reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam.
u mnuie śnieg leży. mam nadzieję że to ostatki.
ze mną już lepiej tylko katar zostal i lekko pieczące gardło i coś jeszcz emi tam zalega.

Liza Zdówka.
Młodamamusia witaj po powrocie. Rafcio przez ten czas trochę ci podrósł. fajnie ze zaczyna sie tobie układć życie.
Malwina Ważne że siku już dobrze idzie to i do robienia kupy Zuzia się przekona.:tak:.
Dorotar jej współczuję przeżycia. mam nadzieję ze więcej tak nie nastraszy was.
Młoda93 A po co do neurologa chodzisz. a mama no znajduje niezły powód do zaczepki. w końcu jesteście oboje rodizami jednego dziecka więc to że razem ząłatwioacie sprawy z nim związane to xhyba nic dziwnego.
Sali zdrówka dla dzieciaków.

SALO byliśmy u lekarza pediatry na drugi dzień skierowanie do neurologa nam dał, tylko Quzwa u mnie ciężko znaleźć neurologa dziecięcego. Szukam.
Kiedyśjakmiala rok bylismy juz w takiej sytuacji to wiedzialam co może mnie póżniej zaniepokoić jak coś, spać chciała ale też odrazu jej nie daliśmy. To był wieczór i nie wiadomo było czy chciała spać ze zmęczenia czy z upadku i czy wszystko dobrze by było, w końcu usneła na szczęście się obudziła więc sen był ze zmęczenia.

MŁODA MAMA to dobrze, że Twój chce wszystko z Tobą załatwiać u mnie z reguły wszystko na mojej głowie, ale to z tego powodu, że mój mąż od rana do wieczora w pracy.

KASIAF87 ja już sama nie wiem czy to było zaniesienie się, czy utrata przytomności w każdym bądź razie widok jej odlatującej buźki masakryczny i jeszcze przez ręce mi leciała.

VEGAS dostałaś pakę.????

MŁODA MAMUSIA18 a też zaprosiłam.

hej,
u mnie na szczescie mąż lubi zalatwiać sprawy razem ze mna a jak trzeba to i sam da rade:)
Liza zdrówka życzę:)
Malwina gratulacje z sikaniem:) u mnie jeszcze do tego daaaleka droga he:)
Kama moze sie orientujesz czy jest w białymstoku jakiś dobry alergolog, bo moja niki je teraz mleko nutramigen który kosztuje 28 zł za puszkę a zeby było refundowane i kosztowało 3,50 musze mieć zaświedczenie od alergologa ze Niki jest alergiczka

ależ pogoda ad rana śnieg pada ech a myślałam ze do swojej babci pojade na tydzień zeby odpoczać od teściowej he:)
kurcze próbowałam wstawić zdjecie swoje i niki zebyście nas zobaczyły:) ale kurczaczek coś się nie da jakoś nie daje rade, ten mój net zamulony jakiś:crazy:

Malwina super że Zuzia woła siusiu :-)

Sali oby dzieciaki się nie rozchorowały, Julka też pociągajaca ale faszeruje ją syropami i jak na razie odpukać nic bardziej się nie rozwija.

Ewi cieszę się że już lepiej się czujesz, a kiedy masz USG?

Marabelka ogólnie najlepsi specjaliści na fundusz są w DSK ale nie wiem ile trzeba czekać podejrzewam że sporo, może poszukaj prywatnie? Wizyta kosztuje 50-100zł a już na następny dzień umawiają.
Julka też do 10 miesiąca była na Nutramigenie,ale to było jeszcze przed "reformą" i zaświadczenia od alergologa nie musiałam mieć żeby było refundowane.

Dorotar ja to bym pierwsze co zadzwoniła po pogotowie albo pojechała na izbe jak by mi zemndlała ,bałabym sie ze miala wstrzasnienie mózgu.

Teraz pytanie...Gdzie ta wiosna??
U nas -2 a rano było -7;/;/Niby od poniedzialku ma byc ciepełko;)

Młoda Twój Rafcio przesłodki,nie moge sie napatrzec na niego;))

Ostatnia edycja:
Hejka, u nas mroźno, słońce świeci ale zimno jak cholerka... Jak młodego prowadziłam do przedszkola to było -4,5:szok:.

DOROTAR ja nie mówię że ona przytomności nie straciła... Bo właśnie utrata przytomności może byc efektem zaniesienia.... Dziecko powietrza nie nabiera jak powinno i w główce się zakręci i pada poprostu... Szukaj lekarza, po podobno szczypanie w dupcie pomaga też a lekarz poda ci najlepsze sposoby...

Moi rodzice jeszcze nie wyjechali, bo tata jeszcze źle się czuje... No i nie wiadomo kiedy wyruszą :-( A już mieli planowo byc w domu :-( Ale lepiej żeby się podleczył i spokojnie wyruszą :-)

reklama
Hej

no ze mna lepiej na szczescie, choc jeszcze katar mam ;/ noce najgorsze...

kaamaa u mnie FB sie włacza ale nic nie moge zrobic ;\ zaproszenia do mledej nie moge wyslac, nie moge klikac "lubie to" ani dodawac komaentarzy :no:

Do góry