnych włosów wracam :-p

SOKSY - mniam mus brzoskwiniowy :szok: zjadła bym wszystko zamiast w słoik pakować :-D

ja już w pracy siedzę ;-) mama ma niedługo do mnie z pierogami przyjechać mmmm z jagodami :-)

femme - na necie sa rozne kursy :) ja wirtualnie nie potrafie:> ale teraz i tak siostra zrobi mi aby dluzej sie trzymal mocniej sciagnie a ja sama moge luzno .
soksy - dobrze nie dobrze ale jade:D

ALEKSANDRA - naucz mnie takich fryzur :-p Ninie bym robiła a nie córa takie długie włosy ma a ja ledwo co warkocza robię :-D:-D :-)
...Ja też zawsze do ciemnych włosów wracam :-p

SOKSY - mniam mus brzoskwiniowy :szok: zjadła bym wszystko zamiast w słoik pakować :-D

ja już w pracy siedzę ;-) mama ma niedługo do mnie z pierogami przyjechać mmmm z jagodami :-)

no ja polowe juz wsunelam i zastanawiams ie czy to co zsoatło wkladac do słoików:laugh2:
podziel sie tymi pierogami bao ja dzis tylko an zupce kalafiorowej :eek:

reklama
lece do sklepu bo jutro siweto i bedą pozamykane a chleba nie ma i jakies ciasto trzeba zrobic ale jeszce nie wiem jakie....:confused:
zajrzę do was pod wieczór bo S ma drugą zmiane i bede pewnie przy kompie siedzieć miłego popołudnia

Do góry