reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a ja wam zazdroszczę tych upoałów..
u nas jest ciepło ale takich prawdziwych polskich upałów to raczej nie mamy .. na palcach wyliczyłabym ile było prawdziwie upalnych dni :-(

reklama
Hejka

Nie pisze że upał, bo same to wiecie:-p u nas nic nowego:-p.

GOSIA91 ja jestem zgłoszona do DKMS też bardzo długo rozważałam tą decyzje, ale w końcu się zdecydowałam, jak sobie myślałam że młody mógłby potrzebowac a jego bliźniak nie jest zgłoszony:-( A był moment podejrzenia u młodego ciężkiej choroby, na szczęście dokładniejsze wyniki pokazały że jest ok, a ja się zapisałam, bo wiem że ktoś może tego potrzebowac... Pamiętaj musisz byc pewna tej decyzji na 100% bo jak twój "bliźniak" będzie miał potrzebe, znajdą cię w bazie, a ty stwierdzisz że jednak nie to będzie ciężka sprawa...

MAGDA ja robiłam 3 testy: 2 pokazały że nie jestem, 3 nic nie pokazał więc zrobiłam go jeszcze raz i dopiero pokazało że jestem... Więc czekaj... Wiem że niecierpliwośc zżera no ale trzeba czekac... O objawach się nie wypowiem, bo ja aż tak szczegółowo się nie obserwowałam w pierwszych tygodniach, nawet jak już wiedziałam że jestem w ciąży:-p.

Uciekam narazie:cool2:

witam:)

Nooo i bylismy dzisiaj ogladac ta kawalerke,wszystko fajnie,czysta,zadbana,teraz odswiezana troche,malowanie itp, koszt wynajmu znosny tylko wysokosc kaucji sciela mnie z nog, 1,500... Nie no ja rozumiem,ze to zabezpieczenie i kazdy bierze ale to przewaznie jest rownowartosc odstepnego,a nie jego trzykrotnosc:confused2: I to jeszcze za kawalerke taka kaucja,nie wiem co zrobimy,tak sie cieszylam... Teraz jeszcze ten fotelik musimy kupic,OC za samochod i przeglad i wez tu daj babie 1,5 tys... Bylismy zmierzyc fotelik w sklepie i ten co chcielismy pasuje i jest stabilny wiec chociaz z tego sie bardzo ciesze. Dzisiaj upał okropny,ja to nienawidze takiej pogody,chyba ze nad woda:tak: ja to jestem zwolenniczka takiej temperatury 20-23 stopnie;p

Mielenaa
super,ze sie obrocila malutka:)
Gosia91 ja zamierzam zostac:) czekam tylko az skoncze karmic i ide oddac krew i zapisac sie jako dawca
Magda ja tak samo jak Kasia zrobilam 2 i negatywne,3 ledwo co i dopiero badanie krwi mi potwierdzilo a to juz gdzies 5 tydzien byl wiec czekaj a moze sie udalo:) a objawy mialam konkretnie jak przed okresem,ktore potem ustaly i nie mialam zadnych mdlosci czy cos

Co do makijazu to czasem malowalam sie ale to tylko na szkolne dyskoteki w gimnazjum czyli 1-2 razy do roku, tak juz czesciej to pod koniec 2 giej gimnazjum ale to tylko tuszem i to jak gdzies szlam np z Marcinem:) do szkoly zaczelam dopiero w polowie 1 LO jakos i to tez sam tusz i lekki podklad i to nie zawsze. A wlosy pofarbowalam pierwszy raz w zeszle wakacje szamponem do 7 myc:) no i teraz takim do 28 myc ktory mi od maja schodzi jakby chcial a nie mogl a wlosy myje codziennie,w kazdym razie mam nauczke;p

Ostatnia edycja:
BURZOWATA - a nie lepiej wam zainwestować w 2 pokoje jednak ? jakoś sobie nie wyobrażam z dzieckiem w kawalerce :no: duże różnicę w cenie tam u was są ? bo u nas w pomorskim przykładowo to jest tylko jakieś 100-200zł i masz już 2 pokoje ;-) a kaucję to u nas czasami nawet 3tyś krzyczeli :sorry: ostatnio coś im odwaliło z tym

VI - też uwielbiam upały a u nas w tym roku na północy strasznie skromnie wszyscy piszą że upalnie a u mnie burza albo pada :sorry: teraz były 4 dni w końcu gorąca a dzisiaj znowu burza i deszcz masakra ...

WAMPI - Nina nie je żadnych arbuzów truskawek ananasów nic ... jedynie jabłka i banany :dry:

K po śniadanie pojechał to wpadłam na chwilę później już z pracy będę nadawać
p.gif
...u nas od rana burzliwie i deszczowo
sorry2.gif
eh

heyyo.
Wreszcie chwila dla siebie, maluch przez te upały spać nie może po nocach :-(,coś okropnego poprostu. Dzisiaj przynajmniej tak słońce nie napierdziela. Tak mi się chce kawy, że szok ale tak mi się nie chce wstać :-/.

Michałek wczoraj skończył 7 miesięcy, i taki się wiercipięta zrobił!

reklama
BURZOWATA - :no: szok za takie mieszkanie !? u nas za tą cenę masz już ładne nowe mieszkanie a ja myślałam że ja mieszkam w kijowym województwie jeżeli chodzi o mieszkania :dry:

Do góry