reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Czesc dziewczyny :)

Marcia92 to my w tym samym wieku jestesmy :) ja tez 20 lat mam...

Dziekuje wszystkim za wsparcie... mam nadzieje ze bedzie dobrze... moj V nie poszedl ze mna bo cos musial zalatwic na miescie wlasnie wrocil kupil mi misia :) Powiedzialam mu co mowil doktor... i mialam dziwne wrazenie ze sie ucieszyl... spytalam sie go co teraz... a on powiedzial ze widocznie tak ma byc i poki co to powinnam sie upewnic ze wszystko jest ok i dopiero potem sie starac o dziecko... troche mnie to zabolalo bo tak jakby on nie chcial wogole ale wiem czemu tak mowi....jak mial 17 lat jego dzieczyny zaszla w ciazy i usunela... on chcial to dziecko ale ona nie chciala z nim byc i powiedziala ze nie zniesie mysli ze ma z nim dziecko i usunela... ja rozumiem ze dla niego to jest trudne i wogole... on mi ciagle tlumaczy ze on chce dziecka ale sie boi i wogole... eh ja juz sama nie wiem co robic... mysle ze narazie poczekam i wylecze sie z tych zrostow i wszystkiego... zalamke mam w tej chwili niezla siedze i rycze a V nie wie co ma zrobic ze mna siedzi i sie patrzy.... ja sie tak bardzo boje ze mi powiedza ze nie moge miec dzieci... ze jedyna dziecko jako moglam miec umarlo.... i teraz juz nie moge...

przepraszam dziewczyny... musialam sie wygadac...

reklama
PAM - Twój V po prostu się boi że możesz stracić dziecko jak teraz niewyleczona zajdziesz w ciąże to oczywiste boi się tego i woli poczekać żeby wyleczyć co się da i ile się da i ma rację uważam...

Hej
Ale nadraniania.... :no: dajcie spokój.... nie mam czasu :szok:

Femme fajny avik i sesja :)
Aneta o zmiania nicka :-)
Marcia92 ja majac 21 lat zaszłam w trzecią ciążę... ;-) To Twoje zycie ludzi miej w d**e ;-)
Pam wspolczuje.... ale trzymaj sie.... Twój V ma racje... trzeba wyleczyc i dopiero działac :-) to dla Twojego dobra i dobra dziecka które chcecie miec oboje :tak:

O i tyle :p niewiem jak tak mozna :-D hehe, zimą bede mogla wiecej pisac bo teraz nie siedze tak na kompie :-)

Ostatnia edycja:
MILENAAA - :-D tak naprawdę pomysł był bo chciałam kogoś "dorwać" ta tym fb :-D:-D siebie bym tam i tak nie wrzuciła :-p:-p :-) ale poradziłam sobie ;-)

Kurcze ale dzisiaj był długi dzień :-p jeszcze godzina w pracy i weekend wolny :-) oby pogoda się zrobiła !
Kogo to chciałaś dorwać ?? ;-);-);-) A tam długi , ja z rana byłam z mamą na targu , potem obiadek zrobiłam , poszłam do teściów ,i juz wieczór :)))

PAm 3maj się , będzie dobrze , zobaczysz &&&&&&&&& Faceci chyba nigdy nie są gotowi na dziecko , zawsze się przejmują że nie podołają , po za tym pomyśl może ma rację , może podlecz się i dopiero się postarajcie ....

Liza No dziewczyny to czasem dają czadu z produkcją , a jak pogoda to trzeba korzystać a nie w necie siedzieć ;PP Nikt na Ciebie zły nie będzie :pP

Ostatnia edycja:
SZALOM - :no: masakra to faktycznie malutko ważysz przy jakim wzroście ? ja Ci powiem że ja też ważyłam 50kg mam 169 to chciałam przytyć i ni cholery nie mogłam ... później jak ruszyło to teraz 55-56 ważę i za to schudnąć nie mogę :-p

ja mam 49kg przy 172cm wzrostu..

Z troski o wygląd mojego brzucha rozpoczynam A6W. Pierwsza seria za mną, mam nadzieje że dotrwam do 42 dni ćwiczeń ;)

Coś młody nie chce mi iść spać. Półgodziny turlał się po łóżku, ale chyba nie zasnie mi na razie. Czepił się klocków:sorry2:

Ja mówię już dobranoc i dalej próbuję ululać brzdąca ;)

Milena a Ty jeszcze z nami ? :-D hahahaha :-D ja wiem wiem, :-) wiadomo jak to na wsi bywa to wiecej sie na dworze siedzi latem, a zimą w domu wiecej (i dooopa rosnie wtedy) hahaha ;-) trzeba korzystac i zrzucac kg ;-) hehe.
Szalom milej nocki. u mnie ferajna spi od 20 juz... ;-)

Racja, jesteśmy szczęśliwi, razem i to jest nasze życie! :tak:
Liza łał :-) trójeczka z młodą mamusią, rewelacja :-)
Milenaaaa już 39tc? gratuluję i życzę szybkiego i bezbolesnego porodu! Przede mną jeszcze... 30 tygodni w ciąży :)

co do wagi i ćwiczeń to teraz staram się ograniczać niezdrowe rzeczy, jeść duuużo warzyw i owoców oraz często chodzę na spacery :) nie chcę przytyć dużo w ciąży... i tak mam nadbagaż, więc nie mogę sobie pozwolić na więcej kg.
Na szczęście nie mam wielu zachcianek :-D bardziej odrzuca mnie od potraw, które uwielbiałam...
Moja mała potworzyca też nie chce spać :baffled:
Co do zdjęć... Żaden ze mnie fotograf, nie mam dobrego aparatu, ale jutro postaram się dodać jakieś zdjęcie Tosi :)

raju dziewczyny a gdzie wy znalazłyście tych nie palących i nie pijacych facetów istnieja tacy?he
renataT no kolorek fajny wyszedła a to ze i mama taki sam ma to jakaś telepatia chyba he no wiadomo ze na słoncu jaśniejszy jak kady:)
pam ładnie ci w tych włoskach ja tez lubie takie kolory kiedys malowałam sie na granatową czerń teraz coś mnie ciągnie do brazu wpadającego pod czerwień, trzymam kciuki zeby się tam wszystko wyleczyło i było ok

patrze wszystkie wysokie tylko ja taki kurdupelek mały:)
aa bardzo bym prosila namiary dziewczyn na fb jakby któraś mogła by mi podać na PW byłabym wdzięczna:)

Witam wszystkie młode mamy!
Ja o swojej ciąży dowiedziałam się 2 dni temu a wczoraj widziałam swojego malucha. To dopiero niecały 6 tydzień. 21 lat kończę dopiero za 4 miesiące i boje się ,że nie dam sobie rady w tak młodym wieku!

reklama
KasiaF zmiany niestety sa koniecznoscią :sorry:
kasiek imprezka była do 4.50 ... w moim przypadku... pozostali, Ci co wytrwali balowali do rana i jeszcze dłużej bo pili jeszcze cały kolejny dzień :szok:
Aneta to Ty anetka???
pam ja bym go z domu wyrzuciła bez żadnego ale
mirabelka to masz podobny wzrost i wagę do mojej bratowej :-) ona po 2 dzieci nawet nie może przytyc
anetaF w sąsiednim bloku znalazłam takiego :-D heheh
marcia witaj :-)

Do góry