reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Uf trochę roboty w pracy miałam teraz dopiero przysiadłam na spokojnie :-p

DEIZZI - o wybacz nie zauważyłam ;-) to ty wysoka babka jesteś :-)

PAM - :-( ojej nie miła wizyta ... ale dobrze że lekarz o Ciebie dba i robi wszelakie badania ! będzie dobrze ;-)
Wow ty to dopiero jesteś wysoka i taką wagę miałaś :szok: to jak szkielet musiałaś wyglądać :no: fajny kolorek ;-)

RENATAT- "a i cycki stracilam. ratują mnie push up-y. bez stanika to zeby nie pepek nikt by sie nie kapnął czy to plecy czy klata :D hahahahahahahahahahahahahaha" :-D:-D:-D:-D padłam :-p

ANETKA - Lorax, A więc wojna i Królewna Śnieżka a czwarty to coś tam o tańcu akurat tego mam w dupie hehe :-p

ANETA F - "femme fatale Twoja córcia to aniołek nie diablica"
nie bardzo rozumiem ? :-p :-p ...Aaaa chyba zdjęcia wstawiałam tak ? :-p i podpisałam że diabełek ?:-p :-p

Co do wątku to ja też tam pewnie nie wstawię w sumie racja zbyt dostępny dla wszystkich :dry:

Ostatnia edycja:
reklama
femme i oglądałaś już któryś z nich? Ja zaczęłam oglądać "A więc wojna" ale początek nie przypadł mi do gustu i usunęłam :-p jak obejrzysz to powiedz czy fajny to może znowu ściągnę :-p

Zuzia mi dzisiaj coś kaszle :dry: mam nadzieję, że się nie rozchoruje. Jutro do tego kina jedziemy i na kulki to musi dobrze się czuć :tak:

Cześć czy dla mnie też znajdzie się tu troszkę miejsca?
Mam obecnie skończone w czerwcu 21 lat. I synka 3 latka tak jak w suwaczku i po 1,5 roku starań udało nam się drugie maleństwo. :) Mąż za to nadrabia za mnie wiekiem :) ma 30 lat i jest kochany, opiekuńczy po prostu mój ideał :)
Witam i ja :)

MILENAAA - musi być dzielny :-p :-) mój to przysypiał :dry: kładł głowę na moim łóżku i odlatywał skubany nudził się :-D:-D:-p
Ja z P będę się śmiać ;))) Czuje to ;P

Zuzia mi dzisiaj coś kaszle :dry: mam nadzieję, że się nie rozchoruje. Jutro do tego kina jedziemy i na kulki to musi dobrze się czuć :tak:

Oby Zuzia się nie rozchorowała , i miłego dnia jutro :)))

Co do wątku z namiarami na FB , może lepiej wysyłajmy je sobie na PW ... Jak ktoś chcę wyśle ;-);-);-) A ja wysłałam P do sklepu bo wzięła mnie ochota na śliwki , a teraz on mnie ciągnie gdzieś . brr ; ///

Faktycznie wątek na pierwszy rzut oka fajnym pomysłem był ale jak tak pomyśleć to tyle świrów po necie łazi że lepiej się im na tacy nie wykładać :sorry: :-)

ANETA - a wiesz jakoś dzisiaj dnia do filmów nie mam :-p więc nie oglądałam do domu sobie wezmę Loraxa bo uwielbiam takie baje :-D :-p w przyszłym tygodniu pewnie wszystko obejrzę ;-)

Vi gdzie Ty dziewczyno znalazłaś niepijącego i niepalącego męża :szok: - ja też takiego chcę

Evisia witaj, u nas dziewczynki były planowane więc tylko czekałam na dwie kreski czy się udało, nie bałam się i poukładałam sobie jakoś wszystko przy wielkiej pomocy teściowej a teraz ja mam 27 lat i odchowane dzieci więc nie żałuję swoich decyzji a jakbym najpierw robiła studia i inne niby ważniejsze rzeczy w życiu to pewnie dzieci bym nie miała w ogóle, chociaż czasem marzy mi się trzecie ale tylko przez chwilę

Monisia 22 witam

pam_x_pam witaj i współczuję Ci bardzo, trzymam kciuki żebyś doczekała się upragnionej dzidzi

natalia witaj

nuśka
ja już dwa lata biorę Naraya i jestem mega zadowolona

Monisia śliczne zdjęcia

na razie koniec nadrabiania bo mąż wrócił i muszę z nim pobyć trochę ale jak uśnie to wejdę jeszcze bo trochę mi zostało

Witajcie kochane ;-)
Jak myślicie, w jaki sposób ludzie zareagują na dwudziestolatkę z dwójką dzieci? :-) ale najbardziej to się boje mojej teściowej....
p.s. co do męża to mój też nie pali i nie pije :-p

MARCIA - hehe no trzeba Ci przyznać że szybko się dorobiłaś rodzinki :-D Najważniejsze że wy jesteście szczęśliwi ludzie niech sobie mówią co chcą ;-) pokaż nam córę :-)

Faktycznie wątek na pierwszy rzut oka fajnym pomysłem był ale jak tak pomyśleć to tyle świrów po necie łazi że lepiej się im na tacy nie wykładać :sorry: :-)
Właśnie . Tym bardziej że u Ciebie na profilu jest na co popatrzeć ; )))

Witajcie kochane ;-)
Jak myślicie, w jaki sposób ludzie zareagują na dwudziestolatkę z dwójką dzieci? :-) ale najbardziej to się boje mojej teściowej....
p.s. co do męża to mój też nie pali i nie pije :-p
Nie ma co się przejmować ludźmi :) F​emme i Aneta dobrze piszą , ważne że wy jesteście szczęśliwi :tak::tak::tak:

Idę pod prysznic ..

Ostatnia edycja:
reklama
MILENAAA - :-D tak naprawdę pomysł był bo chciałam kogoś "dorwać" ta tym fb :-D:-D siebie bym tam i tak nie wrzuciła :-p:-p :-) ale poradziłam sobie ;-)

Kurcze ale dzisiaj był długi dzień :-p jeszcze godzina w pracy i weekend wolny :-) oby pogoda się zrobiła !

Do góry