reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ewi no to mam nadzieje że zrobią Ci USG bo jestem maluszka ciekawa:)

Milena kurcze no nie gadaj że nie robią USG lipa straszna;/

Gosidia to super prezenty dostała czekamy na foty z urodzin:) Moja też długo tata nie chciała mówić;P

My już w domu teściowa zadowolona... Domi na początku niechętnie ale zaspana była bo całą drogę spała. Najpierw bardzo chciała jechać aż nas wyganiała jak co do czego przyszło to schowała się u rodziców pod ławę haha ale już się oswoiła i już pojechała gdzieś z drugą babcią;) A teraz RZECZYWISTOŚĆ:p

A i dzisiejszy prezent od męża:) Bardzo mi się podoba:) A stara się sypie:p

Zobacz załącznik 444538Zobacz załącznik 444539Zobacz załącznik 444540

Ostatnia edycja:
reklama
Ciocia dowiedziała się u neurologa i w piątek jadę z Melą po tym upadku co przedwczoraj nam się wydarzył. Niby zapisy mają do końca kwietnia ale pani rejestratorka kazała przyjechać i pytać doktor czy nas przyjmnie mam nadzieję, że się uda.

KASIEK fajna torba. Rozumię, że to prezent na dzień kobiet. Ja rower od męża dostałam.

Dorotar to trzymam kciuki&&& no chyba na dzień kobiet:p rower na imieniny w listopadzie dostałam:p Mam nadzieje że zaraz sezon na rower się zacznie:)

a ku ku :-D
dziewczyny założyłam grupe naszych mam na facebooku ;-) .
Jeżeli wam się nie podoba to prosze mnie z góry ochrzanić ;-)

Hej

Nie dowiary , gdzie jesteście??? hehe

Ja wpadłam się pochwalić ,
Wczoraj Weszłam sobie do wanny a Zuzia się czaiła. Przyszła i czułam ze chce kupę. Ona zresztą sama powiedziała ze chce. Posadziłam ją na nakładkę i powiedziałam ze jak zrobi to przyjdzie się kąpać do mnie. Zrobiła ....jaka ja dumna... . Oczywiście mogła się zemną kapać

Gosida super prezenty Zosienka dostała
Ja na dzien kobiet dostałam z samego rana buziak i życzonka:")_D

Dokładnie . Żeby w ciąży nie robić USG ;/ Jak mi nie zrobi pójdę prywatnie za jakieś 2-3 tyg . Może Dowiem się kto mi tam siedzi w brzuszku ;))

Również wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet ; ***

Młoda ja mimo wszystko opuściłam grupe z własnych powodów mam nadzieje ze nie bedziesz zła o to;)

Dzień Dobry!
Kasiek, fajna torba :)
Wampi, ale Ci kibic rosnie ;P
Młoda, co tam u Ciebie słychac?

A teraz pochwale sie moją Zołzą, tylko że zdjęc z imprezy nie mogę znaleźć na aparacie :wściekła/y:
DSC02488.jpgDSC02496.jpgDSC02503.jpg

reklama
Dzięki dziewczyny mi też się podoba:)

Malwina
gratulacje!!

Wampi Cypek kozacki!!!

Gosidia
Zosia też cudowna:)

Ja od rana coś ogarniam ale znalazł się czas na spacer byłyśmy na placu zabaw Dominika aż piszczała i zauważyłam że zrobiła się bardziej otwarta do dzieci może to i dlatego że więcej mówi zjadła zupkę teraz śpi ja sobie coś obejrzę i biorę się za obiad:)

C dziś wparował z bukietem róż:) A Dostałą tulipanka:)

Kobietki wszystkiego najlepszego!!!

Ostatnia edycja:
Do góry