reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dorotar hehhheh ale Amelka ma wyobraźnię;) Jeszcze trochę lepiej jak 4 miesiące i będzie miała braciszka;) A to nic nie pisałaś o mieszkaniu albo ja przeoczyłam:)

MAgda a daj spokój jakaś pantalonia...

reklama
SOKSY - a powiem Ci że nie były takie dobre wcale chętnie bym się wymieniła na ten Twój mus :-p :-p

ALEKSANDRA - e tam i tak się pewnie nie nauczę mam koleżankę fryzjerkę to może następnym razem jak wpadnie to ją poproszę :-p :-p

KASIEK braciszka???? Czyżbyś była w ciąży??? To i ja coś przeoczyłam???
O mieszkaniu pisałam już nie raz, mamy w planach robić dół domu u mnie ale to hmm lata świetlne, na razie kasy brak.

A wrzucam jeszcze raz link a propo fotelika bo w tamtym otwiera się strona całego sklepu.
http://www.okazje.info.pl/okazja/inne/patti-fotelik-star-max-9-36kg.html

Ostatnia edycja:
Dorotar no co Ty toż już byłabym w prawie 6 miesiącu:) I suwaczka bym nie miała:p Marysia jest C brata a jeszcze siostra C będzie miała na samiutkim początku stycznia drugiego chłopca pisałam:)P

Hej dziewczyny
ale u nas okropna pogoda, cały dzień leje
byłam zapłacić dzisiaj P mandat :wściekła/y:niby tylko 100 zł ale mogłam za to coś innego kupić.

soksy witaj

dorotar dobrze że z mężem lepiej

nadrobiłam ale nie pamiętam co komu miałam jeszcze odpisać, przez tą pogodę okropnie się czuję
zajrzę wieczorkiem jak mąż da :-)

czesc dziewczyny. dawno nie pisalam bo mi laptop padl... teraz sie do Ds dorwalam.bylam na USG dzis. sa dwa zrosty jeden maly drugi troche wiekszy. dali mi tabletki mam brac i za tydzien znowu na USG... mowili ze po takiej traumie jest bardzo dobrze.mam tez rozpulchniona macice jest wielkosci macicy w 12tyg ciazy... dlatego podobno bardziej krwawie ba @ i wogole.... nie wiem co o tym myslec....witam sie z nowymi mamami :)

KASIEK myślałam, że może jakaś niespodzianka.
Pewnie przegapiłam jak to pisałaś, ale kuzyn to nie to samo co osobiste rodzeństwo, trzeba do roboty sie zabrać:-D.
A wogóle planujecie drugie dziecko???

Wykonczona jestem maly zasnal dopiero po 14:sorry:o 11 wyszlam na miasto caly czas padalo, zrobilam podstawowe zakupy w biedronce i 100zl poszlo:confused2:
Renata nie sadze ze nam sie odmieni, jeszcze niedawno myslama o 2 dziecku ale nie szybciej niz za 6-8 lat ale Ł nie chce slyszec a poza tym nie chce kolejnej ciazy przelezec
Kasiek widzialam zdjecie, sliczne;-)
Femme wyszlalam zaproszenie na fb:tak:
Jakby ktos chcial namiary na fb pisac na pw, uciekam do malego bo rozrabia

reklama
Soksy tutaj robisz plan porodu i sobie piszesz czy chcesz znieczulenie czy nie. Kuzynka nie chciala tego w kregoslup, bo jak pokazywali jej na szkole rodzenia jak to wbijaja to jej sie odechcialo:p A tak to wziela gaz i paracetamol i rodzila w wodzie:-))
Rodzila malego i on ciagle sie chowal i polozna powiedziala jej ze bedzie musiala jej pomoc i wyciagnela ta ssawke do glowki, kleszcze i jak ona to zobaczyla to raz sie zaparla i maly wyskoczyl:-D

Do góry