reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzień dobry kochane :-) Ja już fasolkę zrobiłam , i cały dzień leniu****ę dziś , bo pogoda okropnaaaa

Co do deserów... To ja dzisiaj zrobiłam gofry z bitą śmietaną, bananami i jagodami - niebo w gębie! :-D
Dobranoc! :)
Mniiaaaam , narobiłaś ochoty :-p:-p

Milena ja równo 39 tydzień zaczęłam rodzić hihi. Pierwsze usg podało termin 3 czerwiec z om miałam na 8 a urodziłam 2 wiec co jak co sprawdziło się nawet.
Ja jeszcze jestem z wami :))) i jakoś chyba nie wybieram się na porodówkę :laugh2:
Oddany :)
Dziewczyny musze sie pożegnac :p
Narazie zaprzestaje udzielania sie na otwartych wątkach...
Kiedys wróce, jak uporządkuje swoje zycie...
Pozdrawiam i TRZYMAJCIE SIE! :) :*
Oby wszystko się ułożyło &&&&&&&& , 3maj się
Ja dzisiaj mam babskie wyjscie całą ferajną...4 hot mamuski i 3 panny na wydaniu hehe...juz sie nie mogę doczekac;))
Pozdrawiam Was wszystki;))
Miłego wieczoru życzę ... :-p

reklama
Hej, hej slonecznie;))
Tutaj produkcja idzie jak w jakiejs fabryce normalnie:p
Ale czytam na biezaco tyle ze nie odpisuje, bo albo nie mam czasu albo weny:-D
U mnie bol brzucha troszke ustapil, tylko jak sie sporo wczoraj pozginalam to mnie strasznie jajniko kluly.. I nawet jak sie wkurzylam wczoraj porzadnie na T to tak samo az sie wystraszylam.. Chcialabym juz pojsc na USG jednak tutaj dopiero w 13 tyg.. wiec za 2 msc dopiero.. szkoda ale poczekam:):-D:-):tak:
Nie wiem od kiedy zaczynaja sie jakies zachcianki czy cos ale normalnie tak mnie do ostrego i slonego ciagle ze wczoraj w markecie to mi slina prawie leciala, hehehe:-D:-D
Nic nie daja mi zrobic.. Dzis siostra okno mi umyje, mysle co na obiadzio.. wczoraj na kolacyjke grilla zrobilismy a takie pycha miesko od mamci mojej mialam juz w przyprawach bo ona w takiej fabryce pracuje gdzie robia takie gotowce na grilla ze mniammm:-)

I jak zawsze witam nowe mamusie:-) I sie nie martwcie mlodym wiekiem i co powiedza ludzie, bo to ich najmniej powinno obchodzic:tak:

hej
nadrabiam dalej, ale Wy tu produkujecie że nie nadążam:tak:

RenataT jak chlopaki chcą siostrę to musisz się starać tym bardziej że mąż tak zareagował

Nuśka moje dziewczyny mniejsze od Twojej Oli i też przepadają za Monster High

magda gratuluję drugiej kreski

asinka, pam wysłałam zaproszenie na fb
Szalom mój mąż był w wojsku w Dęblinie, wysłałam zaproszenie na nk i fb

Liza przez naszą miejscowość pielgrzymka szła 5 sierpnia i jak co roku kilka osób wzięliśmy na obiad a potem jak koło nas przechodzili to dziewczyny na ulicy stały i machały im nawet po obrazku dostały

wczoraj na wieczór nie dałam rady już wejść bo usnęłam jeszcze przed P, w tym tygodniu jakaś śpiąca chodzę bo co dzień pobudka między 3 a 4 rano, cały czas nadrabiam i w międzyczasie sprzątam ale już prawie górę ogarnęłam więc niedużo zostalo. P dzisiaj pracował ale już niedługo wróci

Aneta moja Kaja zazyczyła sobie Monster na 3 urodziny hehe.

W ogóle przedwczoraj moja przyjaciólka została u nas na noc i jej synek zgotował nam pobudke o 7 godz ,co normalnie Kaja spi do ok 10 ...o 17 mi zasneła i wstała o 19 ,potem poszła spac ze mna po 22 i spała do 9 heheh odespała jednym słowem;)

Dzięki dziewczyny! Z tata dziecka jestem od roku i czuje sie w pełni odpowiedzialny więc będziemy dziecko wychowywać razem. Gorzej jest z rodzicami przynajmniej moimi , od których na razie wsparcia nie mam. :(

hej dziewczyny,
liza trzymam kciuki zeby wszystko się dobrze poukładało&&&
sali o to ciekawy wieczór się szykuje:)
aneta f no masz troche nadrabiania masz:)
milena idz ty już na porodówkę i pokaż nam niunię:)
aaa19 ty się ciesz ze twoj facet sie cieszy i cie wspiera rodzicami sie nie przejmuj z czasem sie przyzwyczaja wiesz to jest dla nich taki jakby szok na poczatku musza sie z tym oswoic moja znajoma jest jedynaczka zaszla w ciaze majac 18lat ojciec nie chciał jej znac wyżucił ja z domu zabronił matce kontaktów z nia urodziła dziewczynke złość ojcu mineła jak tylko wnuczke zobaczył calkiem inaczej sie zachowuje i zajmuje sie nia i wszystko co chce jej kupuje trzeba czasu bedzie dobrze trzymam kciuki&&

wczoraj zginął mojej koleżanki narzeczony a za 2mc mieli brać ślub szkoda mi jej:(

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie młode mamy!
Ja o swojej ciąży dowiedziałam się 2 dni temu a wczoraj widziałam swojego malucha. To dopiero niecały 6 tydzień. 21 lat kończę dopiero za 4 miesiące i boje się ,że nie dam sobie rady w tak młodym wieku!

Witaj ;) Dacie sobie radę dziewczyno ;) Ja mam 19lat i juz 1,5rocznego synka. Szkoly jeszcze nie skonczylam choc powinnam w tym roku a jeszcze 2 lata przede mna i bede zaocznie robic. Moj R pracuje zagranica wiec czesto go nie ma i musze siedziec z dzieckiem w domu rodzicow(ktorzy rozne humory maja). Ale mam nadzieję, że uda nam sie cos kupic/wynajac jak R wroci z tego wyjazdu. I wtedy bede sama w domu siedziec z dzieckiem i jeszcze szkola ;) I dam sobie radę! I Ty tez musisz dać sobie radę ;)

A rodzice muszą to zaakceptowac i zobaczysz jak jeszcze beda szaleć za maluchem ;p

aaaa19 nie przejmuj się rodzicami jeśli będziecie razem i sobie poradzicie to nawet jesli sa źle nastawieni w stosunku do Twojej ciąży to później jak zobaczą że jest ok wszystko to być może zmienią nastawienie:-)

ojej mirabelka to straszne :-(

Wyobraźcie sobie jeszcze z piżamy nie wyszłam :-D i wcale mi się nie chce :-p :-p
Zaraz zabiorę się za obiad dzisiaj będzie pomysł na roladki schabowe tyle że zamiast schabu będzie pierś :-p zobaczymy co z tego wyjdzie :-p

SALI - boże co za koszmar musiała przeżyć ta dziewczyna :no: dzięki bogu że wszystko się dobrze skończyło ... udanego wypadu ;-)

MAGDA - szybko zleci do następnego USG :-)

AAAA19 - spokojnie to pierwszy szok daj im czas ;-) wstaw jakieś suwaczki zdjęcia itp ;-)

MIRABELKA - jezu masakra co się stało ?

reklama
szalom: ja liceum skończyłam rok później dlatego jestem dopiero na drugim roku studiów a nie trzecim. postaram się ukończyć jakoś drugi rok a przynajmniej pierwszy semestr bo później może być ciężko. Na pewno tata malucha będzie mi pomagał. A Tobie życzę, żebyś skończyła szkołę z samymi piątkami i będę za to trzymała kciuki :)
Vi: myślę,że to wynika z tego,że moja mam urodziła mnie późno. Mam starszego brata , który z nami już nie mieszka i chyba prędzej spodziewała się tego po nim...no ale cóż ..stało się. Mam nadzieje,że zaakceptuje to jak najprędzej bo jej strasznie potrzebuję. :)

Do góry