witam
Nooo i bylismy dzisiaj ogladac ta kawalerke,wszystko fajnie,czysta,zadbana,teraz odswiezana troche,malowanie itp, koszt wynajmu znosny tylko wysokosc kaucji sciela mnie z nog, 1,500... Nie no ja rozumiem,ze to zabezpieczenie i kazdy bierze ale to przewaznie jest rownowartosc odstepnego,a nie jego trzykrotnosc
I to jeszcze za kawalerke taka kaucja,nie wiem co zrobimy,tak sie cieszylam... Teraz jeszcze ten fotelik musimy kupic,OC za samochod i przeglad i wez tu daj babie 1,5 tys... Bylismy zmierzyc fotelik w sklepie i ten co chcielismy pasuje i jest stabilny wiec chociaz z tego sie bardzo ciesze. Dzisiaj upał okropny,ja to nienawidze takiej pogody,chyba ze nad woda
ja to jestem zwolenniczka takiej temperatury 20-23 stopnie;p
Mielenaa super,ze sie obrocila malutka
Gosia91 ja zamierzam zostac
czekam tylko az skoncze karmic i ide oddac krew i zapisac sie jako dawca
Magda ja tak samo jak
Kasia zrobilam 2 i negatywne,3 ledwo co i dopiero badanie krwi mi potwierdzilo a to juz gdzies 5 tydzien byl wiec czekaj a moze sie udalo
a objawy mialam konkretnie jak przed okresem,ktore potem ustaly i nie mialam zadnych mdlosci czy cos
Co do makijazu to czasem malowalam sie ale to tylko na szkolne dyskoteki w gimnazjum czyli 1-2 razy do roku, tak juz czesciej to pod koniec 2 giej gimnazjum ale to tylko tuszem i to jak gdzies szlam np z Marcinem
do szkoly zaczelam dopiero w polowie 1 LO jakos i to tez sam tusz i lekki podklad i to nie zawsze. A wlosy pofarbowalam pierwszy raz w zeszle wakacje szamponem do 7 myc
no i teraz takim do 28 myc ktory mi od maja schodzi jakby chcial a nie mogl a wlosy myje codziennie,w kazdym razie mam nauczke;p