Witajcie kochane ;-)
Jak myślicie, w jaki sposób ludzie zareagują na dwudziestolatkę z dwójką dzieci? :-) ale najbardziej to się boje mojej teściowej....
p.s. co do męża to mój też nie pali i nie pije
a co cie obchodzi zdanie ludzi?? mam kolezanke ktora w wieku 20 lat byla w ciązy z 3 dzieckiem. No i patrząc na suwak.. starsze dziecie juz spore jest
Gratulacje tak wogole. a tesciową olej cieplym moczem. noooo sory ale co ty masz jej o zgode pytac czy w ciąze ze swoim facetem mozesz zajsc??
Pam zobaczysz wyleczysz te zrosty i tak posypiesz ciązami ze bedziesz miec cudowną gromadke.jeszcze jestes mloda..
Szalom ale ty chudziutka jestes.
Mirabelka moj chlop jak sie poznalismy to ani nie pił ani nie palił. po slubie sie rozchulał
Teraz zeby go zobaczyć pijącego piwo lub drinka to trzeba naprawde miec szczescie. a papierowsy? znowu popala. ale jak ma rzucić jak pracuje z moim ojcem a ten 2 paczki dziennie kopci ;/ chyba musze i tatusia i meza do pionu postawić.
aaaa19 gratuluje. Zobaczysz ze dasz rade. My kobity silne jestesmy
Kasiek oj.. czolo.. auć :/ Biedna Dominisia. Ale taki urok dzieci. Oskar od kilku dni nin stop z rozwaloną reka l lub noga przychodzi. wczoraj tak sie na chodniku wysunał ze rozwalił sobie kolanko. zdarł strupa z poprzedniego dnia i powiekszył rane. a jak plakał. no ale po minucie biegał nadal ;/ zakleic sobie nie dał, bo twierdzi ze od plastra go bardziej boli. ;/
A przedwczoraj hulajnogą szalał i nie zauwarzył drzwi otwartych. I wpadł na nie. centralnie srodkiem twarzy sie do nich przykleił i sie osunął. i jak zwykle wisk na cala ulice, po minucie cisza i nadal szaleje ;/
jesienią tyle skaleczen nie bedzie. co najwyrzej powydzierane spodnie
Ja sie tez non stop obijalam. Na rowerze przez kierownice kilka razy wyleialam. Kilka razy ktoś przeze mnie mial uszczerbek na zdrowiu
Tak wogole to bry
Dzieci Poznań nadal prosze o głosy