reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Milena a Ty jeszcze z nami ? :-D hahahaha :-D ja wiem wiem, :-) wiadomo jak to na wsi bywa to wiecej sie na dworze siedzi latem, a zimą w domu wiecej (i dooopa rosnie wtedy) hahaha ;-) trzeba korzystac i zrzucac kg ;-) hehe.
Ty tez juz mnie wyganiasz ??;-);-);-) TRZEBA JESZCZE MIEĆ CO ZRZUCAĆ :tak::tak::tak:

Milenaaaa już 39tc? gratuluję i życzę szybkiego i bezbolesnego porodu! Przede mną jeszcze... 30 tygodni w ciąży :)
A no juz 39tc :-) dzięki , tobie również spokojnych 30 tygodni ;-)
aa bardzo bym prosila namiary dziewczyn na fb jakby któraś mogła by mi podać na PW byłabym wdzięczna:)
wysłałam :-)

aaaa19 Witam . Dasz sobie radę . Powiesz nam coś więcej o sobie , co z tatą dzidzi ??

reklama
Anetka zdrówka dla Zuzi:)

Marcia
witaj a co mają powiedzieć to Twoje życie i Twojego męża:)

Pam spokojnie będzie dobrze;) Sądzę że V się boi i o Ciebie i o dziecko... Ty jedno już straciłaś on w pewnym sensie też więc troszeczkę mu się nie dziwię że woli żebyś się wyleczyła przygotowała organizm i spokojnie donosiła i urodziła zdrowe dziecko. Boi się że on jak i Ty kolejnej straty może nie wytrzymać więc nie płacz tylko weź się w garść żeby szybko wyzdrowieć:)

Szalom
ja Ci odda moje 6 kg chcesz??

Aaaa witaj napisz nam coś o sobie;)

Vi to ładnie pobawiłaś jak rano wstałaś do dziewczynek??:p

Dziewczyny no nie mogę z tym moim dzieckiem jak nie noga to czoło... Poszła z C na osiedle szli obok siebie normalnie nawet nie biegła zaplątała się o swoje nogi potem o C i z całym impetem o chodnik zaryła taką bańkę ma na czole że szok!!! Jak C ją przyniósł to blady był ja ryczałam razem z nią okładu nie dała sobie zrobić to będzie miała bańke na czole i to spora... Na szczęście chyba nic jej nie jest bo szybko jej przeszło i latała i wygłupiała się na podwórku zadzwonilismy tylko po znajomą pielęgniarkę co pracowała na pogotowiu i na oddziale dziecięcym i mówi że nic jej nie będzie.

Mały zasnal a ja zgłodnialam jeszcze przed spaniem i pomyslalam ze zajrze jeszcze na chwilke ;)

kasiek
bardzo chetnie przyjme te 6kg ;)

a ja wynalazlam cos takiego ooo ;) i sprobowalam zrobic..... i wyszlo! :) tylko zamiast 3 lyzeczek proszku do pieczenia dalam 1 lyzeczke, i 1 lyzke mleka wiecej. Na 850W ustawilam na 4 min. Moze troche za dlugo, bo troszke suchy byl i taki lekko w smaku przepalony. COŚ DLA LENIUCHOW CO NIE CHCE IM SIE SLODKOSCI PIEC NA CALA BLACHE :D
ciasto w 5 min na Kuchnia - Zszywka.pl

Milena ja w gimnazjum... Poszliśmy na lód doło szkoły i się ślizgaliśmy i kolega wjechał we we mnie no podciął mnie i wyrabałam w lód wszyscy przerażeni byli a on ze dwa dni do mnie przychodził czy się dobrze czuję i prawie na kolanach mnie przepraszał w szatni na drugi dzień a był raczej z takich cwaniaczków...

Szalom ok koło 27 będę przez Dęblin do rodziców jechała to Ci zostawię:p

szalom powiem ci ze tez to wynalazłam kilka dni temu , mialam próbować . i chyba sie skusze jutro :-)
Kasiek ja to w drodze do szkoły rano :)) Zima było , musiał gdzieś lód być właśnie , no i stało się , ale żyję :-) teraz jest się z czego pośmiać ;P

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiek Doskonale Cię rozumiem , też bym się przestraszyła ...

P już śpi prawię :) Uciekam na łóżeczko .. Do juutra . Miłej nocki ...

Ostatnia edycja:
Do góry