hej Wam.
Ja dzisiaj na kontroli byłam ale dostałam tylko skierowanie na usg, jtre zrobię w środę lub piątek za tydzień. nie ma bata to już bedzie skończony 8 tydzień i już powinno cos widać. a tymczasem nie założyli mi jeszcze karty ciąży.
nie wiem czemu ale kg mi spadają, a mdłości nie mam i wymiotów też. jem normalnie i leżę dużo czyli ruchu mało, więc waga raczej rosnąc powinna. zobaczymy co to będzie za tydzień na wizycie.
na dzień koniet dostałam toffefie od męża. uhm, a tak miałam ochotę na cos słodkiego.
Mirqabelka słodka jest ta twoja Nicola. nfajnie że mąż znalazł pracę, oby tylko nie zmęczyło go
Milena u nas też usg nie robia jak nie ma potrzeby. gdyby nie to że na dwóch poprzednich usg nie było echa serca to ten mój krwiak ni byłby wcale powodem ponowienia usg. f
Gosdia Sporo prezencików dostała twoja mała. ale Zosienka jest śliczna.
Kasiek Ma twój mąż gust.
,
Dorotar mam nadzieję że się dostaniecie na tę wizytę, a te łózko to takie duże? małżeńskie?
.
Malwina Gratulacje dla zuzi.
Wampi Fajna ta koszulka.
Młoda mama ja po pierwszym porodzie też miałam problem z macica i leżałam na ginekologii ale jako karmiąca matka masz prawo do izolatki na której dziecko będzie razem z tobą leżało żebyś nie musiała przerywać karmienia. pamiętam jak z oddziału przychodziły ciężarne do nas żeby zobaczyć maluszka.
Młodamamusia tak jak któraś dziewczyna pisała, ucz Rafałka słowa wujek, jak D będzie mów że wujek przyjechał, chodź do wujka itp. i z tata nie będziesz mieć problemu,
Sali jej współczuję.