reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kasiek to nie o to chodzi czy mu sie podoba ten krzyzyk czy nie :-D tylko o to ze kupując krzyzyk komu tak jakbyc stawiala krzyzyk na niego? niewiem cos tak mi sie to kojarzy w kazdym badz razie zegarków i krzyzyków komus nie powinno sie ponoc kupowac :-)
mloda93 ojej, to oby przeszlo do jutra... trzymaj sie

Mnie cos brzuch pobolewa... niewiem, za tydzien @ powinna byc, wiec moze to owulacja? bo co innego :| ehhhhhhhhh

reklama
Liza no nie proszę Cie ja w takie "zabobony" z całym szacunkiem nie wierzę jeśli moje małżeństwo kiedyś się rozpadnie to na pewno nie z powodu krzyżyka który był prezentem na któreś tam urodziny:-D Powiem Ci że nasze małżeństwo ma się bardzo dobrze tak samo kupili koledze krzyżyk na 18stkę i nadal wszyscy się przyjaźnią:-D

hej Wam.
Ja dzisiaj na kontroli byłam ale dostałam tylko skierowanie na usg, jtre zrobię w środę lub piątek za tydzień. nie ma bata to już bedzie skończony 8 tydzień i już powinno cos widać. a tymczasem nie założyli mi jeszcze karty ciąży.
nie wiem czemu ale kg mi spadają, a mdłości nie mam i wymiotów też. jem normalnie i leżę dużo czyli ruchu mało, więc waga raczej rosnąc powinna. zobaczymy co to będzie za tydzień na wizycie.

na dzień koniet dostałam toffefie od męża. uhm, a tak miałam ochotę na cos słodkiego.
Mirqabelka słodka jest ta twoja Nicola. nfajnie że mąż znalazł pracę, oby tylko nie zmęczyło go
Milena u nas też usg nie robia jak nie ma potrzeby. gdyby nie to że na dwóch poprzednich usg nie było echa serca to ten mój krwiak ni byłby wcale powodem ponowienia usg. f
Gosdia Sporo prezencików dostała twoja mała. ale Zosienka jest śliczna.
Kasiek Ma twój mąż gust.:tak:,
Dorotar mam nadzieję że się dostaniecie na tę wizytę, a te łózko to takie duże? małżeńskie?:-D.
Malwina Gratulacje dla zuzi.
Wampi Fajna ta koszulka.
Młoda mama ja po pierwszym porodzie też miałam problem z macica i leżałam na ginekologii ale jako karmiąca matka masz prawo do izolatki na której dziecko będzie razem z tobą leżało żebyś nie musiała przerywać karmienia. pamiętam jak z oddziału przychodziły ciężarne do nas żeby zobaczyć maluszka.
Młodamamusia tak jak któraś dziewczyna pisała, ucz Rafałka słowa wujek, jak D będzie mów że wujek przyjechał, chodź do wujka itp. i z tata nie będziesz mieć problemu,
Sali jej współczuję.

Ewi, niby podobno na początku ciąży może waga spadać... Ach,oby wszystko było ok.
Kasiek, też się zbieram na siłownie bo musze moją oponę zgubić i chciałabym tyłka trochę zrzucić:p. Może jutro pójdę biegać.
Sali, (*)

Dzisiaj widziałam taki ładny żakiet w orsay'u za 150 zł... szkoda mi kasy ... Ech.. Obżarłam się dzisiaj słodyczami ;P i idzień zakończyłam kanapka z salcesonem :-D. Idę brac prysznic i spadam lulu bo jutro na 8.
Dobranoc :***

Hej Laski. Kurcze Martynka od szwagierki złapała wirusówkę i wymiotuje od wieczora.. Nie dużo, ale jednak.. Na szczęście dużo pije bo apetytu nie ma wcale. Wytłumaczyłam jej co i jak to tak nie panikuje przy wymiotach. Bidulka nasza..
Od męża dostałam tulipanka na DK, od taty winko:-) Mała dostała od J. też tulipanka:-)

Mirabelka słodka Nicola:tak:
Ewi mi też na początku ciąży waga spadała, więc to pewnie normalne:tak:
Wampi fajną koszulkę ma Cyprianek:-)
Liza eee tam zabobony:-p
Gosdia słodziutka Zosia:tak: Wyrosła:-)
Malwina super już Zuzi idzie z nocnikowaniem:-)

Witam

Ale pochmurnie dzisiaj.

My wczoraj odwiedzilismy siostrę , tej której pomagamy. Dziewczynki są takie słodkie:-)
Wieczorem zakupy i dostałysmy z Zuzia po kwiatku:")

Vegas oby szybko małej było dobrze

Sali współczuje*

Ewi ja również trzymam kciuki , będzie dobrze zobaczysz

Gosida śliczna Zosieńka

A i jeszcze byłyśmy z siostrą w lumpeksie , ale się obkupiwszy. Ona sobie bluzki, sweterki , sweter dla córki a ja NOWE Atmosphere na koturnie za 17 zł wyhaczyłam , super kapciuchy , kurteczkę dla Zuzi i polarek . No szok :-D

Witajcie:)

mloda_mama_93 To nie ciekawie widze u Ciebie oby sie obyło bez rozstania z małą:(
Malwina ale łowy:) ja tez uwielbiam lumpeksy
młodamamusia18 tak na prawde Twoje dziecko nie powie do D. tata jesli ty mu tego nie podsuniesz, Jesli bedziesz mówiła o D w jego obecności " Idź do D.", "Przywitaj sie z D" To w ten sposób bedzie sie do niego zwracał. No chyba że mówisz idź do tatusia to wtedy musisz sie liczyć z tym, że tak sie bedzie do niego zwracał.
Ewi ooo ciaze odchudzająca masz:-p:-D. Trzymam kciuki za USG:)
sali tak na prawde w każdym wieku:sorry2:, współczuje (*)
dorotar chrzciny w domu robicie czy w lokalu?

MŁODA MAMA ale Cię Twój P wystraszył.

LIZA, KASIEK z tym krzyzykiem to chodzi o to, że każdy sobie powinien kupować krzyżyk, żeby komuś nie przekazać krzyża jaki każdy człowiek "nosi"

EWI tak łóżko takie duże małżeńskie, jak złoży to wieczorkiem zdjęcie wrzucę, zarz jadę z małą na ten szpital ciekawe czy nas doktórka bez zapisu przyjmnie a nawet jak się zgodzi to nie wiem czy się dostaniemy bo mój mąż inteligentny inaczej wziął wczoraj książeczkę do podbicia i Qzwa w Warszawie w pracy ja zostawił. Ach szkoda gadać.
A spadek wagi na początku ciąży często jest normą.

MALWINA co to te Atmosphere????

UMI chrzciny w domku robimy, obiad a potem tort urodzinowy Amelki, bo razem z urodzinami. Będzie 8 osób dorosłych razem z domownikami i 3 dzieci razem z naszymi.

Dobra powoli trzeba się zbierać i jechać.
Trzymajcie kciuki by nas przyjeli.

reklama
Mili Witaj.
wiecie co do tego spadku to poprostu przyzwyczaiłam sie że na poczatek przybiorę trochę. w poprzednich ciążach tak było.:-D.
Vegas Zdrówka dla Martynki,
Malwina No zakupki udane widzę. ja też musże odwiedzić lumpka i sobie na spokojnie pobuszować, ostatnio byłam z S to szybko trze było się obrobić.
Dorotar powodzenia, oby przyjęli was. my też chcieliśmy łóżko kupić ale teraz mamy inne wydatki,

Do góry