reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam Was niedzielne popołudnie. Wczoraj byłam prosić rodzinne ze strony mamy na ślub. Dziś u mamy na obiadku. Mała rosołek dostała i nawet je. Później około 16. do drugich dziadków prosić. My też mamy upały i Wikta przy nich jest nieznośna. Mała tak się wierci że już potrafi się przewrócić z plecków na brzuszek i z brzuszka na plecki. Mam 4-osobową rogówkę i potrafi przepełzać. Od dziadka dostała słonika i jest to jej ulubiona zabawka. Cena też była ładna bo 70 złoty. A ja zgłosiłam się do oddania szpiku kostnego. BYłam tak zdenerwowana operacją mojego że poszłam do poradni gdzie można oddać. Pozdrawiam!!

reklama
Hej. Ale mnie tu dawno nie było. W ogóle nie mam czasu na siedzenie tu, nawet na czytanie. Żeście naskrobały że szok. Postaram sie bywać cześciej. Wieczorem jak mały będzie spał to postaram sie posiedzieć bo mam kompa wolnego ;D

Wampi Następnym razem wejdę :)
Co do mieszkań brr . jestem w trakcie szukania :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: U nas za 2 pokoje chcą min. 800zł :confused::confused::confused: A za kawalerkę ok 600 zł , samego odstępnego oczywiście :wściekła/y:

Może mnie nie być jakiś czas , zapłaciłam za internet na kilka miesięcy z góry i nie łączy mi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Muszę jutro się wybrać do T-mobile zapytać co jest grane ...

mloda_mama_93 - Oj dziękuję. Kuba ma dwa miesiące już prawie a czasami mam wrażenie że więcej. Jest duży i silny i taki ruchliwy że szok jakby miał nadmiar energii :-D Wczoraj złapał mnie rączkami za palce i chciał się już do siadu podnosić. :szok: Jak zacznie chodzić to go ganiała będę po całym mieście haha.

Moja to juz sama zaczyna siadac. a jak ja poloze na ziemi aby sobie po pelzala to zabiera sie do skrzyni czarnej na wegiel i probuje sie jej zlapac i wstac. Teraz to te male dzieciaki sa bardzo a to bardzo silne. Zycze milych snow do jutra

Witam was porankowo. mala dzis przespala cala noc, obudzila o 5 bo chyba cos zlego sie jej snilo a na mleko dopiero o 8 se obudzila. jaka ona jest kochana ze potrafinsie sama bawic a qmamie dac pospac. Milego dnia wam zyczymy

Milena to cudownie że gwiazdeczka się obróciła teraz tylko spokojnie czekać:)

Sali
hehe dobra Kaja:)

Ja pamiętam że raz zostałam z małą siostrą tzn. miała chyba z pół roku a była śnieżyca a do sklepu mama musiała wyjść sklep może 10 minut a ja zostałam to miałam 7,5 roku a byłam tak przejęta odpowiedzialnością że zmieniłam młodej pieluchę:p Nie będę się rozkminiała nad tym czy moja mama zrobiła źle czy dobrze. Ale słuchajcie 2 lata temu przed ślubem musiałam odbębnić praktyki z z Dominiką właśnie ta siostra zostawała niby babcia na dole ale babcia ma 80 lat.... I była taka sytuacja że Dominika raczkowała i znalazła korek i i wzięła do buzi i zaczęła się dusić i Agata bardzo szybko zareagowała miała 15 lat nie wiem czy ta co jest starsza i miała 20 lat wiedziała by co zrobić

Kamcia
mam nadzieje że szybko go naprawisz:)

Gosia
ja już od jakiegoś czasu się nad tym zastanawiam...

Wampi
ale masz łobuziaka:)

Maleństwo i jak teściowa??

Femme mam nadzieje że szybko znajdzie K pracę:)

Magda oj ja też pamiętam najbardziej te bolące sutki... Mam nadzieje że się udało&&&&&

Burzowata
mam nadzieje że coś znajdziecie;)

Przepraszam jeśli wszystkim nie odpisałam...

Wyjazd bardzo się udał , Pogoda popsuła się dopiero w niedzielę po południu bo burza przyszła ale przy takich upałach to nic dziwnego Domka non stop w wodzie a tak opalona że szok...
Ja tez brązowa wyjazd się bardzo udał na dniach wrzucę jakieś fotki Domka znowu z pomostu skakała:) Szalona:p
A dziś szara rzeczywistość dosłownie bo dzisiaj u nas pada:)

reklama
Do góry