reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Czesc dziewczyny :)

Marcia92 to my w tym samym wieku jestesmy :) ja tez 20 lat mam...

Dziekuje wszystkim za wsparcie... mam nadzieje ze bedzie dobrze... moj V nie poszedl ze mna bo cos musial zalatwic na miescie wlasnie wrocil kupil mi misia :) Powiedzialam mu co mowil doktor... i mialam dziwne wrazenie ze sie ucieszyl... spytalam sie go co teraz... a on powiedzial ze widocznie tak ma byc i poki co to powinnam sie upewnic ze wszystko jest ok i dopiero potem sie starac o dziecko... troche mnie to zabolalo bo tak jakby on nie chcial wogole ale wiem czemu tak mowi....jak mial 17 lat jego dzieczyny zaszla w ciazy i usunela... on chcial to dziecko ale ona nie chciala z nim byc i powiedziala ze nie zniesie mysli ze ma z nim dziecko i usunela... ja rozumiem ze dla niego to jest trudne i wogole... on mi ciagle tlumaczy ze on chce dziecka ale sie boi i wogole... eh ja juz sama nie wiem co robic... mysle ze narazie poczekam i wylecze sie z tych zrostow i wszystkiego... zalamke mam w tej chwili niezla siedze i rycze a V nie wie co ma zrobic ze mna siedzi i sie patrzy.... ja sie tak bardzo boje ze mi powiedza ze nie moge miec dzieci... ze jedyna dziecko jako moglam miec umarlo.... i teraz juz nie moge...

przepraszam dziewczyny... musialam sie wygadac...

reklama
PAM - Twój V po prostu się boi że możesz stracić dziecko jak teraz niewyleczona zajdziesz w ciąże to oczywiste boi się tego i woli poczekać żeby wyleczyć co się da i ile się da i ma rację uważam...

Hej
Ale nadraniania.... :no: dajcie spokój.... nie mam czasu :szok:

Femme fajny avik i sesja :)
Aneta o zmiania nicka :-)
Marcia92 ja majac 21 lat zaszłam w trzecią ciążę... ;-) To Twoje zycie ludzi miej w d**e ;-)
Pam wspolczuje.... ale trzymaj sie.... Twój V ma racje... trzeba wyleczyc i dopiero działac :-) to dla Twojego dobra i dobra dziecka które chcecie miec oboje :tak:

O i tyle :p niewiem jak tak mozna :-D hehe, zimą bede mogla wiecej pisac bo teraz nie siedze tak na kompie :-)

Ostatnia edycja:
MILENAAA - :-D tak naprawdę pomysł był bo chciałam kogoś "dorwać" ta tym fb :-D:-D siebie bym tam i tak nie wrzuciła :-p:-p :-) ale poradziłam sobie ;-)

Kurcze ale dzisiaj był długi dzień :-p jeszcze godzina w pracy i weekend wolny :-) oby pogoda się zrobiła !
Kogo to chciałaś dorwać ?? ;-);-);-) A tam długi , ja z rana byłam z mamą na targu , potem obiadek zrobiłam , poszłam do teściów ,i juz wieczór :)))

PAm 3maj się , będzie dobrze , zobaczysz &&&&&&&&& Faceci chyba nigdy nie są gotowi na dziecko , zawsze się przejmują że nie podołają , po za tym pomyśl może ma rację , może podlecz się i dopiero się postarajcie ....

Liza No dziewczyny to czasem dają czadu z produkcją , a jak pogoda to trzeba korzystać a nie w necie siedzieć ;PP Nikt na Ciebie zły nie będzie :pP

Ostatnia edycja:
SZALOM - :no: masakra to faktycznie malutko ważysz przy jakim wzroście ? ja Ci powiem że ja też ważyłam 50kg mam 169 to chciałam przytyć i ni cholery nie mogłam ... później jak ruszyło to teraz 55-56 ważę i za to schudnąć nie mogę :-p

ja mam 49kg przy 172cm wzrostu..

Z troski o wygląd mojego brzucha rozpoczynam A6W. Pierwsza seria za mną, mam nadzieje że dotrwam do 42 dni ćwiczeń ;)

Coś młody nie chce mi iść spać. Półgodziny turlał się po łóżku, ale chyba nie zasnie mi na razie. Czepił się klocków:sorry2:

Ja mówię już dobranoc i dalej próbuję ululać brzdąca ;)

Milena a Ty jeszcze z nami ? :-D hahahaha :-D ja wiem wiem, :-) wiadomo jak to na wsi bywa to wiecej sie na dworze siedzi latem, a zimą w domu wiecej (i dooopa rosnie wtedy) hahaha ;-) trzeba korzystac i zrzucac kg ;-) hehe.
Szalom milej nocki. u mnie ferajna spi od 20 juz... ;-)

Racja, jesteśmy szczęśliwi, razem i to jest nasze życie! :tak:
Liza łał :-) trójeczka z młodą mamusią, rewelacja :-)
Milenaaaa już 39tc? gratuluję i życzę szybkiego i bezbolesnego porodu! Przede mną jeszcze... 30 tygodni w ciąży :)

co do wagi i ćwiczeń to teraz staram się ograniczać niezdrowe rzeczy, jeść duuużo warzyw i owoców oraz często chodzę na spacery :) nie chcę przytyć dużo w ciąży... i tak mam nadbagaż, więc nie mogę sobie pozwolić na więcej kg.
Na szczęście nie mam wielu zachcianek :-D bardziej odrzuca mnie od potraw, które uwielbiałam...
Moja mała potworzyca też nie chce spać :baffled:
Co do zdjęć... Żaden ze mnie fotograf, nie mam dobrego aparatu, ale jutro postaram się dodać jakieś zdjęcie Tosi :)

raju dziewczyny a gdzie wy znalazłyście tych nie palących i nie pijacych facetów istnieja tacy?he
renataT no kolorek fajny wyszedła a to ze i mama taki sam ma to jakaś telepatia chyba he no wiadomo ze na słoncu jaśniejszy jak kady:)
pam ładnie ci w tych włoskach ja tez lubie takie kolory kiedys malowałam sie na granatową czerń teraz coś mnie ciągnie do brazu wpadającego pod czerwień, trzymam kciuki zeby się tam wszystko wyleczyło i było ok

patrze wszystkie wysokie tylko ja taki kurdupelek mały:)
aa bardzo bym prosila namiary dziewczyn na fb jakby któraś mogła by mi podać na PW byłabym wdzięczna:)

Witam wszystkie młode mamy!
Ja o swojej ciąży dowiedziałam się 2 dni temu a wczoraj widziałam swojego malucha. To dopiero niecały 6 tydzień. 21 lat kończę dopiero za 4 miesiące i boje się ,że nie dam sobie rady w tak młodym wieku!

reklama
KasiaF zmiany niestety sa koniecznoscią :sorry:
kasiek imprezka była do 4.50 ... w moim przypadku... pozostali, Ci co wytrwali balowali do rana i jeszcze dłużej bo pili jeszcze cały kolejny dzień :szok:
Aneta to Ty anetka???
pam ja bym go z domu wyrzuciła bez żadnego ale
mirabelka to masz podobny wzrost i wagę do mojej bratowej :-) ona po 2 dzieci nawet nie może przytyc
anetaF w sąsiednim bloku znalazłam takiego :-D heheh
marcia witaj :-)

Do góry