reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Milena a Ty jeszcze z nami ? :-D hahahaha :-D ja wiem wiem, :-) wiadomo jak to na wsi bywa to wiecej sie na dworze siedzi latem, a zimą w domu wiecej (i dooopa rosnie wtedy) hahaha ;-) trzeba korzystac i zrzucac kg ;-) hehe.
Ty tez juz mnie wyganiasz ??;-);-);-) TRZEBA JESZCZE MIEĆ CO ZRZUCAĆ :tak::tak::tak:

Milenaaaa już 39tc? gratuluję i życzę szybkiego i bezbolesnego porodu! Przede mną jeszcze... 30 tygodni w ciąży :)
A no juz 39tc :-) dzięki , tobie również spokojnych 30 tygodni ;-)
aa bardzo bym prosila namiary dziewczyn na fb jakby któraś mogła by mi podać na PW byłabym wdzięczna:)
wysłałam :-)

aaaa19 Witam . Dasz sobie radę . Powiesz nam coś więcej o sobie , co z tatą dzidzi ??

reklama
Anetka zdrówka dla Zuzi:)

Marcia
witaj a co mają powiedzieć to Twoje życie i Twojego męża:)

Pam spokojnie będzie dobrze;) Sądzę że V się boi i o Ciebie i o dziecko... Ty jedno już straciłaś on w pewnym sensie też więc troszeczkę mu się nie dziwię że woli żebyś się wyleczyła przygotowała organizm i spokojnie donosiła i urodziła zdrowe dziecko. Boi się że on jak i Ty kolejnej straty może nie wytrzymać więc nie płacz tylko weź się w garść żeby szybko wyzdrowieć:)

Szalom
ja Ci odda moje 6 kg chcesz??

Aaaa witaj napisz nam coś o sobie;)

Vi to ładnie pobawiłaś jak rano wstałaś do dziewczynek??:p

Dziewczyny no nie mogę z tym moim dzieckiem jak nie noga to czoło... Poszła z C na osiedle szli obok siebie normalnie nawet nie biegła zaplątała się o swoje nogi potem o C i z całym impetem o chodnik zaryła taką bańkę ma na czole że szok!!! Jak C ją przyniósł to blady był ja ryczałam razem z nią okładu nie dała sobie zrobić to będzie miała bańke na czole i to spora... Na szczęście chyba nic jej nie jest bo szybko jej przeszło i latała i wygłupiała się na podwórku zadzwonilismy tylko po znajomą pielęgniarkę co pracowała na pogotowiu i na oddziale dziecięcym i mówi że nic jej nie będzie.

Mały zasnal a ja zgłodnialam jeszcze przed spaniem i pomyslalam ze zajrze jeszcze na chwilke ;)

kasiek
bardzo chetnie przyjme te 6kg ;)

a ja wynalazlam cos takiego ooo ;) i sprobowalam zrobic..... i wyszlo! :) tylko zamiast 3 lyzeczek proszku do pieczenia dalam 1 lyzeczke, i 1 lyzke mleka wiecej. Na 850W ustawilam na 4 min. Moze troche za dlugo, bo troszke suchy byl i taki lekko w smaku przepalony. COŚ DLA LENIUCHOW CO NIE CHCE IM SIE SLODKOSCI PIEC NA CALA BLACHE :D
ciasto w 5 min na Kuchnia - Zszywka.pl

Milena ja w gimnazjum... Poszliśmy na lód doło szkoły i się ślizgaliśmy i kolega wjechał we we mnie no podciął mnie i wyrabałam w lód wszyscy przerażeni byli a on ze dwa dni do mnie przychodził czy się dobrze czuję i prawie na kolanach mnie przepraszał w szatni na drugi dzień a był raczej z takich cwaniaczków...

Szalom ok koło 27 będę przez Dęblin do rodziców jechała to Ci zostawię:p

szalom powiem ci ze tez to wynalazłam kilka dni temu , mialam próbować . i chyba sie skusze jutro :-)
Kasiek ja to w drodze do szkoły rano :)) Zima było , musiał gdzieś lód być właśnie , no i stało się , ale żyję :-) teraz jest się z czego pośmiać ;P

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiek Doskonale Cię rozumiem , też bym się przestraszyła ...

P już śpi prawię :) Uciekam na łóżeczko .. Do juutra . Miłej nocki ...

Ostatnia edycja:
Do góry