reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Moja mała ostatnio spadła z krzesłem z tarasu i sobie siniola na skroni zrobiła :baffled: jak mnie przestraszyła... Ona rzadko płacze jak upadnie, a tu był wielki płacz... Na szczęście przez chwilę ;-)
Co do deserów... To ja dzisiaj zrobiłam gofry z bitą śmietaną, bananami i jagodami - niebo w gębie! :-D
Dobranoc! :)

reklama
Witam nową mamę :tak:
Co do fb to nie jest zły pomysł.
RenataT- Śliczny kolor. Ja na ciemny brąz nakładam kolor wiśni i nie jest źle.
W ogóle to marzę o jasnych rudawych włosach ale na fryzjera szkoda kasy a nie lubie tez do nich chodzic byłam raz w życiu jak miałam 6 lat :-D
Ja używam pampków z rossmana i nie narzekam.
Pam no to niezłe przeżycia. Wiem coś o tym jak ktoś po alko robi się agresywny.
Nie nadrobiłam wszystkiego no ale wybaczycie mam nadzieje.
Milena ja równo 39 tydzień zaczęłam rodzić hihi. Pierwsze usg podało termin 3 czerwiec z om miałam na 8 a urodziłam 2 wiec co jak co sprawdziło się nawet.

kasiek w sumie dziewczynki też poszły w miarę późno spac bo o 22 :-p ale mimo to Emma wstaje zawsze miedzy 10.30 a 12 , i tego dnia wstała o 11.30 więc był lajt , a Vi .. najpierw poszłam wredna matka ise do niej do łózka połozyc a ona sie bawiła ja poleżałam chwilę no ale trzeba było zrobić śniadanko więc zeszłam an dół zrobiłam śniadanie włączyłam jej bajki :-p i sobie troszkę podsypiałam :zawstydzona/y: a ona oglądała lezac ze mną :-)
kasiek dobrze że jej nic się nie stało :*
szalom fajne to ciacho :-) hehe znam też opdobny przepis ale ciasto jest większe :-) też się zapieka 4 min w mikrofali :tak:

co do upadków ja miałam kiedyś jeden konkretny :-p zjeżdżałam z takiej wielkiej góry na rowerze i zrobiłam fikołka i wylądowałam na drzewie głowa w dół :-p do dziś czuje z tyłu w szyi górkę gdzie miałam rozwalone :-p

Witajcie kochane ;-)
Jak myślicie, w jaki sposób ludzie zareagują na dwudziestolatkę z dwójką dzieci? :-) ale najbardziej to się boje mojej teściowej....
p.s. co do męża to mój też nie pali i nie pije :-p

a co cie obchodzi zdanie ludzi?? mam kolezanke ktora w wieku 20 lat byla w ciązy z 3 dzieckiem. No i patrząc na suwak.. starsze dziecie juz spore jest :)
Gratulacje tak wogole. a tesciową olej cieplym moczem. noooo sory ale co ty masz jej o zgode pytac czy w ciąze ze swoim facetem mozesz zajsc??

Pam zobaczysz wyleczysz te zrosty i tak posypiesz ciązami ze bedziesz miec cudowną gromadke.jeszcze jestes mloda..

Szalom ale ty chudziutka jestes.

Mirabelka moj chlop jak sie poznalismy to ani nie pił ani nie palił. po slubie sie rozchulał :) Teraz zeby go zobaczyć pijącego piwo lub drinka to trzeba naprawde miec szczescie. a papierowsy? znowu popala. ale jak ma rzucić jak pracuje z moim ojcem a ten 2 paczki dziennie kopci ;/ chyba musze i tatusia i meza do pionu postawić.

aaaa19 gratuluje. Zobaczysz ze dasz rade. My kobity silne jestesmy :)

Kasiek oj.. czolo.. auć :/ Biedna Dominisia. Ale taki urok dzieci. Oskar od kilku dni nin stop z rozwaloną reka l lub noga przychodzi. wczoraj tak sie na chodniku wysunał ze rozwalił sobie kolanko. zdarł strupa z poprzedniego dnia i powiekszył rane. a jak plakał. no ale po minucie biegał nadal ;/ zakleic sobie nie dał, bo twierdzi ze od plastra go bardziej boli. ;/

A przedwczoraj hulajnogą szalał i nie zauwarzył drzwi otwartych. I wpadł na nie. centralnie srodkiem twarzy sie do nich przykleił i sie osunął. i jak zwykle wisk na cala ulice, po minucie cisza i nadal szaleje ;/

jesienią tyle skaleczen nie bedzie. co najwyrzej powydzierane spodnie ;)
Ja sie tez non stop obijalam. Na rowerze przez kierownice kilka razy wyleialam. Kilka razy ktoś przeze mnie mial uszczerbek na zdrowiu :D

Tak wogole to bry :)

Dzieci Poznań nadal prosze o głosy :)

Dziewczyny musze sie pożegnac :p
Narazie zaprzestaje udzielania sie na otwartych wątkach...
Kiedys wróce, jak uporządkuje swoje zycie...
Pozdrawiam i TRZYMAJCIE SIE! :) :*

Witam.
Mareczek wczoraj wymiotował. Nawet Justynka zaczęła się nim opiekować taka dobra siostrzyczka. on leżał a ona nosiła mu i wodę i herbatke i bananki. dzisiaj na szczęście już lepiej.

Deizzi WItaj. Gratuluję ciąży. i na przyszłość informuję ze jeśli chcesz coś dopisać a od twojego posta nie minęła godzina i nikt w tym czasie nie napisał to edytuj posta.
Femme A jakie to filmy? aaa już wiem a ta królewna śnieżka to ta Królewna śnieżka i łowca?
Renata no ładny kolorek.
Eve Fajnie ze córa już postępy robi.
Aneta A więc wojna polecam, jak dla mnie super film, Lorax Oglądała wczoraj super bajka.
Marcia witaj. Ja miałam 20 lat jak urodziłam Mareczka, a ludzie? A co ich obchodzi ile masz dzieci. nie jesteś przecież samotną panną. teraz to już przyzwyczajają się ze młode dziewczyny zakładają rodziny i dwójka dzieci w tym wieku to już jest normalka.
Pam Mi się wydaje że przez twojego V przemawia strach.
aaaa19 witaj. oj sa tu dziewczyny które w jeszcze młodszym wieku zachodziły w ciąże a fakt że tu piszą świadczy o tym ze jakoś sobie poradziły to ty też sobie poradzisz.

Dzień dobry ;-) Dzisiaj z K mamy 3 miesiące od ślubu jeja jak to minęło :szok: ;-) zrobię może jakiś fajny obiadek z tej okazji ;-)

AAA19 - dasz radę dasz ;-) już nie jesteś taka młoda przecież :-p są tu dziewczyny co miały po 16 lat i dawały sobie świetnie radę :-)

KASIEK - Z Niny też niezła gapa była :-p teraz jakoś tak lepiej już sobie tych guzów tak nie nabija :-p :-p

SZALOM - to faktycznie chudzielec z Ciebie ...wow ciasto idealne dla mnie :-D:-p spróbuje dzisiaj :-p :-)

MARCIA - :szok::szok: ojej daj takiego gofra !!! aż mi ślinka pociekła :-p :-p

EWI - to ta Śnieżka póki co obejrzałam Loraxa świetna bajka i jaka mądra chodzi o wycinanie drzew rewelacja dla dzieciaków dawno tak ładnej bajki nie widziałam :-)

Hello Kochane!!!

Ja to chyba bede na bierząco dopiero we wrzesniu...tutaj na dzialce rzadko do Was zagladam..podczytuje ale nie mam czasu odpisywac ..wybaczcie :zawstydzona/y:

Liza trzymam kciuki za Ciebie;*

Ja dzisiaj mam babskie wyjscie całą ferajną...4 hot mamuski i 3 panny na wydaniu hehe...juz sie nie mogę doczekac;))

Pozdrawiam Was wszystki;))

Ps.Moja kolezanka w niedziele urodziła synka...miala dramatyczny poród..wypadła jej pepowina to sie dzieje przy jednym procencie porodów podobno...to najczesciej sie dzieje przy odejsciu wod albo przebbiciu pecherza jak pępowina jest w czesci przodującej czyli na samym dole lub nisko to w momencie wycieku wod moze wypaść pierwsza albo np ostac sie miedzy szyjke i głowki nooo i grozi to oczywiscie smiercia dziecka poniwaz głowka napiera na tą pępowine i hamuje dopływ tlenu no i tego wszystkiego co potrzebne!!!Lekarz trzymał ręką głowke i tak jechali na sale operacyjną na cesarkę;((Na szczescie wszystko dobrze sie skonczyło..Marcelek jest na świecie;))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry